Moja gromadka-Lola, Pimpuś, ślepaczki w domkach:), nowe małe

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 05, 2009 6:58 Re: Moja gromadka-dzidziusie pojechały, Kituś w klinice :(

Przepiękne fotki, dziewczyny, dziękuję! :D

Wczoraj pojechaliśmy do Krakowa oddać Andrzejka i Haneczkę do wspólnego domku. Ja cały czas w szoku, że mają mieć wspólny dom, takie dwie biedy, u bardzo fajnej pani... W bardzo sympatycznej rodzinie... Po wypuszczeniu ich z transporterka zachowywały się cudnie. Andrzej poszedł zwiedzać mieszkanie, a Hania została porwana w ramiona nowej opiekunki i bardzo się jej to podobało. Podobno cały czas siedzi na rękach. :D

Potem byliśmy na przepięknej wycieczce i powiem szczerze, że takie oderwanie było nam bardzo potrzebne... I tu należą się podziękowania Mahob i jej TŻowi za zabranie nas do tych wszystkich ślicznych miejsc. Dziękujemy! :1luvu:

W drodze powrotnej zabraliśmy Kitusia z kliniki. On nadal jest jakiś dziwny, nie chce jeść. Widać, ze nie czuje się dobrze. Nie wiem, co robić.

A z Nusią jest bardzo, bardzo źle. :cry: :cry: :cry:
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Pon paź 05, 2009 7:08 Re: Moja gromadka-dzidziusie pojechały, Kituś w klinice :(

gratuluję domków - seniorka i Andrzejek, to wspaniałe!!!
Za Kitka wielkie kciuki!
A Nusieńka - tulę i miziam....
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pon paź 05, 2009 7:08 Re: Moja gromadka-dzidziusie pojechały, Kituś w klinice :(

Jak w życiu, radość miesza się ze smutkiem.
Z jednej strony cieszą udane adopcje a z drugiej... :cry:
Mocno trzymam kciuki za Kitusia i Niusię no i za resztę kociambrów :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pon paź 05, 2009 7:18 Re: Moja gromadka-dzidziusie pojechały, Kituś w klinice :(

Cudnie, że udało Wam się oddać aż 2 koty i to do jednego domu :ok: :D

Biedny Kituś... :(
Nusia :( :(
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Pon paź 05, 2009 7:24 Re: Moja gromadka-dzidziusie pojechały, Kituś w klinice :(

Bardzo się cieszę z domku dla Hani i Andrzejka - tym bardziej, że są razem :D

Dziękujemy za wspólnie spędzony czas :D Pogoda dopisała, choć wiało dość mocno...

Biedny Kituś :(
I Nusia... :cry:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Pon paź 05, 2009 7:59 Re: Moja gromadka-dzidziusie pojechały, Kituś biedny...

Ogromne kciuki za Kitusia i Nusię :ok:

I cieszę się, że Hania i Andrzejek tak dobrze trafili :D

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pon paź 05, 2009 8:20 Re: Moja gromadka-dzidziusie pojechały, Kituś biedny...

Ależ wspaniałe wieści z rana. Mam nadzieję, że Andrzejkowi i Hani będzie tam dobrze :)

Trzymam mocne kciuki za Kitusia i Nusię :ok:. Oby było dobrze !
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Pon paź 05, 2009 8:33 Re: Moja gromadka-dzidziusie pojechały, Kituś biedny...

Nusinku :(

Mocne kciuki za Kitusia :ok:
Za duecik również - ciekawe, co się im śniło pierwszej nocy na nowym miejscu ;) :lol:

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Pon paź 05, 2009 8:44 Re: Moja gromadka-dzidziusie pojechały, Kituś biedny...

z Niusią jest źle, bardzo bardzo bardzo...... dziś nadzieja się raczej skończyła

Bakeneko

Od: Wto cze 10, 2008 11:19

Post » Pon paź 05, 2009 8:45 Re: Moja gromadka-dzidziusie pojechały, Kituś biedny...

Nusieńko...

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pon paź 05, 2009 8:45 Re: Moja gromadka-dzidziusie pojechały, Kituś biedny...

Nie pisz tak T :( Może jednak ...
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Wto paź 06, 2009 12:44 Re: Moja gromadka-dzidziusie pojechały, Kituś biedny...

Tyle się dzieje, że dziś czuję się naprawdę dziwnie. Łeb mi pękał w szkole strasznie.

Wczoraj Nusieńka odeszła ['], smutny to był dzień, ale było naprawdę bardzo, bardzo źle... Nie mogliśmy czekać na polepszenie, bo widać było, że cierpi. Tomek był z nią. W sumie to na niego wszystko spadło, bo odchodziła przy nim, a jeszcze był z Kitusiem u pani wet. Prawdopodobnie to coś z żołądkiem. I nie tylko on się źle czuje, bardzo kiepski jest też Eduś. I wszędzie są biegunkowate kupale. Nie wiem kompletnie, co się dzieje. Yasminka i Lucek też są biedniutcy... Normalnie załamać się można. Gdyby nie ta przeniesamowita adopcja Andrzejka i Haneczki... Byłoby nieciekawie.

No i jeszcze wczoraj przybyły nam dwa malusieńkie kocięta, około 2tygodniowe. Nie wiem, jak z nimi będzie, bo są bardzo maluśkie, trzeba je karmić, one bardzo szukają mamy (mamę przejechało auto :( :( )...

Króweczka i dymny.
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Wto paź 06, 2009 12:46 Re: Moja gromadka-dzidziusie pojechały, Kituś biedny...

Niusia odeszła..... spokojnie sobie zasnęła cały czas byłem przy niej i Ją głaskałem (Pani vet zrobiła to bardzo profesjonalnie i z szacunkiem), została pochowana pod orzechem w naszym ogrodzie , koło ławeczki na której siadamy czasem i pijemy sobie kawę, tak że nigdy nie będzie sama i zawsze będziemy o naszej Niusi pamiętać... (na tej ławce często przesiaduje Miro-kot)

jedno życie odchodzi a inne przychodzi...wczoraj wieczorem trafiły do nas 2 x 2 tygodniowe bobasy, nie maja mamy, zębów i w ogóle nic nie mają....... mają, mają, mają oczywiści niepohamowany apetyt i ochotę na czułości, mają również bardzo silne głosiki, heheh ale widze że ktoś mnie uprzedził w donoszeniu

Bakeneko

Od: Wto cze 10, 2008 11:19

Post » Wto paź 06, 2009 13:00 Re: Moja gromadka-dzidziusie pojechały, Kituś biedny...

tak mi przykro, Nusieńko['] Ciebie już nic nie boli, smucą się Ci, którzy zostali...
może to ona wysłała Wam pod opiekę te maluchy abyście mieli zajęcie i mogli choć na chwilę myśli zająć czymś innym
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Wto paź 06, 2009 13:16 Re: Moja gromadka-dzidziusie pojechały, Kituś biedny...

Co pomysle o Nusieńce .... tyle się skarbeńka w życiu nacierpiała, choć przyjmowała to bardzo godnie. dzięujemy Wam za ciepłe serce. Nusieńko [*] ....

Trzymama za całe stadko, szczególnie za najbardziej potrzebujące, maleńtaski i chorujące :roll: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

[poprzednia][następna]