anulka111 pisze:do wycalowaniakalair pisze:Caragh pisze:kalair pisze:Safulkowe lapulki.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
W skarpetkach roznych rozmiarkow.
Zostaly wycalowane..

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:do wycalowaniakalair pisze:Caragh pisze:kalair pisze:Safulkowe lapulki.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
W skarpetkach roznych rozmiarkow.
spookyaga pisze:kalair pisze:spookyaga pisze:kalair pisze:Lafinka zdecydowanie. Ona jest pulpecikowa.. A w podpisie nie rozpoznasz?
![]()
Tak sądziłam, że ona, ale nie chciałam w razie czego wprowadzać w błądTaka już jestem, jak nie jestem pewna, to nie mówię/piszę
I slusznie. Tez sie wole czasem nie wychylac, zeby potem mi goopio nie bylo.![]()
![]()
A Lafcia jest , jak widac w srodku.
Nawet na zdjęciu w podpisie jest większa i bardziej pulpeciasta od reszty![]()
![]()
Kochany pulpecik
kalair pisze:spookyaga pisze:kalair pisze:spookyaga pisze:kalair pisze:Lafinka zdecydowanie. Ona jest pulpecikowa.. A w podpisie nie rozpoznasz?
![]()
Tak sądziłam, że ona, ale nie chciałam w razie czego wprowadzać w błądTaka już jestem, jak nie jestem pewna, to nie mówię/piszę
I slusznie. Tez sie wole czasem nie wychylac, zeby potem mi goopio nie bylo.![]()
![]()
![]()
Kochany pulpecik
Wieksza nie, ale pulpetkowa taaaak!![]()
spookyaga pisze:kalair pisze:spookyaga pisze:kalair pisze:spookyaga pisze:Tak sądziłam, że ona, ale nie chciałam w razie czego wprowadzać w błądTaka już jestem, jak nie jestem pewna, to nie mówię/piszę
![]()
![]()
Kochany pulpecik
Wieksza nie, ale pulpetkowa taaaak!![]()
Na zdjęciu w podpisie się wydaje większa bo więcej jej widać, nie samą łowę ale trochę tłowia teżJa się zwijam, do jutra Pulpeciątka !
bubor pisze:Hej hej Kalair z pannami nocną już porą
kalair pisze:bubor pisze:Hej hej Kalair z pannami nocną już porą
O, czesc poznowieczornie Buborku!![]()
Jestes grzeczny?
bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:Hej hej Kalair z pannami nocną już porą
Jestes grzeczny?
Sam niewiem.....
kalair pisze:bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:Hej hej Kalair z pannami nocną już porą
Jestes grzeczny?
Sam niewiem.....
Hmm..no to mamy dylemacik... A moze jednak?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Gosiagosia i 65 gości