Pazurki się obetnie na wstepie i założy kaganiec na ryjka.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MariaD pisze:Jak? Całkiem normalnie - w wannie, przy użyciu wody, szamponu i ręczników.![]()
aamms pisze:MariaD pisze:Jak? Całkiem normalnie - w wannie, przy użyciu wody, szamponu i ręczników.![]()
No to mnie troszkę pocieszyłaś.. chociaz zastanawiam sie gdzie znaleźć taki płaski kaganiec..
aamms pisze:MariaD pisze:Jak? Całkiem normalnie - w wannie, przy użyciu wody, szamponu i ręczników.![]()
No to mnie troszkę pocieszyłaś.. chociaz zastanawiam sie gdzie znaleźć taki płaski kaganiec..
MariaD pisze:aamms pisze:MariaD pisze:Jak? Całkiem normalnie - w wannie, przy użyciu wody, szamponu i ręczników.![]()
Mam takie pasujące sitko do herbaty.![]()
bbd2 - damy sobie radę.Taki mały pulpecik jak Suffka to nieduży problem. Ona warczy ale nie jest w stanie zrobić wielkiej krzywdy. Raczej będe się bała by jej nie uszkodzić, pamiętam ja jako kruche stworzonko z prześwitującymi kostkami. W porównaniu z kąpielą moich panienek to nie będzie duża operacja.
aamms - i Nikusiowy ogonek też trzeba doprać.
MariaD pisze:Jak? Całkiem normalnie - w wannie, przy użyciu wody, szamponu i ręczników.![]()
Kicorek pisze:MariaD pisze:Jak? Całkiem normalnie - w wannie, przy użyciu wody, szamponu i ręczników.![]()
Ja to muszę zobaczyć! Pozwolicie?
aamms pisze:A może byś tak uwieczniła historyczną chwilę?
Kicorek pisze:aamms pisze:A może byś tak uwieczniła historyczną chwilę?
Taki miałam podstępny zamiar
aamms pisze:Kicorek pisze:aamms pisze:A może byś tak uwieczniła historyczną chwilę?
Taki miałam podstępny zamiar
No to pozostaje nam ustalić termin dogodny dla wszystkich..![]()
Suffka nie głosuje.. :twisted: Będzie obecna niezależnie od terminu..
aamms pisze:Ciri..jak miło Cie widzieć..
Dzięki w imieniu kociastych..
Mam wrażenie, że od czasu jak ostatnio zaglądałaś, pogłowie moich kociastych się podwoiło..
Ciri pisze:aamms pisze:Ciri..jak miło Cie widzieć..
Dzięki w imieniu kociastych..
Mam wrażenie, że od czasu jak ostatnio zaglądałaś, pogłowie moich kociastych się podwoiło..
Nie jest tak źlePrzegapiłam tylko Suffkę.
Teraz już się postaram nadrabiać zaległości, bo mi brakuje Twoich opowieści o kociastych
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 167 gości