Mirmił von Foch zaprasza...jesteśmy z(nie)ważeni!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto wrz 29, 2009 18:28 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Twiggy pojechała do DS!!!

zawsze na posterunku :mrgreen: mamcia dała moje zdjęcie na konkurs zooplusa, ale chyba nie wygrałem :roll: mamunia mówi, że oni są głupi, bo ja jestem wart tysiąc kuponów po 100 zł, no ale to przecież oczywistość :mrgreen: kluska twierdzi, że ona by wygrała, lae gadać to każdy może :evil:
rysiek rozczarowany
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Wto wrz 29, 2009 18:33 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Twiggy pojechała do DS!!!

My też chcemy na ognisko
Niusiek i Kajtek
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Wto wrz 29, 2009 18:36 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Twiggy pojechała do DS!!!

Rysiek, Ty i Kluska macie taki piękne umaszczenie, jak ja i Kajtek.
Tzn. najładniejsze na świecie i wszelkie konkursy powinniście wygrywać w przedbiegach.
Niusiek nie biorący udziału w konkursach
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Post » Wto wrz 29, 2009 19:11 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Twiggy pojechała do DS!!!

Petka-P1 pisze: Tzn. najładniejsze na świecie
Eeee? A podobno największe wzięcie mają rude? 8) :twisted:
Rudi rudy właśnie
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto wrz 29, 2009 19:14 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Twiggy pojechała do DS!!!

no wiesz, to taka sezonowa moda :mrgreen:
kluska czarna jak noc
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Wto wrz 29, 2009 19:16 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Twiggy pojechała do DS!!!

shira3 pisze:
Petka-P1 pisze: Tzn. najładniejsze na świecie
Eeee? A podobno największe wzięcie mają rude? 8) :twisted:
Rudi rudy właśnie

Rudi pewnie, że rude są najładniejsze i mają zawsze największe branie :mrgreen:
Obrazek

Agata&Alex

Od: Śro lut 11, 2009 10:14

Post » Wto wrz 29, 2009 19:29 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Twiggy pojechała do DS!!!

Czarne zawsze jest w modzie :mrgreen:
Niusiek czarnuszek

Petka

Post » Wto wrz 29, 2009 19:30 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Twiggy pojechała do DS!!!

no i wyszczupla :mrgreen:

Petka

Post » Wto wrz 29, 2009 19:32 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Twiggy pojechała do DS!!!

właśnie, jestem zawsze elegancka :mrgreen:
kluska prawdziwa dama
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Wto wrz 29, 2009 19:50 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Twiggy pojechała do DS!!!

A ja prawdziwy tygrys :mrgreen: mrraaauuu :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto wrz 29, 2009 21:49 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Twiggy pojechała do DS!!!

Witam szanowne towarzystwo! Widzę, że dyskusja zeszła na tematy mody, a zatem postanowiłem wtrącić swoje trzy słowa, otóż moim skromnym zdaniem najpiękniejsze umaszczenie to biało - rude :twisted: Klasyczne, jesienne, eleganckie :D Problem jest tylko, że jak zwiewasz Dużej wieczorem po ogródku to niestety dość dobrze Cię widać i marne szanse na ukrycie :evil: Chociaż dzisiaj i tak miałem niezły ubaw, jak mnie Duża po ogrodzie w 11 cm szpilkach goniła, he, he, he :twisted: Pewnie by mnie nie złapała aż do teraz, gdyby Babcia nie wyszła ze śmieciami i bym się z nią nie zderzył :evil:

Ale zobaczyć minę Dużej zdejmujące lekko zgniłe jabłko z obcasa - bezcenne :twisted: :twisted: :twisted:

Aha, ostatnio próbowałem się ufarbować na czarno za pomocą rury wydechowej, ale Dużej ten kolor jakoś nie przypadł do gustu, bo mnie zaraz umyła :roll: Dziwne, bo sama jest czarna za pomocą tubki i jej to nie przeszkadza :roll:

Weź zrozum Dużych :roll: 8O

Mir

ps. Na imprezę oczywiście jadę :D

Duża von Focha

Od: Śro kwi 29, 2009 14:04

Post » Śro wrz 30, 2009 5:45 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Twiggy pojechała do DS!!!

a ja to się mamci nawet w domu gubię :twisted: czarny rządzi :mrgreen:
kluska
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Śro wrz 30, 2009 9:24 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Twiggy pojechała do DS!!!

Też się przynajmniej raz w tygodniu gubię ze szczętem. Jest tylko jeden szkopuł - wąsy. Jak ich w pore nie schowam, to trafiony zatopinony :evil:
Co do mody - jestem zwolennikiem klasycznej elegancji 8)

B. we fraku
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro wrz 30, 2009 9:29 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Twiggy pojechała do DS!!!

AYO pisze:Też się przynajmniej raz w tygodniu gubię ze szczętem. Jest tylko jeden szkopuł - wąsy. Jak ich w pore nie schowam, to trafiony zatopinony :evil:
Co do mody - jestem zwolennikiem klasycznej elegancji 8)

B. we fraku

Popieram-Miałka klasycznie elegancka
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Śro wrz 30, 2009 9:36 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Twiggy pojechała do DS!!!

Czarne ponad wszystko :D
Luna

Obrazek

sami zobaczcie - czy czarne nie jest piękne :D
ObrazekObrazekLuna 2008-13 i Bezebiusz (Bezik).

MartaAgnieszka

Od: Pon lip 06, 2009 8:10

[poprzednia][następna]