Ale to dorazne, dentysta konieczny. Ja tez boję się do granic histerii, ale najpierw relanium , a potem wizyta.
Gosiu, nic jeszcze nie doszło
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
izka53 pisze:Gosienko , współczuję,tez tak miewałam i zimny okład jest super. To ciepło powoduje gwaltowne namnazanie sie bakterii i powiększenie opuchlizny.. Natomiast jak wokół zęba tworzy się tak zwana fistuła, to wówczas płukanie gorącą szałwią przyspiesza jej pęknięcie. A jaka wtedy jest ulga![]()
Ale to dorazne, dentysta konieczny. Ja tez boję się do granic histerii, ale najpierw relanium , a potem wizyta.
Gosiu, nic jeszcze nie doszło
Erin pisze:Hello!
Jak tak ząbek?
vip0 pisze:Cześć ciocie.![]()
To ja będę pisał, Alek...bo Duża kawę pije.
No więc muszę napisać, co tu się wyprawia wogóle, wszystko na głowie stoi, i jak tu żyć?
Duża faktycznie gdzieś wychodzi i w nocy jej nie ma. Zostają małe Duże, ale one są niefajne, bo nie chcą w nocy do nas wstawać, a jak już wstaną, to burczą na nas. Duża Duża to od razu wstaje, i wcale się nie gniewa.![]()
No i potem małe Duże na nas rano naskarżają, że ich budzimy...oj tam, od razu budzimy, ledwo Zośka płakała, bo ona to bez Dużej to nie może.
Ale ona jest mądra, ta nasza Duża, i zaraz małym mówi tak, że ona bardzo chętnie nie będzie się po nocach włóczyć, do pracy chodzić, męczyć się i dźwigać. Zamiast tego niech małe do pracy idą, a ona chętnie odpocznie i do kotków powstaje.
No to małe już nic nie mówiły.![]()
Zośka też Dużej na nas naskarża. Że się nie bawimy z nią, że mamy ją w nosie, że jej jest przykro...a jak ona nie chce?
Tylko za Dużą płacze, a jak chcemy się z nią pobawić, to bije łapom.![]()
No wam mówię, Sodomia i Gomoria się dzieje w tym domu, i kot porządny tego nie wytrzymie.![]()
Alek.
vip0 pisze:O, widzę, że Aluś skarżypyta już sie dorwał do kompa.
Bazyliszkowa pisze:vip0 pisze:O, widzę, że Aluś skarżypyta już sie dorwał do kompa.
Nie skarżypyta, tylko sprawozdawca.
Użytkownicy przeglądający ten dział: PanPawel i 118 gości