MRUSIA I ARNI W DS U .SHE. - od str. 59 :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 14, 2010 23:05 Re: MRUSIA I ARNI W DS U .SHE. - od str. 59 :)

.she. pisze:w sumie, przecież ja też mogę wysłać to ksero, nie? ;-)
mam pod ręką kopiarkę, więc żaden problem.
vega -> prześlij mi tylko maila na pw, pod który mam wysłać.

smarti -> oczywiście, że pełna sterylka. :-)
a tak w ogóle, to melduję, że wszystko jest ok. :-)
i coś na dobranoc od niecnotów: http://picasaweb.google.com/lh/photo/Aw ... directlink ;-)

.she., byłoby super :1luvu: :1luvu: Zaraz wyślę pw :)

Smarti, mam nadzieję, że nie gniewasz się za krzyczący ton posta przypominającego :oops: Chodziło mi o to, by post rzucił się w oczy :wink:
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Wto gru 14, 2010 23:06 Re: MRUSIA I ARNI W DS U .SHE. - od str. 59 :)

moje ukochane...pewnie by mnie juz nie poznały...

skąd Vega :D
żałuję za grzechy :)
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto gru 14, 2010 23:29 Re: MRUSIA I ARNI W DS U .SHE. - od str. 59 :)

:love: :love: :love: :love: :love: :love:
dzis właśnie wspominałam siostrze jak wiozłam ledwo żywą Mrusię do warszawy... a teraz takie widoki..... ech!.............................................. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro gru 15, 2010 13:58 Re: MRUSIA I ARNI W DS U .SHE. - od str. 59 :)

Marzenia11 pisze::love: :love: :love: :love: :love: :love:
dzis właśnie wspominałam siostrze jak wiozłam ledwo żywą Mrusię do warszawy... a teraz takie widoki..... ech!.............................................. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

noo,jakie to bidne było..i najbardziej zapchlone na świecie.
i jeść nie chciało wiele dni-same kosteczki obleczone skołtunionym i brudnym futerkiem...dostała w to kościste cialko 15 :!: zastrzyków-już nie było w co kłuć - wszystko tak bardzo bolało..
zaskoczyła dopiero na śmierdzącej makreli,pamiętacie??

a teraz taka sobie z niej Vea-wielka dama na luksusowym drapaku z powlóczystym spojrzeniem i z przeprzystojnym narzeczonym...

dla takich chwil warto mieć to całe DT i nie mieć chwili spokoju,chwili czasu dla siebie i podrapane ręce i krechę u wetów!!
Takie zdjęcia i świadomośc tak cudownego domku ,wszystko to wynagradzają..
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Sob gru 18, 2010 23:19 Re: MRUSIA I ARNI W DS U .SHE. - od str. 59 :)

dorzuciłam kilka nowych zdjęć: http://picasaweb.google.com/she.one/Hal ... directlink
uwaga! słodkie! ;-)

vega -> i co, dotarła umowa?
Obrazek

.she.

Od: Wto paź 05, 2010 22:54

Post » Sob gru 18, 2010 23:26 Re: MRUSIA I ARNI W DS U .SHE. - od str. 59 :)

Jeszcze nie, ale spokojnie. Sezon przedświąteczny zawsze nieco spowalnia pocztę. Myślę, że dotrze w poniedziałek :ok:
Obrazek

vega29

Post » Sob gru 18, 2010 23:36 Re: MRUSIA I ARNI W DS U .SHE. - od str. 59 :)

Zdjęcia...zapierające dech w piersiach,przepiękne.Czy Vea przypadkiem nie dyryguje Takeshim :?: :D ...jak to kobieta :D :piwa: :ryk: :ryk: :ryk:
Czy ostatnie zdjęcia a zwłaszcza jedno!,z drapaka, są z komórki czy mogą być na CD :?: :)

smarti

Post » Nie gru 19, 2010 0:29 Re: MRUSIA I ARNI W DS U .SHE. - od str. 59 :)

Zdjęcia prześliczne :) :1luvu: :1luvu: :1luvu: Kochane pierdółki :D
Obrazek

vega29

Post » Czw gru 23, 2010 0:07 Re: MRUSIA I ARNI W DS U .SHE. - od str. 59 :)

umowa dotarła - ślicznie dziękuję :) - przedwczoraj wyjęłam ze skrzynki :)
Obrazek

vega29

Post » Śro gru 29, 2010 23:52 Re: MRUSIA I ARNI W DS U .SHE. - od str. 59 :)

co u słoneczek słychać???

Zapraszam serdecznie na wątek DT Smarti viewtopic.php?f=1&t=121985 :D

smarti

Post » Sob sty 01, 2011 19:41 Re: MRUSIA I ARNI W DS U .SHE. - od str. 59 :)

trochę zaniedbałam relacje, ale wiecie - święta i w ogóle... ;-)

koty dzielnie pomagały w świątecznych przygotowaniach:
http://picasaweb.google.com/lh/photo/9q ... directlink
od angielskiego mikołaja dostały świąteczną kartkę (oczywiście z kotami) i kocie przysmaki:
http://picasaweb.google.com/lh/photo/4c ... directlink
vea przywłaszczyła sobie mój prezent również:
http://picasaweb.google.com/lh/photo/4Y ... directlink
ode mnie koty dostały myszkę na sprężynce do drapaka, ale takeshi przywłaszczył ją sobie całkowicie i ludzkie oko nie może jej oglądać:
http://picasaweb.google.com/lh/photo/JR ... directlink
a w środę rano przyjechał pan doktor i zabrał veę na operację. vea dostała gustowny kaftanik, który takeshi ciągle próbuje z niej zdjąć:
http://picasaweb.google.com/lh/photo/Em ... directlink
vea czuje się chyba dobrze, ale nadal jest trochę przymulona - dostała zastrzyk przeciwbólowy o przedłużonym działaniu.

a teraz wszyscy razem życzymy wszystkim szczęśliwego nowego roku! :-)
Obrazek

.she.

Post » Nie sty 02, 2011 0:01 Re: MRUSIA I ARNI W DS U .SHE. - od str. 59 :)

Jak dobrze że napisałaś :D :piwa: .Czekaliśmy baaardzo i dużo o Was myśleliśmy.To super że Vea już po zabiegu :ok: ,teraz to już tylko szczęśliwe,beztroskie życie - kochaniutka kulka :1luvu: :1luvu:.Takeshi jest na pewno dumny że jego ukochana ma taki piękny nowy ciuszek :mrgreen: :kotek: :ryk:
Szczęśliwego Nowego Roku dla wspaniałych Dużych i najsłodszej futrzatej parki na świecie.
...she.,czy odwiedziłaś już wątek mojego DT? :D

smarti

Post » Nie sty 02, 2011 1:13 Re: MRUSIA I ARNI W DS U .SHE. - od str. 59 :)

dziękujemy. :-) nowy rok powitaliśmy kameralnie, we czwórkę - my szampanem, a koty kurczakowymi przysmakami. ;-)
vea chyba już powoli wraca do siebie - przed chwilą podgryzała moją rękę. :D
po operacji była strasznie biedna. specjalnie wzięłam wolne w pracy. pierwszy dzień przespała, a potem siedziała tylko i patrzyła tymi swoimi wielkimi oczami, jakby nie wiedziała, co się wkoło dzieje. nie wydaje mi się, żeby ją bolało - dostała zastrzyk przeciwbólowy o przedłużonym działaniu - ale była po prostu jak naćpana.
a teraz już swobodnie włazi na 'bocianie gniazdo'. jutro pewnie już zdejmiemy kaftanik.
pan doktor kuszewski, jak już pisałam, robi steryliazcję tzw. małym cięciem. rana długości ok. 1 cm szybko się goi.
bardzo polecam tego lekarza. nie tylko fachowiec, ale i przesympatyczny człowiek. sam zaproponował, że przyjedzie do mnie po veę i zabierze do lecznicy. a na drugi dzień przyjechał z zastrzykiem.

no dobra, moje myszki poszły już spać: http://picasaweb.google.com/lh/photo/oQ ... directlink
więc i ja się pożegnam. dobranoc. :-)
Obrazek

.she.

Post » Nie sty 02, 2011 14:06 Re: MRUSIA I ARNI W DS U .SHE. - od str. 59 :)

Hehe, to i tak miałaś dobrze. Ja musiałam pilnować Miśki, bo cholernica jedna, jeszcze do końca z narkozy nie wyszła, a chciała po szafach skakać :lol: To już chyba lepszy kot, który "kuma", że po dragach nie wolno wsiadać za kierownicę :wink:
Obrazek

vega29

Post » Nie sty 02, 2011 14:12 Re: MRUSIA I ARNI W DS U .SHE. - od str. 59 :)

.she.,czyli czy ja dobrze rozumiem,że Vea miała tym małym cieciem zrobioną pełną sterylkę z wycięciem macicy,a nie tylko tą z podwiązywaniem jajowodów?

smarti

[poprzednia][następna]