Tłumacz takiej ,co ma długowłose-co to "fuzzy",db w typie ,czy moze byc lepsza,za co bengale dostaja pkt na wystawach? Danie tylko 1 kociatka zamiast 6 podpada pod znecanie ze szczegolnym okrucienstwem nade mna
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.
Fuzzy to takie potargane futerko. Większość bangalątek w pewnym okresie wygląda jak patargańce, dopiero z wiekiem robi im się gładziutkie i błyszczące futerka.
A bengale na wystawach dostają punkty za to co większość kotów (nie wchodząc w drobiazgi). Głowę (uszy, profil, broda, czoło itd), budowę, ogon, futro.
No to cos juz wiem,Rysunek tez oceniaja na futrze?
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.
Ładniejszy od brata. I pod względem futerka i typu. Ale poprzedni miot mnie nauczył nie wyciągać zbyt daleko idących wniosków jak maluchy mają 3 tygodnie
Panna Zero Zero ma podobny wzorek na prawym boczku jak Seregilek to narazie bedzie chyba jedyny kociak, którego będę odróżniać i to tylko z jednego boczku Słodkie są takie szkraby - ciekawe czy jak podrosną uda Ci się im zrobić wspólne zdjęcie Który z chłopców jest ciemniejszy
Komentarz dla Myszy: Ta jest ... interesująca. Ma takie śmieszne, okropnie długie blond włoski wystające z futra, ale poza nimi ma najkrótsze i najbardziej przylegające futerko. Jest najchłodniejsza, ale dzięki temu ma konrast. Ma dość małe uszy, bardzo fajną budowę czaszki w przekroju i szerokie lusterko nosa ale ... małe oczy. Zupełnie nie wiem, co z niej wyrośnie. Ma szansę być bardzo fajny kot, ale ... niekoniecznie. Zobaczymy