Karolkowy zawrót głowy - Garfield ma juz rok!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 12, 2012 18:16 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Obrazek
Karolku :ok: :ok: :ok: ściskam,żeby się Wam te badania powiodły.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Sob maja 12, 2012 18:48 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

My też zaciskamy :ok: :ok:
siedź tam tak długo jak będzie potrzeba, właściwą diagnozę nie stawia się w ciągu kilku chwil, jak zdążyłaś się przekonać,
nie daj się zbyć, stawiaj tysiące pytań i zmuś do konkretnej odpowiedzi - lekarz też człowiek a Ty jedziesz tam po konkretną pomoc - życzę powodzenia :ok:
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Sob maja 12, 2012 18:53 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Cześć Karolciu :D .
Ja też pamiętam o badaniach Filipa....żeby wszystko było okej :ok: .
Może teraz dowiesz sie czegoś konkretnego i będziesz wiedziała, co robić :ok: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Sob maja 12, 2012 19:03 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Karola,a konkretnie Wiesz jak te badania słuchu będą wyglądać?ja za namową kogoś zgodziłam się i założyli mi słuchawki z nagraniami słów (ze strasznymi zakłóceniami,spacjalnie)Kazali mi powtarzać co tam mówią.Wyszło ok.
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Nie maja 13, 2012 7:55 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

vailet pisze:Spotkałam jedną z nich jak szłam od weta dziś i ta powiedziała drugiej.Ledwo wróciłam się telefon rozdzwonił.Wiedzą że TŻ-a nie ma i dlatego chcą przyjść,ale ja mówię że nie wiem co jutro będę robić.
Powiedziałam że mogę być u weta.Wieczorem ma mi smsa przysłać ta co dzwoniła to jej odpiszę że nie u mnie bo zakaz stresu dla kota :mrgreen: Po tym to już na bank potwierdzą "wariatka" Wisi mi to.
Moja matka je zna niech do niej idą bo kościół coś jak zielonoświątkowy je łączy,a ja w nic nie wierzę.

Weź sie nie cackaj z nimi, tylko wprost powiedz, nie będzie mnie, jak będe to sie odezwe ale nie prędko bo masz troche swoich spraw.
Do Zielonych nic nie mam. Nawet podoba mi sie brak księży, spowiedzi itp.
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Nie maja 13, 2012 7:55 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

kocurzyca41 pisze:Obrazek
Karolku :ok: :ok: :ok: ściskam,żeby się Wam te badania powiodły.

Helou :D
a może skoczysz za mnie?
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Nie maja 13, 2012 7:56 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

mamaGiny pisze:My też zaciskamy :ok: :ok:
siedź tam tak długo jak będzie potrzeba, właściwą diagnozę nie stawia się w ciągu kilku chwil, jak zdążyłaś się przekonać,
nie daj się zbyć, stawiaj tysiące pytań i zmuś do konkretnej odpowiedzi - lekarz też człowiek a Ty jedziesz tam po konkretną pomoc - życzę powodzenia :ok:

Spoko, juz ja im tam powiem co i jak

Karolek(ona)

Post » Nie maja 13, 2012 7:57 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

vip0 pisze:Cześć Karolciu :D .
Ja też pamiętam o badaniach Filipa....żeby wszystko było okej :ok: .
Może teraz dowiesz sie czegoś konkretnego i będziesz wiedziała, co robić :ok: .

podejrzewam, że tylko sie potwierdzi że słuch jest w porządku, ale w razie innych badan juz mnie nikt nie zbyje bo przeciez nie badałam słuchu a może tam tkwi problem.
Tak bede miała na paierze!

Karolek(ona)

Post » Nie maja 13, 2012 7:58 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

vailet pisze:Karola,a konkretnie Wiesz jak te badania słuchu będą wyglądać?ja za namową kogoś zgodziłam się i założyli mi słuchawki z nagraniami słów (ze strasznymi zakłóceniami,spacjalnie)Kazali mi powtarzać co tam mówią.Wyszło ok.

Takie badanie to on w Kaliszu może mieć i nawet miał ale trzeba jeszcze mówić kiedy słyszysz dany dźwięk, a on raz mówił raz nie.
Dlatego będzie miał badanie pewnie jak niemowlaki, w narkozie :!:

Karolek(ona)

Post » Nie maja 13, 2012 8:08 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Hello.
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie maja 13, 2012 8:20 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Nie maja 13, 2012 8:36 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

zupełnie się nie znam na takich badaniach, ale :ok: żeby wszystko wyszło w porządku i żeby można było dalej Fifka diagnozować

dinzoo

Od: Śro lip 07, 2010 15:12

Post » Nie maja 13, 2012 8:45 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

:ok: :ok: :ok:
Trzymamy kciuki.
Obrazek

ewka63

Od: Sob paź 29, 2011 17:40

Post » Nie maja 13, 2012 8:50 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

vailet, opowiem Ci coś.
Mam bardzo serdeczną przyjaciółkę, znamy się długo, mnóstwo o sobie wiemy, bo dużo ze sobą przebywałyśmy, wiele też wspólnych kłopotów przeszłyśmy w życiu. Kilka lat temu postanowiła porozmawiać ze mną "na poważnie". Bo nie podobało Jej się moje "zaangażowanie" w kocie sprawy (słyszała o napaści na mnie przez sąsiada, która skończyła się w sądzie i o innych rzeczach). Pamiętam, jak mi tłumaczyła, że nie wolno, że powinnam inaczej żyć, a ja płakałam. Potem mnie przeprosiła, bo zrozumiała, że ja to robię z miłości. I że inaczej nie potrafię. Przyjaźnimy się jeszcze bardziej, choć Ona w koty się nie angażuje i nie będzie tego robić (a ja to przyjęłam). Ale jest mądrą osobą i umiała zaakceptować moją inność. Mam nadzieję, że Twoje koleżanki zrozumieją, że nie każdy musi żyć tak samo i że nie można ludzi ustawiać na swoje podobieństwo. Porozmawiaj z nimi może, na spokojnie i rozsądnie. Aczkolwiek - skoro nie lubią kotów (z tego, co piszesz, wynika, że raczej nie lubią ich nie obojętnie, tylko im przeszkadzają) - to niech nie przychodzą do Ciebie i już. Możecie się spotkać gdzie indziej, choćby w parku, pogoda jest ładna.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie maja 13, 2012 8:55 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

A ja po przeczytaniu rozmowy Vailet z Karolką odniosłam wrażenie, że te koleżanki chcą przyjść specjanie po to, żeby potem móc Jej ( Vailet) przytykać swoimi "mądrościami" i pewnie innym opowiadać jak to jest u ich jednej koleżanki :?
Ale może źle oceniam sytuację.
Obrazek

ewka63

Od: Sob paź 29, 2011 17:40

[poprzednia][następna]