POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówce

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 02, 2015 18:41 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

Masz rację co do tego, że niektórym do rozumu nie przemówisz. Szkoda psa ale może siostra zmądrzeje.
Ja też coraz bardziej lubię zwierzęta od ludzi. ONE MNIE NIGDY NIE ZAWIODŁY. :1luvu:
Pozdrawiam i pokazuj te swoje cuda, może coś w przyszłym miesiącu zamówię. :P
:ok: :ok:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Czw lut 05, 2015 14:40 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

ooo jak ja ci zazdroszczę, też się chcę ponudzić konstruktywnie.Ale na razie nie mam szans. Długo mnie nie było a tu już 66 strona i dużo fajnych poduch do pooglądania

aania

Od: Pt lis 11, 2005 22:48

Post » Czw lut 05, 2015 15:45 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

Jakbyś totalni się nudziła, zawsze możesz zrobić kurzyki z filmów wytwórni Ghibli:
http://1.bp.blogspot.com/_DUrFJpN-0is/TSSXvdy9ZCI/AAAAAAAAB88/FyTxbGaOKUk/s1600/susuwatari1b.jpg
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw lut 05, 2015 18:15 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

Kurzyki są przecudne :D Reflektuje ktoś na breloczek z kurzykiem? Mam jeszcze czarny polar, jakieś niteczki się znajdą...Mam już plan, jak uszyć kurzyka :D A może ktoś chce Pusheena? W charakterze podusi? :D Wczoraj dotarł mi przecudny popielaty polar, na Pusheena jak znalazł :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Od: Pt paź 11, 2013 18:40

Post » Czw lut 05, 2015 18:17 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

Cześć :mrgreen:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Czw lut 05, 2015 18:24 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

Cześć Basieńko :D Reflektujesz może na kurzyka ? :D Albo na tłustego kocura o imieniu Pusheen w charakterze poduchy :D Bo zaraz siadam do szycia, nudzi mi się piekielnie :D A kurzyki takie śliczne... :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Post » Czw lut 05, 2015 18:30 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

No śliczne . :1luvu: Jak dostanę wypłatę to napiszę . Za styczeń zawsze cienko płacą :roll: .

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Czw lut 05, 2015 19:30 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

To jak masz szary polar, to możesz strzelić Totoro :t htp://apike.ca/sites/default/files/styles/large/public/field/image/20121108/totoro-tree.jpg?itok=leDKYGWu
Jakbyś miała rudo-pasiaste byłby Nekobasu czyli Kotobus: https://st.fl.ru/users/Lissa/upload/filePvSOFz.jpg :D
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Czw lut 05, 2015 22:08 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

Kurzyki rulez :D Jednego już mam ma taki słodziaśny wyraz oczek :D Chyba zrobię z niego breloczek... :D Jutro wam zdjęcia wrzucę, dziś już nie mam siły montować drugiego obiektywu, niby nic, bo tylko klik i jest ale muszę do tego celu sięgnąć na półkę a nie mam siły wstawać... :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Post » Czw lut 05, 2015 22:33 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

Będziemy czekały z utęsknieniem. Zresztą kurzyki to jedne z sympatyczniejszych tworów Miyazakiego. Pojawiają się w "Mój sąsiad Totoro" i w "Spirited away: W krainie bogów" (strasznie marny tytuł a film bardzo piękny i dający do myślenia). Więc wiedząc jak wielki masz talent, wiemy że jest na co czekać.

Alienor

Post » Czw lut 05, 2015 22:42 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

Same zdolne ludzie na tym forum są, tylko ja takie dwie lewe ręce mam :lol:
Ps
Myszki od sufitem latają ♡♡♡
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Czw lut 05, 2015 22:49 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

Moli25 u mnie też :D Dziś po południu dorwali się oboje do pudełka w którym składuję myszy te gotowe gdzieś chyba ze sto ich tam leżało. LEŻAŁO nadmienię bo teraz są wszędzie :D W łazience w kotłowni ( nie wiem jak one tam zaniosły bo pilnuję żeby drzwi były zamknięte ) w zlewozmywaku w kuchni, w garnku z psią zupą niepatrznie zostawionym na kuchence, w pokoju mojego syna w pokoju mojej mamusi w moim łóżku... Wariactwa można dostać, chyba zacznę zamykac te myszy w szafie na klucz :D I kochana wątpię czy masz dwie lewe ręce po prostu jeszcze nie odkryłaś swojego talentu :D Musisz szukać aż znajdziesz dziedzinę w której jesteś dobra :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Post » Pt lut 06, 2015 10:19 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

kocia_mendka pisze:Moli25 u mnie też :D Dziś po południu dorwali się oboje do pudełka w którym składuję myszy te gotowe gdzieś chyba ze sto ich tam leżało. LEŻAŁO nadmienię bo teraz są wszędzie :D W łazience w kotłowni ( nie wiem jak one tam zaniosły bo pilnuję żeby drzwi były zamknięte ) w zlewozmywaku w kuchni, w garnku z psią zupą niepatrznie zostawionym na kuchence, w pokoju mojego syna w pokoju mojej mamusi w moim łóżku... Wariactwa można dostać, chyba zacznę zamykac te myszy w szafie na klucz :D I kochana wątpię czy masz dwie lewe ręce po prostu jeszcze nie odkryłaś swojego talentu :D Musisz szukać aż znajdziesz dziedzinę w której jesteś dobra :D

Ja już znalazłam. Nawet dwie! Nicnierobienie i spanie.

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Pt lut 06, 2015 11:19 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

O, w spaniu jestem miszczynią świata i okolic mogę to robić z zamkniętymi oczami :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

[poprzednia][następna]