agusialublin pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:MaryLux pisze:Koko koko hau hau hau
Inka Ty się dobze cujes![]()
cy Ty aby na pewno kotkiem jesteś![]()
Ja już nic nie wiem. Nawet czy na pewno jestem Inką.
Oj Inusia Inusia![]()
jeteś Inka jak ja Koko

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agusialublin pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:MaryLux pisze:Koko koko hau hau hau
Inka Ty się dobze cujes![]()
cy Ty aby na pewno kotkiem jesteś![]()
Ja już nic nie wiem. Nawet czy na pewno jestem Inką.
Oj Inusia Inusia![]()
jeteś Inka jak ja Koko
MB&Ofelia pisze:Koko, my już siedzimy na balkonu. A Duża zamiast siedzieć z nami i pić ciepucinko to siedzi w salonu i stuka po komputrze.
Książniczka Ofelja i Mała Ciorna Carmen
MB&Ofelia pisze:Miaudoberek. U nas pada i pada. Jak będzie dalej padać to nie będzie bałkoningu!![]()
Kokusiu, ty to masz superaśno, na działku cię biorą i se brykasz, a ja mam ino bałkon. A ja tesz miałam spacerki na szmuczce i w puszorku, ale teraz się bojam i nie pamiętam dlaczemu![]()
Książniczka Ofelja
Ewa L. pisze:Witajcie Kokusiu , Rysiu i Pysionku!
Dziś kolejny wypad na działeczkę czy będziecie uprawiać balkoning?
Ewa L. pisze:Gorąco zapraszam do obejrzenia filmiku w moim podpisie. Za jak największą ilość wyświetleń schronisko ma szanse otrzymania tony karmy dla psów i kotów z tego schroniska.
Pomóżmy tym zwierzakom!!
MB&Ofelia pisze:Koko, my już siedzimy na balkonu. A Duża zamiast siedzieć z nami i pić ciepucinko to siedzi w salonu i stuka po komputrze.
Książniczka Ofelja i Mała Ciorna Carmen
agusialublin pisze:Ewa L. pisze:Witajcie Kokusiu , Rysiu i Pysionku!
Dziś kolejny wypad na działeczkę czy będziecie uprawiać balkoning?
Ceść Ciocia![]()
a mielismy dzisiaj jechać na tą okropną działke ale pogoda się pogorsyła![]()
![]()
![]()
jest zimno i pochmurno i siedzimy w domku![]()
![]()
![]()
Tylko Ryśka marudza bo chciała jechać
Ewa L. pisze:Cześć Kokusiu!
Nasza Duża ostatnio bardzo dużo z nami jest. Fajnie bo jak mam ochote na mizianko to idę do Dużej i już mam!
My z Polcią to nigdzie nie wychodzimy tylko na balkoniku się wygrzewamy i jest fajnie.![]()
Ostatnio Duża zwariowała i nie ma chwili spokoju - lata z tym aparatam za nami i pstryka i pstryka te foty.
Powiem ci Koko że czasami mam już dość - ale jak tu Dużej odmówić przestanie miziać i co wtedy?![]()
Widziałaś już nasze foty?
Zuzia i Pola![]()
Ewa L. pisze:Coś nam się chmurkować zaczyna - to wasze chmurki?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 47 gości