Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Annazoo pisze:I jak mu po Urinary SO?
Kocuria pisze:KotkaWodna pisze:Kocuria pisze:moś pisze:Wole prysznic
kocham wannę miłością olbrzymią, zimą kąpię się codziennie w ukropie bom zmarźlak okropny
high five! o/
prysznic to jest szybkie mycie, normalny relaks i rozgrzanie - tylko wanna. Plus książka, cos do picia i Koton siedzący na klapie srocza
albo na zlewie
lub pralce
lub szafce
lub sraczu
lub brzegu wanny
lub parapecie nad wanną![]()
cholera, kilka fotek mi wcięło, każdą lokację włącznie ze sraczem miałam kotoobfotografowaną
edit: uzupełnione
Kocuria pisze:a kradną? bo jak kradną, to z pluskwą też są spokrewnione
Tosza pisze:Kocuria pisze:a kradną? bo jak kradną, to z pluskwą też są spokrewnione
Nie, bo lata obcowania z kotami wyrobiły we mnie zwyczaj, by nie odwracać sie plecami do tego, co uważam za moje, a co może być w jakikolwiek sposób atrakcyjne dla kotów. Ale jakby miały okazję, to pewnie by krady. I śmiałyby mi się w twarz, gdyby umiały się śmiać. Na szczęście nie potrafią.
Kocuria pisze:otóż maluchy ewidentnie były takie mikre z zarobaczeniapo odrobaczeniu nagle urosły, brzuszki im się wypełniły i są dużo cięższe jak je podnoszę niż były 10 dni temu... bez specjalnej zmiany diety, bo projekt 'tucznik' rozpocznie się dopiero dzisiaj. aczkolwiek może w nieco łagodniejszej formie, niż przewidywałam, bo piranie w końcu zaczynają wyglądać na swój wiek a nie trzy miesiące w etiopii.
karmel mnie olewa, nawet się pogłaskać jak na razie nie dał
Kocuria pisze:ee... w somalii miałam na myśli, albo w innej erytreipszepraszam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1385 gości