Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Gina. Gdzie ty tego choróbska złapnęłaś? Weś się wyzdrowiej szypko szypko, czeba korzystać z lata, z lataczów za oknę i z bzykaczów na oknu i ze słoneczka na parapapetu.
Książniczka Ofelja
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Gina. Gdzie ty tego choróbska złapnęłaś? Weś się wyzdrowiej szypko szypko, czeba korzystać z lata, z lataczów za oknę i z bzykaczów na oknu i ze słoneczka na parapapetu.
Książniczka Ofelja
No właśnie sama nie wiem, gdzie złapnęłam to świństwo. Ja nie chciałam tych wstrętnych kujów. One są okropne. I jeszcze 88 przede mną. A już dziś okrzyczałam Dużą i wolontariuszkę...
Gina
Gina rzeczywiście po zastrzyku schowała się w budce drapaka i chwilę pokrzyczała. Pestka przybiegła na pomoc, to dostała z liścia, co prawda delikatnie, ale jednak...
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Gina. Gdzie ty tego choróbska złapnęłaś? Weś się wyzdrowiej szypko szypko, czeba korzystać z lata, z lataczów za oknę i z bzykaczów na oknu i ze słoneczka na parapapetu.
Książniczka Ofelja
No właśnie sama nie wiem, gdzie złapnęłam to świństwo. Ja nie chciałam tych wstrętnych kujów. One są okropne. I jeszcze 88 przede mną. A już dziś okrzyczałam Dużą i wolontariuszkę...
Gina
Gina rzeczywiście po zastrzyku schowała się w budce drapaka i chwilę pokrzyczała. Pestka przybiegła na pomoc, to dostała z liścia, co prawda delikatnie, ale jednak...
Biedna, te zastrzyki bardzo bolą. Ale żeby tylko pomagały!![]()
![]()
![]()
![]()
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Gina. Gdzie ty tego choróbska złapnęłaś? Weś się wyzdrowiej szypko szypko, czeba korzystać z lata, z lataczów za oknę i z bzykaczów na oknu i ze słoneczka na parapapetu.
Książniczka Ofelja
Gina
![]()
![]()
![]()
Oby, Gina nareszcie sama dobrowolnie podchodzi do miski
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Gina. Gdzie ty tego choróbska złapnęłaś? Weś się wyzdrowiej szypko szypko, czeba korzystać z lata, z lataczów za oknę i z bzykaczów na oknu i ze słoneczka na parapapetu.
Książniczka Ofelja
Gina
![]()
![]()
![]()
Oby, Gina nareszcie sama dobrowolnie podchodzi do miski
Brawo, Ginusia!![]()
![]()
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:Oby, Gina nareszcie sama dobrowolnie podchodzi do miski
Brawo, Ginusia!![]()
![]()
Za danie z liścia Pestusi?
Avian pisze:Trzymamy kciuki z fipkiem Rysiem!![]()
Damy radę, i wy, i my!
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:Oby, Gina nareszcie sama dobrowolnie podchodzi do miski
Brawo, Ginusia!![]()
![]()
Za danie z liścia Pestusi?
Nie, za podchodzenie do miski
MaryLux pisze:Avian pisze:Trzymamy kciuki z fipkiem Rysiem!![]()
Damy radę, i wy, i my!
Musimy, aczkolwiek łatwo nie będzie. Gina trochę kuleje po wczorajszym ukłuciu.
Annaa pisze:MaryLux pisze:Avian pisze:Trzymamy kciuki z fipkiem Rysiem!![]()
Damy radę, i wy, i my!
Musimy, aczkolwiek łatwo nie będzie. Gina trochę kuleje po wczorajszym ukłuciu.
Dacie radę![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Biedna Ginusia
Anna2016 pisze:Mocne kciuki za Ginusię![]()
![]()
![]()
![]()
i za Pesteczkę, bo pewnie biedna nie rozumie czemu Gina na nią zła![]()
![]()
![]()
![]()
i za MaryLux żeby miała dużo siły![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 46 gości