MAJORKOWI: Samo życie...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 08, 2004 10:35

Miodusia :love:
Obrazek ObrazekObrazek
Ania + Sonia (06.2002-07.2014)+ Imbir (07.2002-11.2013) - Tocik (.... -09.2023) Aszka i Niuniuś
Nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... &start=675

Aniutella

Od: Czw sty 23, 2003 11:28

Post » Pon lis 08, 2004 10:38

Aniutka, myślałam o Tobie i Imbisiu w sobotę :)
Kocie wiersze i KociennikObrazek
Obrazek
Holmes & Watson (Brytole)
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Od: Pt lis 29, 2002 10:06

Post » Pon lis 08, 2004 10:41

Majorka pisze:Miodunka już reaguje na swoje imię - pieszczotliwe "Miodusia" :D
W sobotę bardzo bolała mnie głowa, położyłam się na tapczanie, Miodunka ułożyła się obok i delikatnie pogłaskała mnie łapką po okularach, następnie delikatnie zaczęła mi okulary zdejmować, pomogłam jej :), a ona (delikatnie!) zaczęła łapką dotykać moich powiek, zamknęłam oczy, otworzyłam - znów łapka na powiekach, w końcu ułożyła mi wszystkie łapki na głowie i zasnęłyśmy, a głowa przestała mnie boleć! Miodoterapia? :lol:

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

smilla

Od: Sob lut 14, 2004 19:52

Post » Pon lis 08, 2004 12:26

Wczoraj pstryknęłam jej 3 zdjęcia, ale ona bardzo boi się aparatu, więc na zdjęciu pewnie wyjdzie bardzo wystraszona kicia
Obrazek
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Post » Pon lis 08, 2004 12:46

smilla pisze:
Majorka pisze:Miodunka już reaguje na swoje imię - pieszczotliwe "Miodusia" :D
W sobotę bardzo bolała mnie głowa, położyłam się na tapczanie, Miodunka ułożyła się obok i delikatnie pogłaskała mnie łapką po okularach, następnie delikatnie zaczęła mi okulary zdejmować, pomogłam jej :), a ona (delikatnie!) zaczęła łapką dotykać moich powiek, zamknęłam oczy, otworzyłam - znów łapka na powiekach, w końcu ułożyła mi wszystkie łapki na głowie i zasnęłyśmy, a głowa przestała mnie boleć! Miodoterapia? :lol:

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

kocia akupresura
powaznie
przy bolu glowy trzeba ucisnac stanowczo acz delikatnie galki oczne i potrzymac prze dluzsza chwile
Miodusia :love: nie dosc, ze slodka to jak madra :D
Monika & Ruda i Kropek. Za TM Bursztyn, Kocinka, Cykoria, Wodzik, Dyś i Zuzia..
Nasz wątek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10850216

Monika

Od: Pt lut 22, 2002 12:49

Post » Pon lis 08, 2004 13:00

No proszę, nie wiedziałam że mam kicię terapeutkę! :D Ona jest taka dobra, taka cierpliwa, taka wdzięczna i w tym wszystkim jakoś pokorna, potulna, nieśmiała. Myślę, że tworzy się między nami bardzo głęboka więź, zaufanie i radość z bycia razem. Doszło do tego, że pójście do niej do największa przyjemność dnia :) Testy dopiero jutro wieczorem (wynik też), ale już dzisiaj jestem zdenerwowana, złapałam się na tym, że całkiem podświadomie zaciskam zęby :strach:
Obrazek

Majorka

Post » Pon lis 08, 2004 13:17

bedzie dobrze, snilas mi sie dzisiaj, szczegolow nie pamietam ale jakos przyjemnie :D
Obrazek Obrazek Obrazek

zojka

Od: Pon lut 24, 2003 14:19

Post » Pon lis 08, 2004 13:19

zojka pisze:bedzie dobrze, snilas mi sie dzisiaj, szczegolow nie pamietam ale jakos przyjemnie :D

Zojka :smiech3: Miziałam Cię?
Dziękuję...
Obrazek

Majorka

Post » Pon lis 08, 2004 13:28

Majorka pisze:No proszę, nie wiedziałam że mam kicię terapeutkę! :D Ona jest taka dobra, taka cierpliwa, taka wdzięczna i w tym wszystkim jakoś pokorna, potulna, nieśmiała. Myślę, że tworzy się między nami bardzo głęboka więź, zaufanie i radość z bycia razem. Doszło do tego, że pójście do niej do największa przyjemność dnia :) Testy dopiero jutro wieczorem (wynik też), ale już dzisiaj jestem zdenerwowana, złapałam się na tym, że całkiem podświadomie zaciskam zęby :strach:

Wzruszyłam się, jak zawsze czytając o delikatnej pod każdym względem Miodunce. :) :1luvu:
Spróbuj trochę z siebie dać tym, co mają gorszy świat...
Obrazek ->tu nasz wątek-> a tu album :)

Fraszka

Od: Wto lip 27, 2004 9:04

Post » Pon lis 08, 2004 13:31

Majorka pisze:
zojka pisze:bedzie dobrze, snilas mi sie dzisiaj, szczegolow nie pamietam ale jakos przyjemnie :D

Zojka :smiech3: Miziałam Cię?
Dziękuję...

chyba mnie nie mizialas :oops: ale i tak bylo przyjemnie...
Obrazek Obrazek Obrazek

zojka

Od: Pon lut 24, 2003 14:19

Post » Pon lis 08, 2004 13:46

Majorka pisze:No proszę, nie wiedziałam że mam kicię terapeutkę! :D Ona jest taka dobra, taka cierpliwa, taka wdzięczna i w tym wszystkim jakoś pokorna, potulna, nieśmiała. Myślę, że tworzy się między nami bardzo głęboka więź, zaufanie i radość z bycia razem. Doszło do tego, że pójście do niej do największa przyjemność dnia :) Testy dopiero jutro wieczorem (wynik też), ale już dzisiaj jestem zdenerwowana, złapałam się na tym, że całkiem podświadomie zaciskam zęby :strach:

Jestem pod wrażeniem Miodunki... cudowna jest naprawdę, powinno być więcej takich opisów dorosłych kotów zabrancyh ze schroniska, może wtedy miałyby większe szanse na adopcje...
Majorko, wierzę, że wszystko będzie dobrze i baaaaardzo mocno trzymam kciuki!!
Amiś, Antoś, Bambosz, Pepsi i Cola

Sydney

Od: Pt mar 19, 2004 10:28

Post » Pon lis 08, 2004 13:51

Ale wiecie, prychnąć potrafi też! Wczoraj usłyszała zgrzyt klucza w zamku (to mama szła), ja podeszłam do drzwi, a Miodusia phhhh! na mnie - jeśli to ten facet, co mnie nosi do weterynarza - nie podchodź do mnie! Biedny TZ, będzie musiał sobie zaskarbić jej względy :) Zabawne, że to ja ją ładuję do klatki, a mnie się nie boi.
Obrazek

Majorka

Post » Pon lis 08, 2004 16:01

Kochana Miodusia. Terapeutka - niesamowite :D
A poprychać też czasem musi, żeby pokazać: zobaczcie jaka jestem groźna, po głowie chodzić mi nie będziecie, to ja jestem od tego!

Ania z Poznania

Od: Śro gru 17, 2003 15:25

Post » Pon lis 08, 2004 16:03

No i jak tu nie kochać takiej słodunki! :love:
Obrazek

Majorka

Post » Pon lis 08, 2004 23:19

Ale fajnie :)
follow i
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

follow

Od: Śro wrz 01, 2004 23:24

[poprzednia][następna]