Majast to faza wstepna do ziewu chyba wg instrukcji Marii za szybko cyknelas

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze::ryk:![]()
Kalair a inne ziewy dasz rade uchwycic???
Majast to faza wstepna do ziewu chyba wg instrukcji Marii za szybko cyknelas
anulka111 pisze:8O![]()
A ja przed chwila przezylam chwile grozy
![]()
Kotka bezdomna bez problemu dostala sie po siatce na moj balkon i wparowala w poszukiwaniu jedzenia na prog przedpokoju.................................rety jakie to szczescie ,ze moj Gucio to cykor-takiegowarczenio kwilenia narobil ze w sekunde juz bylam przy nimkotka zwiala przez siatke zgrabnie jak cholera..............a ja mam drzaczke ze strachu
Rys cala impreze olal ,Smakusia byla nia wyraznie zainteresowana- ja jestem bliska zawalu z wrazenia....odkurzylam juz ..................zaraz bede odkazac podlogi
anulka111 pisze:Moje koty w druga strone nie pojda...bo im za wysoko ....dla kotki domowej to zaden problem jak widac............dobrze ,ze moje koty nie sa agresywne i nie rzucily sie do bitki![]()
przerazona jestem
Ide odkazac podlogi na wszelki wypadek
anulka111 pisze:Siatki nie da rady dac wyzej .....ale moge byc bardziej ostrozna i bede![]()
![]()
normalnie w dzien jest gapka....ta to by od razu obcego kotka pogonila.....retyyyyyyyyyyyy co za numer nie moge ochlonac
![]()
majast pisze:Anulka ma RagdolleDla nich to naprawdę za wysoko - wiem co mówię, mam egzemplarz
(Na temat Rysia się nie wypowiadam, ale też chyba nie jest najlżejszym i najskoczniejszym kotkiem)
casica pisze:kotka mogła być faktycznie zdesperowana i glodna, nakarmiłaś ją może?
MariaD pisze:casica - byłam u anulki w domu, widziałam zabezpieczenia. Uznałam je za wystarczające dla jej kotów.
Ty masz dachowce i kartuza - koty wysokopienne, zwinne i skoczne. Ani jej ragdole ani MCO nie sforsują tego zabezpieczenia. Spanikowany kot wieje do mieszkania a nie na zewnątrz.
casica pisze:MariaD pisze:casica - byłam u anulki w domu, widziałam zabezpieczenia. Uznałam je za wystarczające dla jej kotów.
Ty masz dachowce i kartuza - koty wysokopienne, zwinne i skoczne. Ani jej ragdole ani MCO nie sforsują tego zabezpieczenia. Spanikowany kot wieje do mieszkania a nie na zewnątrz.
Nie znam specyfiki tych ras.
Co do spanikowanego kota będę polemizować - wieje tam gdzie akurat jest miejsce, nic nie stanowi.
Co do reszty, odpuszczę
Użytkownicy przeglądający ten dział: aassiiaa, Google [Bot] i 46 gości