dziękuję cioci vanesia1 za pieniążek na karmę - za 30 zł można kupić naprawdę dużo pysznego jedzonka

Franek
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vanesia1 pisze:Nie ma za co Franeczku!przepraszam, że tak symbolicznie ale trochę u mnie krucho w tym miesiącu
isabell36 pisze:nowe wieści:
"Możesz napisać zainteresowanym że Franek ma u mnie dobrze nawet jemu samemu zaczęło się podobać. Jest jedynym kotem w tym momencie którego akceptuje, a nawet lubi Joko. Sporo je. Przechadza się po gabinecie lubi poczekalnię tam wygląda przez okno i głośno krzyczy żeby go wypuścić. Dzisiaj nawet pobił psa bo mu wszedł w drogę jak próbował wymknać się kolejny raz do poczekalni. Niestety chudnie mimo że je
Nawet widzę że reaguje na mnie jak przychodzę do gabinetu wychodzi i patrzy czy to na pewno ja i co nowego dostanie do jedzenia dostałam próbki nowej karmy na nerki Royal i zjadł w minutę całą paczkę. Na ludzkie smaki tez tak reaguje z entuzjazmem więc to nie jest jego czas jeszcze sobie pożyje."
Doktor Aleksandra się do niego przywiązała:
"On w ogóle z dnia na dzień coraz lepiej się czuje tak ogólnie jego samopoczucie się poprawia. Mam od paru dni wyrzuty sumienia że go nie leczę mimo iż wiem że i tak już wiele nie można zrobić. I już wiem że Cię nienawidzę że skazałaś mnie na cierpienie tak już się do niego przywiązałam że to na pewno nie ja będę go usypiać"
Użytkownicy przeglądający ten dział: włóczka i 44 gości