KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 21, 2011 19:53 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI...jest Okruszek...prawie...

vip0 pisze:Witam, cioteczki i stryju :D .
Biedna Agata próbowała sie dodzwonić, a ja spałam jak zabita :( .
Ogólnie nie jest źle, ale kaszel męczy...coś tam pono na oskrzelach mam...no i gorączkę jeszcze.
I spać mi sie chce dużo, i oczy mnie bolą tak od środka...i niedobrze mi.
I zastrzyków nie lubię :( .
I jest mi źle :( .
A tak się trochę poużalam, chora jestem, to mi wolno :D .
Okrunia karmi moja dziecka...dzisiaj została obdarzona ciekawym spojrzeniem spod deski, chyba głos Okrusiowi nie pasował.
Jedno jest pewne- Okruszek to kot zdecydowanie najlepiej karmiony spośród wszystkich moich kotów :ryk: .
Czasem widuję przez okno, jak wyłazi i sie myje, albo rozgląda ciekawie...na dachu też już był :D .
Dwa razy w nocy był pod oknem...
Pomalutku się tolerujemy :ok: .
A co u was, kochani?

sen to najlepsze lekarstwo :ok: u mnie piatek w miare spokojny,w niedziele bede miec młyn,goscie :strach: musze odbebnic ,bo to tescie :mrgreen:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pt paź 21, 2011 20:01 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI...jest Okruszek...prawie...

Agasia, nie mogę zamknąć oczu, bo klawiatury Brajla nie posiadam :mrgreen: .

Kotx, nie zazdroszczę...chociaz ja miałam fajniejszych teściów niż męża :? .

A wogóle to jutro przypada 3 rocznica śmierci mojego brata...i już sie kręcę, bo iść za bardzo nie mogę ( pan doktor zabronił ), no a nie iść też nie mogę, bo będzie mi bardzo źle...
Jak to mawiał jeden pan znajomy, tak gówno, a tak nasrane :( ...
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pt paź 21, 2011 20:03 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI...jest Okruszek...prawie...

vip0 pisze:Agasia, nie mogę zamknąć oczu, bo klawiatury Brajla nie posiadam :mrgreen: .

A wogóle to jutro przypada 3 rocznica śmierci mojego brata...i już sie kręcę, bo iść za bardzo nie mogę ( pan doktor zabronił ), no a nie iść też nie mogę, bo będzie mi bardzo źle...

lez w łózku,powinni to zrozumieć :kotek: :ok:

kotx2

Post » Pt paź 21, 2011 20:05 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI...jest Okruszek...prawie...

vip0 pisze:Agasia, nie mogę zamknąć oczu, bo klawiatury Brajla nie posiadam :mrgreen: .

Małgosia, Twój Brat wie, że jesteś chora. Oni na nas patrzą...
najszczesliwsza

Post » Pt paź 21, 2011 20:06 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI...jest Okruszek...prawie...

Gosia, wierz mi, brat zrozumie, gdziekolwiek jest...
Byłaś dla niego ważna, prawda?
Więc Twoje zdrowie byłoby dla niego najważniejsze... a odwiedzisz, jak wyzdrowiejesz.
Myślę, że zdecydowanie tak by wolał...

rapsodia82

Od: Nie sty 03, 2010 14:55

Post » Pt paź 21, 2011 20:12 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI...jest Okruszek...prawie...

Tak mówicie?
Fakt, byliśmy bardzo związani. mówił mi o wszystkim, oprócz tego jednego razu...
Może zrozumie rzeczywiście...dawno mnie tak nie złapało, jak teraz, przesadziłam...
Juz tego nie zrobię.
Pora przypomnieć sobie, że zbyt wiele istnień jest jeszcze ode mnie zależnych...
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pt paź 21, 2011 20:13 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI...jest Okruszek...prawie...

vip0 pisze:Tak mówicie?
Fakt, byliśmy bardzo związani. mówił mi o wszystkim, oprócz tego jednego razu...
Może zrozumie rzeczywiście...dawno mnie tak nie złapało, jak teraz, przesadziłam...
Juz tego nie zrobię.
Pora przypomnieć sobie, że zbyt wiele istnień jest jeszcze ode mnie zależnych...

Małgosia wyłącz takie myślenie i gnębienie się, bo przejadę się na koniec miasta i choćbym się miała zarazić to Cię będę zamęczać opowieściami dziwnej treści :D :ryk:
najszczesliwsza

Post » Pt paź 21, 2011 20:16 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI...jest Okruszek...prawie...

najszczesliwsza pisze:
Juz tego nie zrobię.

Małgosia wyłącz takie myślenie i gnębienie się, bo przejadę się na koniec miasta i choćbym się miała zarazić to Cię będę zamęczać opowieściami dziwnej treści :D :ryk:

:o :o :o ...już jestem cicho...

vip

Post » Pt paź 21, 2011 20:16 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI...jest Okruszek...prawie...

najszczesliwsza pisze:
Juz tego nie zrobię.

:ryk:

kotx2

Post » Pt paź 21, 2011 20:17 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI...jest Okruszek...prawie...

Agata ja jeszcze poprosze o wyjaśnienie tego czerwonego napisu pod banerkiem Astusi.... :mrgreen: .

vip

Post » Pt paź 21, 2011 20:17 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI...jest Okruszek...prawie...

vip0 pisze:
najszczesliwsza pisze:
Juz tego nie zrobię.

:o :o :o ...już jestem cicho...

A mi przechodzi, wkraczam w kolejną fazę, nie wiem ile ich jest i do czego prowadzą, mam nadzieję, że w dobrym kierunku. Teraz kieruje mną złość.

A dla odprężenia:
Kotom, szczególnie kastratom nie wolno podawać białka...
viewtopic.php?f=1&t=134649&start=0
najszczesliwsza

Post » Pt paź 21, 2011 20:18 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI...jest Okruszek...prawie...

A kotx nasz kochany, jak widzę, w dobrym humorze...sie śmieje z ludzkiego nieszczęścia :evil: ..... :ryk: .

vip

Post » Pt paź 21, 2011 20:22 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI...jest Okruszek...prawie...

vip0 pisze:Agata ja jeszcze poprosze o wyjaśnienie tego czerwonego napisu pod banerkiem Astusi.... :mrgreen: .

Jestem w ciąży!
najszczesliwsza

Post » Pt paź 21, 2011 20:24 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI...jest Okruszek...prawie...

najszczesliwsza pisze:
vip0 pisze:Agata ja jeszcze poprosze o wyjaśnienie tego czerwonego napisu pod banerkiem Astusi.... :mrgreen: .

Jestem w ciąży!

Gratuluję :ok:
Twój uroczy synek będzie miał rodzeństwo :D
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt paź 21, 2011 20:25 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI...jest Okruszek...prawie...

vip0 pisze:A kotx nasz kochany, jak widzę, w dobrym humorze...sie śmieje z ludzkiego nieszczęścia :evil: ..... :ryk: .

:oops: :ryk: oj tam zaraz :wink: :D

kotx2

[poprzednia][następna]