Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Haker1 pisze:Fasolko wszystkie jesteście piękne, ale ty jesteś naj, naj piękniejsza.
Haker
urwiniu pisze:No moja Duża mówi, że małe ma prawo panikować, skoro na jedyną mu ostatnio opanowaną przestrzeń wtargają obcy, a przecież zna tylko Twoją Duża,nie? Może niech obce Duże klapną w łazience na podłodze i poczekają, aż Mru skończy panikę i niech się grzecznie przedstawią, kurczaczkiem na ten przykład, no.
Koffam Cię Fasolko, pamiętasz? I jakby Twoja Duża poszła w inne łapki to moja Duża powiedziała, że jej łapki są Twoje,no.
TygRych
MalgWroclaw pisze:urwiniu pisze:No moja Duża mówi, że małe ma prawo panikować, skoro na jedyną mu ostatnio opanowaną przestrzeń wtargają obcy, a przecież zna tylko Twoją Duża,nie? Może niech obce Duże klapną w łazience na podłodze i poczekają, aż Mru skończy panikę i niech się grzecznie przedstawią, kurczaczkiem na ten przykład, no.
Koffam Cię Fasolko, pamiętasz? I jakby Twoja Duża poszła w inne łapki to moja Duża powiedziała, że jej łapki są Twoje,no.
TygRych
Czasem zapominam w stresie, TygRysiu![]()
![]()
Ale jak mi przypominasz, to od razu mi lepiej.
Przedstawianie się jedzeniem powinno być zawsze, że też moja głupia duża na to nie wpadła.
Bardzo dziękujemy Twojej Dużej.
Fasolka
Dorota pisze:Piekne jestescie!
Kaloryfer w kuchni mam pod sufitem![]()
Mru
Haker1 pisze:Fasolko wszystkie jesteście piękne, ale ty jesteś naj, naj piękniejsza.
Haker
Dorota pisze:Piekne jestescie!
Kaloryfer w kuchni mam pod sufitem![]()
Mru
MalgWroclaw pisze:anulka111 pisze:Czesc Fasolko
Duza mnie dzis dopieszczagłaskami.
Dała miesko![]()
I parapetujemy-mamy fajny dzien.
Gucio pozdrawiajacy
Guciu, może chcesz moją dużą. Oddam ją w dobre łapki.
Fasolka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 174 gości