CoToMa pisze:Niestety Myszaczek choruje.
Znowu musiał mnie zmartwić, ale mam nadzieję, że już lepiej się czuje...
jak dzisiaj się czuje po gerberku i zastrzykach? Cos lepiej?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CoToMa pisze:Niestety Myszaczek choruje.
Femka pisze:CoToMa pisze:Niestety Myszaczek choruje.
jak dzisiaj się czuje po gerberku i zastrzykach? Cos lepiej?
CoToMa pisze:
Kajtek ostatnio składa się głównie z brzucha![]()
![]()
![]()
Zjada wszystko co napotka na swojej drodze. Ostatnio wyrwał Jędrkowi z ręki kanapkę z pasztetem. A z mojego talerza zwęził kiełbaskę...
Femka pisze:CoToMa pisze:
Kajtek ostatnio składa się głównie z brzucha![]()
![]()
![]()
Zjada wszystko co napotka na swojej drodze. Ostatnio wyrwał Jędrkowi z ręki kanapkę z pasztetem. A z mojego talerza zwęził kiełbaskę...
obawiam się, że jest to oznaka nadchodzącej srogiej zimy
trawa11 pisze:CoToMa,wiesz jak Bajka sie strasznie dopomina o jedzenie? Skrzeczy tak jakby nie wiadomo ile nie jadlaDzisiaj byla mielona wolowink.Oczywiscie Maniek pogardzil ,Bajka w moment zjadla za niego.Az soe boke ,zeby rzeczywiscie sie nie roztyla
Dorota pisze:Ale bedziesz miala czysciutko i slicznie!
CoToMa pisze:Dorota pisze:Ale bedziesz miala czysciutko i slicznie!
Niestety jeszcze to trochę potrwa. Zrobiony jest mój gabinet, pokój dziecięcy i kuchnia, ale bez mebli. Niestety na wiosnę trzeba będzie ponownie malować ściany. Jeszcze do skończenia został kominek, łazienka i wiatrołap. No i zakup mebli, drzwi. Ale na szczęście powoli zaczyna to jakoś wyglądać.
trawa11 pisze:CoToMa pisze:Dorota pisze:Ale bedziesz miala czysciutko i slicznie!
Niestety jeszcze to trochę potrwa. Zrobiony jest mój gabinet, pokój dziecięcy i kuchnia, ale bez mebli. Niestety na wiosnę trzeba będzie ponownie malować ściany. Jeszcze do skończenia został kominek, łazienka i wiatrołap. No i zakup mebli, drzwi. Ale na szczęście powoli zaczyna to jakoś wyglądać.
W Waszym pokoju dziennym to zmiescilo by sie cale nasze mieszkanie![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 96 gości