xxolcia1988xx Witam cię ,co prawda na watku Ani !Ciekawa jestem co to za kotek ten OLi? Pochwal sie nim!!! A tak z rana to ogólnie Dzień dobry dziewczynki i ich koty
no i ja ...cześć Cioteczki, Olek to się taka przylepa zrobił, że nie mogę go oderwać od siebie, ciągle muszę go jedną ręką miziać a on pcha się na kolana a przynajmniej się przytula marzyłam o takim kocie...kotki są bardziej niezależne Bajka nauczyła się wczoraj szafę otwierać i po ja ją robiłam
Narazie słychać mruki i prychy. Filemonek broni terenu i pomimo, że jest 2 razy mniejszy i młodszy to czai sie na Olka jak na małą myszkę. Czekam na rozwój wydarzeń. Ania nie mogę się doczekać nowych wpisów na blogu oczywiście ze zdjęciami twojego stadka.
No czekamy z niecierpliwościa . Zabrałam dziś męza do Galerii na zakupy no koszmar jakiś ,...... a poco to kupujesz , a do czego to , nie kupuj bo to mamy ,....no nie juz nigdy wiecej !!!! Ale chociaz przydzwigał to co cieżkie !!!!!! Nie da sie z nim pochodzić i poogladać .......nie stety.
No piekne wyszło, superaśnie!!! Ja też chcę taką szafę! co do kociej mimiki to zgadzam się z Tobą, że wcale nie mają jej ograniczonej, wręcz przeciwnie. Mój Princek ma takie miny jak Twój Oli, szczególnie z tymi uszami podobna. O Meguli nie wspomnę, jako, że nie ma ogonka to jej mimika jest jej podstawową komunikacją. Pozdrawiamy!!!
Ale super szafa ,a Marilyn Monroe boska w tle !!!!! Pomysł super !!!!A moja córka własnie mi powiedziała że rozebrali taka szafe ....i co zrobili ....wyrzucili!!!!!!!!A mnie by sie przydała !!!!!!! zapózno
Koty robia przerózne miny ,Lesio jak chce sie bawić to dostaje takie duże oczy i własnie po minie widze ze pora na zabawę !!!!!!Miron jak spał ostatnio to mlaskał we śnie , śnilo mu sie chyba ze ssie cycka !!!!!