Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz15 Kaja[*]za TM;mamy Jake'a

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon mar 28, 2016 13:50 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz15 Kaja[*]za TM;mamy Ja

mir.ka pisze:
MaryLux pisze::piwa: :piwa: :piwa:

Obrazek

Obrazek

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon mar 28, 2016 17:21 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz15 Kaja[*]za TM;mamy Ja

Miruś fajnie spędziliście ten słoneczny dzień i park i mini zoo. Ja to już nawet nie pamiętam kiedy byłam w Zoo chyba jak chłopcy byli mali :?
Jekuś fajny psiak taki wiecznie uśmiechnięty.
Pozdrawiamy Was jeszcze świątecznie.
Obrazek

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Pon mar 28, 2016 19:02 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz15 Kaja[*]za TM;mamy Ja

To super spacerek mieliście. :D
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon mar 28, 2016 21:08 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz15 Kaja[*]za TM;mamy Ja

Ale radość w oczach Jak'a :1luvu:
Fajnie ze daliście mu domek :201461
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Wto mar 29, 2016 9:04 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz15 Kaja[*]za TM;mamy Ja

Piekny spacer. A my wczoraj nad zalewem Borki. Ale bażant uciekł spod aparatu i tylko zdjęcie rzeczki samej.

bożenna13

Od: Wto paź 20, 2015 12:04

Post » Wto mar 29, 2016 11:05 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz15 Kaja[*]za TM;mamy Ja

O, a my w niedzielę też spacerowaliśmy po Ośrodku*, tylko bez kotełków :) A dziś rano przed pracą tam biegałam (mój ulubieniec kangurek jeszcze spał :))
Chociaż w zeszłym roku Felę czasem zabieraliśmy - ja idę biegać, a Maciek i Fela na mnie czekali spacerując (Fela na smyczy). Ale w tym roku chyba nic z tego nie będzie, bo Fela bez Sevenka się nie ruszy (kiedyś ją zabraliśmy do rodziców, to chodziła, szukała go i zawodziła), a Sevenek nigdy nie miał na sobie szelek i jak go znam, to nie da ich sobie założyć.

* To miejsce nazywa się Parkiem Kuronia lub Leśna, ale dla wielu mieszkańców dzielnicy jest po prostu Ośrodkiem, mówią "idziemy na Ośrodek" i wszystko jasne :) Podobno Park ma być zmodernizowany, będzie siłownia pod chmurką i jeszcze inne atrakcje

FElunia

Od: Wto kwi 14, 2015 15:11

Post » Wto mar 29, 2016 14:15 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz15 Kaja[*]za TM;mamy Ja

Hej Miruś :)
Ale ten Dżeki jest słodki, tak się cieszy, że jest z Wami :1luvu: :1luvu: :1luvu:
A ja chcę iść do zoo chorzowskiego :D Raz w roku staram się tam iść :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Śro mar 30, 2016 8:27 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz15 Kaja[*]za TM;mamy Ja

FElunia pisze:O, a my w niedzielę też spacerowaliśmy po Ośrodku*, tylko bez kotełków :) A dziś rano przed pracą tam biegałam (mój ulubieniec kangurek jeszcze spał :))
Chociaż w zeszłym roku Felę czasem zabieraliśmy - ja idę biegać, a Maciek i Fela na mnie czekali spacerując (Fela na smyczy). Ale w tym roku chyba nic z tego nie będzie, bo Fela bez Sevenka się nie ruszy (kiedyś ją zabraliśmy do rodziców, to chodziła, szukała go i zawodziła), a Sevenek nigdy nie miał na sobie szelek i jak go znam, to nie da ich sobie założyć.

* To miejsce nazywa się Parkiem Kuronia lub Leśna, ale dla wielu mieszkańców dzielnicy jest po prostu Ośrodkiem, mówią "idziemy na Ośrodek" i wszystko jasne :) Podobno Park ma być zmodernizowany, będzie siłownia pod chmurką i jeszcze inne atrakcje

to masz bardzo blisko Elu jak tam możesz biegać
jak mieszkałam jeszcze w Dąbrowie to częściej tam jeździlismy z Kają i Maxem na spacery, bo mieliśmy tam blizej niż teraz, choć to samo miasto
później jak Kaja zachorowała to już raczej odpadły długie spacery :(
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro mar 30, 2016 8:29 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz15 Kaja[*]za TM;mamy Ja

Gosiagosia pisze:Miruś fajnie spędziliście ten słoneczny dzień i park i mini zoo. Ja to już nawet nie pamiętam kiedy byłam w Zoo chyba jak chłopcy byli mali :?
Jekuś fajny psiak taki wiecznie uśmiechnięty.
Pozdrawiamy Was jeszcze świątecznie.
Obrazek

Gosiu, tam zwierząt nie ma tak dużo, ale to przyjemne miejsce na spacery, choć raczej w tygodniu a nie w niedziele jak są tłumy ludzi.
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Śro mar 30, 2016 8:30 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz15 Kaja[*]za TM;mamy Ja

Ewa L. pisze:To super spacerek mieliście. :D

bardzo przyjemny :D
Obrazek

mir.ka

Post » Śro mar 30, 2016 8:33 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz15 Kaja[*]za TM;mamy Ja

bożenna13 pisze:Piekny spacer. A my wczoraj nad zalewem Borki. Ale bażant uciekł spod aparatu i tylko zdjęcie rzeczki samej.

jak mieliśmy Maxia to ten zawsze potrafił jakiegoś zwierza dzikiego wywęszyć :wink: . nieraz mu bażant uciekał sprzed samego nosa
Obrazek

mir.ka

Post » Śro mar 30, 2016 8:35 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz15 Kaja[*]za TM;mamy Ja

Moli25 pisze:Ale radość w oczach Jak'a :1luvu:
Fajnie ze daliście mu domek :201461

Jake szczęśliwy (chyba :wink: ), że ma domek, a my (to na pewno), ze mamy jego :D
Obrazek

mir.ka

Post » Śro mar 30, 2016 8:36 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz15 Kaja[*]za TM;mamy Ja

klaudiafj pisze:Hej Miruś :)
Ale ten Dżeki jest słodki, tak się cieszy, że jest z Wami :1luvu: :1luvu: :1luvu:
A ja chcę iść do zoo chorzowskiego :D Raz w roku staram się tam iść :)

w zoo to już dawno nie byłam , częściej bywałam w Parku, ale na wystawach kwiatów wiosną
Obrazek

mir.ka

Post » Śro mar 30, 2016 8:37 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz15 Kaja[*]za TM;mamy Ja

MaryLux pisze:Miauczór

:1luvu: :201461
Obrazek

mir.ka

[poprzednia][następna]