annette88 pisze:kalair pisze:
Wąsiki!![]()
bardzo, bardzo mocno o 16
Wszystkie Kretki , żeby sobie pozawiązywały na supełki!!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
annette88 pisze:kalair pisze:
Wąsiki!![]()
bardzo, bardzo mocno o 16
annette88 pisze:kalair pisze:Qrka! Koty są okropne, nieznośne!! Niech ktoś NATYCHMIAST zabierze mi stąd Safola, bo uduszę gołymi rękami..![]()
![]()
![]()
![]()
co zrobila ?
kalair pisze:annette88 pisze:kalair pisze:Qrka! Koty są okropne, nieznośne!! Niech ktoś NATYCHMIAST zabierze mi stąd Safola, bo uduszę gołymi rękami..![]()
![]()
![]()
![]()
co zrobila ?
Jest nieznośna, nie chce się odczepić, albo łazi przed monitorem, =łazi, nie siedzi, tam i z powrotem, włazi do kabli, w związku z tym ja co pół minuty wstaję, żeby ją ...wyprosić!, nie da mi spokojnie nic zjeść, pcha się z pyskiem, i bez przerwy zaczepia resztę..Zresztą szalały dzisiaj jak wariatki od rana. Matko, ależ ma dzisiaj wenę!I znowu przylazła..SPADAJ!
OKI pisze:kalair pisze:annette88 pisze:
![]()
![]()
![]()
co zrobila ?
Jest nieznośna, nie chce się odczepić, albo łazi przed monitorem, =łazi, nie siedzi, tam i z powrotem, włazi do kabli, w związku z tym ja co pół minuty wstaję, żeby ją ...wyprosić!, nie da mi spokojnie nic zjeść, pcha się z pyskiem, i bez przerwy zaczepia resztę..Zresztą szalały dzisiaj jak wariatki od rana. Matko, ależ ma dzisiaj wenę!I znowu przylazła..SPADAJ!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kochany Safulek
annette88 pisze:Ja też to mamjak uważa, że jedzenie się jej należy ( nawet po pół godzinie od ostatniego posiłu)
wręcz pożera monitor laptopa
annette88 pisze:chrupki![]()
alez je rozpieszczasz
kalair pisze:annette88 pisze:kalair pisze:Qrka! Koty są okropne, nieznośne!! Niech ktoś NATYCHMIAST zabierze mi stąd Safola, bo uduszę gołymi rękami..![]()
![]()
![]()
![]()
co zrobila ?
bozena640 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:
![]()
![]()
![]()
co zrobila ?
Mnie tak Duffy codzienne chodzi jak tylko gdzieś usiądę, a jak bym ją pocałowała to nie opuści mnie na krok. Koffana kicia
Iskropka pisze:Dzień Dobry! Ledwo się skończyło kocie święto i już do kota pretensje ! Skandal to jest jakiś. Przecież komputer jest wspólny a nawet bardziej koci nie mówiąc już o zawartości lodówki
najpiekniejszakalair pisze:anulka111 pisze:iriske poprosze
A ta nieładna?![]()
Hej Anulko!
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: MSN [Bot] i 64 gości