Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 16, 2011 19:19 Re: Ptachu 2, Ptachu leje i bije Ańdźkę :(. Biedaki na działkach

Jak to się paliłeś :conf: :conf: :conf:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie sty 16, 2011 19:23 Re: Ptachu 2, Ptachu leje i bije Ańdźkę :(. Biedaki na działkach

MalgWroclaw pisze:Jak to się paliłeś :conf: :conf: :conf:

Normalnie :oops:
Podczas sniadania.
To juz chyba piaty raz.

Duza mowi, ze zejdzie przeze mnie.

To jest tak:
Jem na stole kuchennym.
Niby daleko od palnika, ale nieraz wsadzam
ogon w plomien.

Mru
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Nie sty 16, 2011 19:37 Re: Ptachu 2, Ptachu leje i bije Ańdźkę :(. Biedaki na działkach

Mru, ogon jest BARDZO CENNY. Nie wolno pchać go do ognia, nawet za cenę śniadania. Bo wiesz, potem Cię jeszcze wodą obleją, że niby gasili. Dostałam kawałeczek kurczaka :wink: (ale taki maleńki, że już dawno go nie ma) Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie sty 16, 2011 21:56 Re: Ptachu 2, Ptachu leje i bije Ańdźkę :(. Biedaki na działkach

U nas jest bardzo niebezpiecznie, przedmioty atakują niektórych z nas.
Zenek dziś próbował zapakować się do dość sporej bardzo szeleszczącej reklamówki, gdy Duża poszła sprawdzić, co się dzieje przedpokoju, Zenek postanowił udawać, że to nie on i w nogi. Na ich nieszczęście zaczęła gonić go reklamówka, więc się bardzo wystraszył i przyspieszył, ale reklamówka nie poddawała się goniła go dzielnie. Efekt ucieczki: reszta kotów lekko wystraszona, bardziej zdziwiona, ogólne zamieszanie, zrzucony po drodze kubek z herbatą z ławy, ale jest cały oraz zaplątanie się w kable komputerowe z odcięciem Dużej od netu, bo przecz za biurkiem jest najbezpieczniej i reklamówka go tam nie dosięgnie.
Jeśli myślicie, że Zenek się czegoś nauczył to się mylicie :twisted: , półgodziny później powtórzył całą akcję, na szczęście tym razem reklamówka odpuściła mu w połowie drogi.

Zasikałem posłanka Miśka :oops: , Duża jest na mnie wnerwiona.

Ptachu
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Pon sty 17, 2011 0:03 Re: Ptachu 2, Ptachu leje i bije Ańdźkę :(. Biedaki na działkach

iwcia pisze:U nas jest bardzo niebezpiecznie, przedmioty atakują niektórych z nas.
Zenek dziś próbował zapakować się do dość sporej bardzo szeleszczącej reklamówki, gdy Duża poszła sprawdzić, co się dzieje przedpokoju, Zenek postanowił udawać, że to nie on i w nogi. Na ich nieszczęście zaczęła gonić go reklamówka, więc się bardzo wystraszył i przyspieszył, ale reklamówka nie poddawała się goniła go dzielnie. Efekt ucieczki: reszta kotów lekko wystraszona, bardziej zdziwiona, ogólne zamieszanie, zrzucony po drodze kubek z herbatą z ławy, ale jest cały oraz zaplątanie się w kable komputerowe z odcięciem Dużej od netu, bo przecz za biurkiem jest najbezpieczniej i reklamówka go tam nie dosięgnie.
Jeśli myślicie, że Zenek się czegoś nauczył to się mylicie :twisted: , półgodziny później powtórzył całą akcję, na szczęście tym razem reklamówka odpuściła mu w połowie drogi.

Ptachu

Wesoło macie ;)

Pozdrawiam, Ptaszku :1luvu:

PS Co do posłanka, to Duża mogłaby się już przyzwyczaić ;)
Obrazek

Gem

Od: Czw paź 12, 2006 16:37

Post » Pon sty 17, 2011 9:52 Re: Ptachu 2, Ptachu leje i bije Ańdźkę :(. Biedaki na działkach

O wujek Gem :D ,
Dawno u mnie nie byłeś.
Duża to się już przyzwyczaiła do tego mojego sikania na posłanka, ale wnerwia się ze względu na Misia, on jest niepełnosprawny i nie potrafi sam wejść na łóżko lub fotel, dlatego Duża zostawia mu posłanka na podłodze jak idzie do pracy, aby miał, na czym leżeć i ja właśnie na te posłanka sikam :oops:

Ptachu
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey

iwcia

Post » Pon sty 17, 2011 10:08 Re: Ptachu 2, Ptachu leje i bije Ańdźkę :(. Biedaki na działkach

Ptachu, przedmioty atakują. Na przykład Mru zaatakował gaz :cry: ale Mru potem pisał tak, że chyba nic mu się nie stało. Twoja Duża nie nastarczy pieniędzy na nowe posłanka. U nas Frania zawsze wie, gdzie nasikała, nawet, jak było prane kilka razy, to Frania zawsze to wyczuje. Pozdrawiam Cię, Ptachu, Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon sty 17, 2011 10:25 Re: Ptachu 2, Ptachu leje i bije Ańdźkę :(. Biedaki na działkach

iwcia pisze:O wujek Gem :D ,
Dawno u mnie nie byłeś.
Duża to się już przyzwyczaiła do tego mojego sikania na posłanka, ale wnerwia się ze względu na Misia, on jest niepełnosprawny i nie potrafi sam wejść na łóżko lub fotel, dlatego Duża zostawia mu posłanka na podłodze jak idzie do pracy, aby miał, na czym leżeć i ja właśnie na te posłanka sikam :oops:

Ptachu

Ptachu,

to moze moja Duza uszyje Ci poslanka / kuwety wielokrotnego uzytku?
Z polaru?

Mru kombinujacy

Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Pon sty 17, 2011 10:27 Re: Ptachu 2, Ptachu leje i bije Ańdźkę :(. Biedaki na działkach

Puk, puk, Ptachu, cy mogem Ciem casem odwiedzić?
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon sty 17, 2011 10:33 Re: Ptachu 2, Ptachu leje i bije Ańdźkę :(. Biedaki na działkach

iwcia pisze:U nas jest bardzo niebezpiecznie, przedmioty atakują niektórych z nas.

Ptachu

Ptachu,

potwierdzam: rekalmowki sa niezwykle agresywne.
Prawie umarlem ze strachu, jak jedna gonila
Nornice.

Wspolczuje przezyc.

Mru

Dorota

Post » Pon sty 17, 2011 10:41 Re: Ptachu 2, Ptachu leje i bije Ańdźkę :(. Biedaki na działkach

Dorota pisze:
Dawno u mnie nie byłeś.

Ptachu

Ptachu,

to moze moja Duza uszyje Ci poslanka / kuwety wielokrotnego uzytku?
Z polaru?

Mru kombinujacy

Mru,

Duża mówi, że niby przeze mnie to możemy mieć tylko posłanka bardzo wielokrotnego użytku i do tego gumowe, bo za chwile nasz parkiet będzie nadawał się do wyrzucenia.
Od piątku gania za mną z chochlą, chce mi znów ukraść siki :evil:

Ptachu

iwcia

Post » Pon sty 17, 2011 10:42 Re: Ptachu 2, Ptachu leje i bije Ańdźkę :(. Biedaki na działkach

MaryLux pisze:Puk, puk, Ptachu, cy mogem Ciem casem odwiedzić?
Inka

Inuś zapraszam :D

Ptachu

iwcia

Post » Pon sty 17, 2011 11:08 Re: Ptachu 2, Ptachu leje i bije Ańdźkę :(. Biedaki na działkach

iwcia pisze:
MaryLux pisze:Puk, puk, Ptachu, cy mogem Ciem casem odwiedzić?
Inka

Inuś zapraszam :D

Ptachu

Jupiiiii! Dziękuję :)
Psot i Kuku czasem wchodzą do kuwety, a potem tak wystawiają doopki, że sioo leci na podłogę. Duża się na nich wścieka. A przecież to oczywiste jest, że kuweta widocznie jest za mała!
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon sty 17, 2011 19:09 Re: Ptachu 2, Ptachu leje i bije Ańdźkę :(. Biedaki na działkach

Dawno u mnie nie byłeś.

Ptachu

Ptaszku, jestem u Ciebie jak tylko pojawia się nowy post ;) Wiesz przecież, że Cię kocham :1luvu:
Nie zawsze piszę, ale zawsze czytam :)

PS Może w końcu uda Ci się wychować Dużą :ok:
Obrazek

Gem

Od: Czw paź 12, 2006 16:37

Post » Pon sty 17, 2011 20:14 Re: Ptachu 2, Ptachu leje i bije Ańdźkę :(. Biedaki na działkach

Ptachu i co z tą chochlą? Jak nasza duża chciała zabrać siku Frani, bo Frania sika w takie jedno miejsce i dużej się wydawało, że łatwo złapie to siku w drodze na dół :ryk: , to Frania od razu zmieniła miejsce. Duża nawet nie wystartowała z tym pojemniczkiem, co chciała go użyć, bo nie zdążyła. Fasolka ganiana zawsze przez Franię
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

[poprzednia][następna]