Moderator: Estraven
klaudiafj pisze:Dzien dobry! Jestem na nogach od 5 rano i jade juz do Warszawyboje sie mowiac szczerze, mam nadzieje ze zajedziemy bezpiecznie w jedna i druga strone. Ale napisalam juz do brata gdyby cos sie stalo rozporzadzenie co ma zrobic z kotami. Wysmial mnie oczywiscie. Strasznie sie boje.
Rano przywitaly mnie wszystkie moje ukochane koty i moja Krolewna - moglabym ja pozrec tak ja kocham, jest przeslodka i futerko ma jak puszek. O Kitusi mowa
Milego dnia wszystkim :*

Dziekuje za oprowadzenie i poswiecony czas 
siedze w rokowej knajpie, gra rokowa kapela z cd a za mna dwoch facetow opowiada o klientach, oszczednosciach i cashcostam
klaudiafj pisze:Siedze sobie w hardrock cafe pod zlotymi tarasami
klaudiafj pisze:Gosiu dzwonilam do Ciebie ale odebrala jakas osoba i powiedziala ze nie jest Gosia. Musialam zle zapisac numer. Ale dzwonilam bo o 17.30 m. mial wyjsc z pracy a juz byla chyba 16. Nie zdazylabym juz nigdzie. A potem sie okazalonze i tak musze czekac. Do Zlotych Tarasow doczlapalam dopiero przed 18sta.
klaudiafj pisze:Mówiłam Lilianie ze chcialam z Wami isc do Lazienek. Ale tez sie przeliczylam. Szlam i szlam i wiecej czasu mi to zajelo niz sie spodziewalam :/ takze przepraszam jak czekalasmoglam jeszcze raz zapytac o nr Liliane ale przyznam ze nie pomyslalam, bo wlasnie schowalam tel i szlam dalej. No i nie wyrobilam sie tak jak myslalam ze sje wyrobie :/ teraz tym bardziej wroce do Warszawy zaliczyc Lazienki - myslalam ze sie uda :/ ale faktycznie wszedzie w tej Warszawie daleko i trudno zaliczyc pol Warszawy za jednym razem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 496 gości