Łatek i Marcelek 8 plus Tosia-Zosia. Jest nas troje!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 04, 2013 20:20 Re: Łatek i Marcelek 8 plus Tosia-Zosia. Jest nas troje!

:D :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro cze 05, 2013 11:11 Re: Łatek i Marcelek 8 plus Tosia-Zosia. Jest nas troje!

maciejowa pisze:
Cześć :)) Faktycznie, nie było nas szmat czasu, koty podrosły i w górę i wszerz :lol: Tosiula jest superowa i to dzięki niej się tu pojawiliśmy :) Chłopcy... hmmm, oddzielny rozdział :) Są po diagnozach, uczęszczamy na terapię, starszy idzie do gimnazjum od września, mały kończy 1 klasę. Diagnozy nas trochę powaliły, ale cóż, trzeba żyć dalej i robić wszystko, żeby dzieciom pomóc :)

Musimy się koniecznie zobaczyć kiedyś
Mamy tyle do obgadania,ze hoho
Jakbyśmy zaczeły pisać,to całe forum nasze :mrgreen:

A i mam nadzieję,ze będziecie już cały czas ,bez zników :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro cze 05, 2013 11:52 Re: Łatek i Marcelek 8 plus Tosia-Zosia. Jest nas troje!

Myszolandia pisze:
maciejowa pisze:
Cześć :)) Faktycznie, nie było nas szmat czasu, koty podrosły i w górę i wszerz :lol: Tosiula jest superowa i to dzięki niej się tu pojawiliśmy :) Chłopcy... hmmm, oddzielny rozdział :) Są po diagnozach, uczęszczamy na terapię, starszy idzie do gimnazjum od września, mały kończy 1 klasę. Diagnozy nas trochę powaliły, ale cóż, trzeba żyć dalej i robić wszystko, żeby dzieciom pomóc :)

Musimy się koniecznie zobaczyć kiedyś
Mamy tyle do obgadania,ze hoho
Jakbyśmy zaczeły pisać,to całe forum nasze :mrgreen:

A i mam nadzieję,ze będziecie już cały czas ,bez zników :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Tego nie moge obiecac, bo z chlopcami mam mase latania. Latem bedzie chyba troszke luzu, ale od wrzesnia... Szkoda gadac :lol: ale obiecuje, ze sie postaram. Sotkac sie mozemy, w koncu mieszkamy w tym samym miescie :) moze w lipcu, czy jakos, bo w czerwcu to nas jeszcze czeka zabieg w Korczaku, wizyta u neurologa i terapie. Troche nie mam czasu :lol:

Dzień dobry wszystkim! Dopiero wróciłam od lekarza ze sobą, a zaraz musze leciec na kontrole z Malym. Kaszle i kaszle a wczoraj sie okazalo, ze jego kolezanka z klasy, z ktora mamy dosc bliski kontakt, zachorowala na krup, wiec musze lekarce o tym powiedziec, bo moze Maly tez ma :roll: Tosia w porzadku. Łatek wciaz nabzdyczony. Marcelina ciekawski, wtyka nos tam, gdzie siedzi Tosia. Dogadaja sie. :)

maciejowa

Od: Pt lut 27, 2009 22:29

Post » Śro cze 05, 2013 13:06 Re: Łatek i Marcelek 8 plus Tosia-Zosia. Jest nas troje!

Już mi się wszystko myli co i gdzie pisałam! :twisted:
Bardzo się cieszę, że znowu tutaj jesteś a nie tylko na FB :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Śro cze 05, 2013 18:04 Re: Łatek i Marcelek 8 plus Tosia-Zosia. Jest nas troje!

kussad pisze:Już mi się wszystko myli co i gdzie pisałam! :twisted:
Bardzo się cieszę, że znowu tutaj jesteś a nie tylko na FB :ok:

:lol: :lol: :lol: :ok:

maciejowa

Post » Śro cze 05, 2013 18:22 Re: Łatek i Marcelek 8 plus Tosia-Zosia. Jest nas troje!

Nawet nie wiedziałam, że jeszcze jest jednostka medyczna krup.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Śro cze 05, 2013 20:43 Re: Łatek i Marcelek 8 plus Tosia-Zosia. Jest nas troje!

MalgWroclaw pisze:Nawet nie wiedziałam, że jeszcze jest jednostka medyczna krup.

Ano jest... Ostatnio mieliśmy nawet małą epidemię w Łodzi.

maciejowa

Post » Czw cze 06, 2013 8:07 Re: Łatek i Marcelek 8 plus Tosia-Zosia. Jest nas troje!

maciejowa pisze:jego kolezanka z klasy, z ktora mamy dosc bliski kontakt, zachorowala na krup (...)

Na błonice? 8O
Czy tylko zwykle zapalenie krtani?
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw cze 06, 2013 9:04 Re: Łatek i Marcelek 8 plus Tosia-Zosia. Jest nas troje!

Dorota pisze:
maciejowa pisze:jego kolezanka z klasy, z ktora mamy dosc bliski kontakt, zachorowala na krup (...)

Na błonice? 8O

Raczej koklusz, bo mala sie dusi i szczeka..
Dzień dobry, bedziemy wieczorem!

maciejowa

Post » Czw cze 06, 2013 12:27 Re: Łatek i Marcelek 8 plus Tosia-Zosia. Jest nas troje!

maciejowa pisze:
Dorota pisze:

Na błonice? 8O

Oj, to sa zupelnie inne choroby...

Kciuki mooocno!
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw cze 06, 2013 17:08 Re: Łatek i Marcelek 8 plus Tosia-Zosia. Jest nas troje!

Witaj Kasiu z resztą!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw cze 06, 2013 19:41 Re: Łatek i Marcelek 8 plus Tosia-Zosia. Jest nas troje!

Dorota pisze:
maciejowa pisze:
Dorota pisze:

Na błonice? 8O

Oj, to sa zupelnie inne choroby...

Kciuki mooocno!

Dorota, ja nie wiem, koleżanka powiedziała wyraźnie, że krup. Lekarka też mnie pytała czy koklusz czy coś innego (od czego się to wzięło). Dobry wieczór wszystkim, jestem zmęczona po całodniowej nieobecności w domu. Koty zostały pierwszy raz same odkąd jest z nami Tosia. Wszystko w domu stoi, nic nie potłuczone, nie zepsute, koty całe, więc jest ok :) Jutro zajrzę do wszystkich. Pozdrawiamy!

maciejowa

Post » Pt cze 07, 2013 19:29 Re: Łatek i Marcelek 8 plus Tosia-Zosia. Jest nas troje!

Dobry wieczór :) Wczoraj nas zabrakło, bo cały dzień spędziłam w salonie tatuażu ;) Tosieńka coraz lepiej się u nas czuje. Włazi mi nawet do łóżka. Mam wrażenie, że Łatek też się pomalutku przełamuje. Dziś już trochę mniej na nią syczy i warczy, a rano pozwolił jej wejść do łózka, podczas gdy i on tam leżał. Z Marceliną jest już w całkiem przyjaznych stosunkach. Obwąchują sobie pyszczki, mijają się, siedzą w niedalekiej odległości a nawet trochę się bawią w ganianego. Jutro jedziemy na cały dzień do mojej przyjaciółki na działkę na wieś, więc znów zostaną same. Muszą się dogadać :) A dla Ciekawych, oto wynik mojego wczorajszego posiedzenia: Obrazek oczywiście wszystko świeże, czerwone, napuchnięte itp, ale mnie się podoba ;)

maciejowa

Post » Pt cze 07, 2013 19:32 Re: Łatek i Marcelek 8 plus Tosia-Zosia. Jest nas troje!

Kaśka!!! Ale czad!

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

[poprzednia][następna]