Zdrowka dla meza! Niech sie trzyma!! Wypoczynek wam sie przyda!!
Bardzo dobrze ze wezwaliscie policje. 300 zl... niech sobie wsadzi to gdzies.
Jedzcie ostroznie i szerokiej drogi. Daj znac jak dojedziecie.
Bawcie sie dobrze i nie zapominaj o nas

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze:Dzien dobry, wstałam skoro świt, bo mimo potężnej burzy i strasznego deszczu w mieszkaniu jakiś taki zaduch ze niech to szlak trafi![]()
Dzis wyjeżdżamy, koty idą do babciz Molka rodzice zostawali juz na tydzien, ale ciekawe jak teraz mama (bo tato na wyjezdzie z pszczołami
) sobie poradzi z dwoma kotami?
ogólnie oszalała na punkcie Fuksa i cos czuje ze jak wrócimy to kot z 2,5 bedzie ważyć 3,5
![]()
![]()
Wczoraj przyszła paczka z zoo+ jedzenia na 2 miesiące jak nie wiecej ale Fuks sie cieszył bezbłędnie jak otworzyłam szufladę z jedzeniem![]()
To cos na zasadzie
"Poważnie to wszystko dla mnie?"![]()
I jeszcze jedno fajne![]()
Moja surykatka tak często siedzi i obserwuje co sie dzieje w okol niego![]()
Do Was zaglądnę pozniej, bede miała kilka godzin jazdy jako pasażer to nie bede sie nudzić
Moli25 pisze:Maż wracał z pracy rowerem i potracił go samochod![]()
Siedzimy w szpitalu. Nad morzem bedziemy około północy
Moli25 pisze:Czesc wszystkim
Kilka razy dziennie rozmawiamy z moja mama i
1. Fuksik spi na samej poduszce glosno gruchając
2. Je jak wściekły![]()
3. Bawi sie sam, jest samowystarczalnygania za swoim ogonem, lubi jak mama mu myszki rzuca
4. Klocki ładuje zdrowo"nie sądziłam ze mały kot tyle bedzie ładował ":ryk:
Moli to dama, siedzi na parapecie i obserwuje wszystko z góry, jak usłyszy ze mama szykuje jedzenie pierwsza stoi na stole i mruczy![]()
Dzis to była taka pogoń, ze firanka zazdrostka (czy jak to sie fachowo nazywa te malutkie firanki na okno w kuchni?) spadła z oknaale to Fuks zaczepia Moli, a pozniej to juz w berka sie bawia
![]()
Juz jutro je wytarmosze, tęsknie za Nimiale cieszę sie bo wiem ze maja dobrze i sa razem
Moli25 pisze:Oczywiscie Fuks spi na Mamy poduszceto jest kot zdecydowanie łóżkowy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 69 gości