Ptyś generalnie ma więcej zboczeń. Np. musiałam postawić przy kaloryferze transporter. Bo transporter służy przecież do spania, a nie do podróżowania

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
filo pisze:Ptysiowi o to właśnie chodzi. On uwielbia palmiarnię.
Ptyś generalnie ma więcej zboczeń. Np. musiałam postawić przy kaloryferze transporter. Bo transporter służy przecież do spania, a nie do podróżowania
zabers pisze:czyli czas szykować kalosze na grzybobranie. Może nam się w lesie "telefon dla grzybiarzy" objawi?![]()
http://www.youtube.com/watch?v=DZ2JgAARdRo
anulka111 pisze:Podobno w Wielkopolsce sa kurki do zbierania ,a w Zabrzu to co najwyzej huby moge zbierac
dalia pisze:anulka111 pisze:Podobno w Wielkopolsce sa kurki do zbierania ,a w Zabrzu to co najwyzej huby moge zbierac
przybywaj w sezonie
uwielbiam latać po lesie
anulka111 pisze:dalia pisze:anulka111 pisze:Podobno w Wielkopolsce sa kurki do zbierania ,a w Zabrzu to co najwyzej huby moge zbierac
przybywaj w sezonie
uwielbiam latać po lesie
Grzyby zbieralam ostatni raz jako- 7 latka
anulka111 pisze:Uwaga zaraz bedzie prezentacja nowego banerka
zabers pisze:filo pisze:Ptysiowi o to właśnie chodzi. On uwielbia palmiarnię.
Oczywiście, ze tak. Przede wszystkim do spania, pchania tam zabawek i kitwaszenia się z koleżeństwem (Zmrol tak robi)
Dobra, Dziewczyny.Birfanka pisze:zabers pisze:pogwizd pisze:zabers pisze:No proszę, jaki kawalerfilo pisze:... Ptyś po dwóch latach pobytu u mnie ogłosił, że nie boi się obcych. Bawił się z gośćmi i podstawiał do głaskania.Jeszcze będzie z niego Bogart
To nadal jest Bogart, tylko wyciągaj go często na rowerek, dalekie spacerki i ogranicz dietę piwno węglowodanową.
Powiedział dobrze zarośnięty grzyb piwno-biurkowy.
pogwizd, co piłeś? Ja też chcę.
Toć napisal, ze piwo. Na biurku
pogwizd pisze:Dobra, Dziewczyny.
Przyznaję że sobie zasłużyłem. To było czerwone wino wytrawne a właściwie jego nadmiar. Bijcie mnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue, włóczka i 350 gości