pstryga pisze:no brakło9 mi paru emotek wc tych rządkach

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tika pisze:Mysia pisze:Jagged, ale JAK chciałaś okazać swoją wspaniałomyślność?Pozwalając się zaliczyć do grona uroczych, całowanych pań?
Mysia, a co się dziwisz? Każda z nas żałuje, ze jej nie było jak Stach całusy rozdawał!!!
Kasia D. pisze:pstryga pisze:no brakło9 mi paru emotek wc tych rządkach
To nie ten wątek, pstryga![]()
NO chyba, ze sugerujesz, iż widok Stacha ma działanie przeczyszczające...![]()
Kasia D. pisze:pstryga pisze:no brakło9 mi paru emotek wc tych rządkach
kura1336 pisze:Kasia D. pisze:pstryga pisze:no brakło9 mi paru emotek wc tych rządkach
Nie ma co się martwić, o kibelki zadba Vienna
Aga1 pisze:kura1336 pisze:Kasia D. pisze:pstryga pisze:no brakło9 mi paru emotek wc tych rządkach
Nie ma co się martwić, o kibelki zadba Vienna
Nawet jak się zapcha to Vienna zna magiczne ruchy udrażniające ....
Jagged pisze:Tika pisze:Mysia pisze:Jagged, ale JAK chciałaś okazać swoją wspaniałomyślność?Pozwalając się zaliczyć do grona uroczych, całowanych pań?
Mysia, a co się dziwisz? Każda z nas żałuje, ze jej nie było jak Stach całusy rozdawał!!!
NIE pozwalając się zaliczyć...
Nie znoszę, jak mnie obcałowują.faceci czy nie faceci. Kota zniosę, ale tylko jak tego nie robi ząbkami.
Chciałam sobie to ZAMANIFESTOWAĆ.
I nie dali mi![]()
![]()
A Was tak poniosło, że nawet nie sprawdziłyście, czy ma balkon zabezpieczony
MariaD pisze:Wystarczy odejść na chwilę by zrobić zakupy a juz ma się do doczytania 15 stron. Nic nie zrobię: obiadu nie zrobię, ciasta niet
, TŻ mnie udusi...
MariaD pisze:Wystarczy odejść na chwilę by zrobić zakupy a juz ma się do doczytania 15 stron. Nic nie zrobię: obiadu nie zrobię, ciasta niet
, TŻ mnie udusi...
Tika pisze:MariaD pisze:Wystarczy odejść na chwilę by zrobić zakupy a juz ma się do doczytania 15 stron. Nic nie zrobię: obiadu nie zrobię, ciasta niet
, TŻ mnie udusi...
Trzeba być stale na posterunku!
Tika pisze:MariaD pisze:Wystarczy odejść na chwilę by zrobić zakupy a juz ma się do doczytania 15 stron. Nic nie zrobię: obiadu nie zrobię, ciasta niet
, TŻ mnie udusi...
Trzeba być stale na posterunku!
kura1336 pisze:MariaD pisze:Wystarczy odejść na chwilę by zrobić zakupy a juz ma się do doczytania 15 stron. Nic nie zrobię: obiadu nie zrobię, ciasta niet
, TŻ mnie udusi...
Niestety Mario, ja co 5 sec odswieżam wątek, żebym nie miała takiej akcji jak rano
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon, Sigrid i 14 gości