DO ZAMKNIĘCIA: Co Dranie to Dranie. I jeszcze Totka z astmą.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 11, 2010 18:02 Re: Co Dranie to Dranie. Gorąco nam w kupry, buuu...

Akurat ktoś w to uwierzy że oddałabyś Królewnę nawet w najlepsze ręce 8) :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie lip 11, 2010 18:22 Re: Co Dranie to Dranie. Tydzień urlopu od kupek Przemusia ;)))

Wielbłądzio pisze:Proszę bardzo Aniko :) : kamelek8@wp.pl albo kgosiewska@ursynow.waw.pl

Siedzę pod samym wiatrakiem i ociekam potem. Siedzę kompletnie nago i mam w nosie fakt, że z balkonu naprzeciwko moich okien dokładnie wszystko widać. Przypomniałam sobie, żem hipka z duszy i czego jak czego, ale własnej golizny to akurat nie powinnam się wstydzić :mrgreen: Tym bardziej, że podobno jestem zgrabna :roll: :ryk:

Zwłoki wycieńczone gorącem stacjonują na podłodze, kanapie i drapakach. Ożywią się zapewne po zmroku, ja tak samo.
Businek, nie bacząc na spiekotę, przez całą noc przytulał się do mnie jak wściekły. Czy chciałby ktoś może chudą, chorowitą, wyłysiałą, namolną i bardzo drogą w utrzymaniu kocinę :roll: ? W dobre ręce oddam od zaraz :twisted: :wink:

a ja nawet na golasa nie mogę :twisted: zaryzykowałam bo Gada w domu nie było ,ledwo się uwaliłam na wersalce ,ledwo taka fajną błogość poczułam ,a tu łupanie do drzwi , ma on wyczucie czasu :evil:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie lip 11, 2010 18:49 Re: Co Dranie to Dranie. Gorąco nam w kupry, buuu...

bubor pisze:Akurat ktoś w to uwierzy że oddałabyś Królewnę nawet w najlepsze ręce 8) :wink:

A co, chętny?

Mało Ci jednej pstrokatej skarbonki :roll: ?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Nie lip 11, 2010 18:54 Re: Co Dranie to Dranie. Tydzień urlopu od kupek Przemusia ;)))

dorcia44 pisze:a ja nawet na golasa nie mogę :twisted: zaryzykowałam bo Gada w domu nie było ,ledwo się uwaliłam na wersalce ,ledwo taka fajną błogość poczułam ,a tu łupanie do drzwi , ma on wyczucie czasu :evil:

co tam nie możesz... zaproponuj Gadzinie żeby też rozebrał się do rosołu, na pewno przystanie na to z radością, tym bardziej, że Wam przynajmniej nikt z naprzeciwka w okna nie zagląda :roll: Sodomię mieć będziecie, ale co tam, przecież wszystko zostanie w rodzinie :ryk:
Ostatnio edytowano Nie lip 11, 2010 18:56 przez Wielbłądzio, łącznie edytowano 1 raz
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Nie lip 11, 2010 18:55 Re: Co Dranie to Dranie. Gorąco nam w kupry, buuu...

Ja wiem czy mało ? :roll: , gdy chodzi o moją ukochaną nakrapianą pannę żadne pieniądze nie mają znaczenia podobnie jak dla Ciebie gdy chodzi o Księżniczkę 8) :wink:

bubor

Post » Nie lip 11, 2010 18:59 Re: Co Dranie to Dranie. Gorąco nam w kupry, buuu...

bubor pisze:Ja wiem czy mało ? :roll: , gdy chodzi o moją ukochaną nakrapianą pannę żadne pieniądze nie mają znaczenia podobnie jak dla Ciebie gdy chodzi o Księżniczkę 8) :wink:

Dobra, to przy najbliższej okazji Busiaczka zabierzesz :D
Wcale a wcale nie żartuję. Może bez niej wreszcie uda mi się uzbierać na tego nowego lapka :twisted:

Wielbłądzio

Post » Nie lip 11, 2010 19:40 Re: Co Dranie to Dranie. Gorąco nam w kupry, buuu...

Wielbłądzio

Post » Nie lip 11, 2010 19:58 Re: Co Dranie to Dranie. Gorąco nam w kupry, buuu...

Łoj..biedne... :mrgreen:
Nie posłucham na lapku, nie obejrzę. Amen. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie lip 11, 2010 20:08 Re: Co Dranie to Dranie. Gorąco nam w kupry, buuu...

Wielbłądzio pisze:A oto co dziś śpiewam moim biednym kotom :mrgreen: :
http://www.youtube.com/watch?v=8A4r2RU1u3g
i http://www.youtube.com/watch?v=jBDF04fQKtQ

I co na to Dranie Wielbłądziu ? :mrgreen:

bubor

Post » Nie lip 11, 2010 20:11 Re: Co Dranie to Dranie. Gorąco nam w kupry, buuu...

Niespecjalnie zwracają uwagę, dalej śpią :roll:

Wielbłądzio

Post » Nie lip 11, 2010 20:14 Re: Co Dranie to Dranie. Gorąco nam w kupry, buuu...

Może potraktowały Twój śpiew jak kołysankę ? :wink: , u nas panny też drzemią na balkonie - teraz to dla nich najfajniejsze miejsce do spania :) :wink:

bubor

Post » Nie lip 11, 2010 20:16 Re: Co Dranie to Dranie. Tydzień urlopu od kupek Przemusia ;)))

Wielbłądzio pisze:
Ciekawe, czy Ciocia Marcelibu w ogóle jeszcze do nas zagląda :roll: :twisted:

A jak myślisz??? :mrgreen:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie lip 11, 2010 20:29 Re: Co Dranie to Dranie. Gorąco nam w kupry, buuu...

czy u Was też tak jak w piekarniku Wielbłądziu?
ja leże nago, koty wyglądają jakby tez chciały się rozebrać :twisted: Twój ulubieniec pierwszy raz zlazł z okna i leży w progu gdzie dochodzi chłód z wiatraka :twisted:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Nie lip 11, 2010 20:52 Re: Co Dranie to Dranie. Gorąco nam w kupry, buuu...

alus1 pisze:czy u Was też tak jak w piekarniku Wielbłądziu?
ja leże nago, koty wyglądają jakby tez chciały się rozebrać :twisted: Twój ulubieniec pierwszy raz zlazł z okna i leży w progu gdzie dochodzi chłód z wiatraka :twisted:

Dziękuję za podniesienie na duchu. Myślałam, że tylko ja jestem taka bezwstydna :mrgreen:

U nas jest KOSZMARNIE. Narożne mieszkanie na najwyższym piętrze, pod samym rozgrzanym dachem :crying:
Koty też wyglądają tak, jakby chciały wyjść z futer i stanąć obok :roll:

Wielbłądzio

Post » Nie lip 11, 2010 20:54 Re: Co Dranie to Dranie. Tydzień urlopu od kupek Przemusia ;)))

Marcelibu pisze:
Wielbłądzio pisze:
Ciekawe, czy Ciocia Marcelibu w ogóle jeszcze do nas zagląda :roll: :twisted:

A jak myślisz??? :mrgreen:

Myślałam, że wstydzi się za wyczyny SWOJEGO marmurka i będzie przynajmniej udawać, że nie zagląda fcale a fcale :mrgreen:

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]