KaleidoStar pisze:Marea, będziesz jutro na Aukcji?
Siem postaram, a Ty jedziesz?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ciepła pisze:KaleidoStar pisze::ryk:
Wariatki moje kochane![]()
Idę spać, jutro dłuuugi dzień przede mną, a ja od wczoraj z bólem głowy - możemy sobie z Asią ręce uścisnąć - zatoki... w autobusie okno otwarte było i mnie przewiało trochę.
Marea, będziesz jutro na Aukcji?
Trzymajcie kciuki za akcję Ali.. Będą potrzebne.
dobranoc Anka i spokojnej nocki![]()
na ból głowy załatw sobie Apo-Napro 250mg naprawde pomaga a co do zatok polecam laryngologa
KaleidoStar pisze:W końcu w domku. Objadłąm się na wieczor, będą mi się głupoty śniły
Tak jak pisałam wyżej, dostalam info od Ali, że z bólami, ale da się zabrać koteczkę razem z maluchami. To się dopiero bedzie działo![]()
Tally od kiedy przyszlam dziś ma totalną głupawkę. Lata jak zwariowana, tupie okrutnieZłapalam wędkę, to prawie fruwala. Ciągle wpadała na ściany i szafki, no bo po co hamować odpowiednio wcześnie
Rozkoszne stworzenie.
Miś.. Miś za każdym razem porusza serce. Taki skrzywdzony, ten ogon, oczko brzydkie.. a mimo wszystko w tym kocurze jest tyle piękna. Nie umiem tego opisać, to widać, jak się patrzy na jego ruchy, spojrzenia. Zdrowe oko ma prześliczne..
Trojka.. małpa kochana. Wkurza mnie tymi halasami, swoją wredowatością..a jednak kocham ją do szaleństwa... I boję się jej powiedzieć, że w poniedzialek rano.. aj aj, poniedziałek będzie da niej smutny.. Najpierw z rana pożegna się ze swoją.. "kobiecością"... (tak tak, mamy termin sterylki!). A później..papa Misiu. Żałoba będzie w domu. Aj aj, ja już mam mokre oczy.. gupia no
Ciepła pisze:dzień dobry Anka i kociaste w pryma aprylis
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 151 gości