Dlatego już mnie brzuch boli, jak o tym myśle i zaczne się martwić w drodze na dworzec. Na szczęście to tylko 2 doby, niecałe nawet. Szybciej nie dam rady, kochane pkp, i tak jadę z tego praktycznie prawie dobe
Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051 Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!
Przepraszam, że wyskakuje jak Filip z konopi z tym pytaniem , ale jak macie ustawiony czas forumowy .... ja mam +2 Kaliningrad.... to jest czas najbliżej realnego...
Wyskoczyłam z tym pytaniem, bo na moim bazarku podałam czas zakończenia forumowy .... i powstał problem
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Byłam niedawno dopiero u bezdomniaczków, lubie ten moment, jak wychodze z klatki, jest ciemno i nagle się materializuje kilka futer wokół mnie, biegną za mną i przede mną, oglądając się co chwile, czy na pewno ide
Dobranoc!
Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051 Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!
Hehe,to musi być słodki widoczek.A jak serducho raduje,że Futerka mają Kogoś Kto im papu da
A mojej Mychy się coś ubzdurało i śpi w otwartej szufladzie w biurku,ale zaraz idziemy na wyrko
Tak, Kasia, mówiłaś, pierwszą noc się wyszalała, wle drugiej juz nie odpuściła
A jak się całowałyśmy rano
Aniu, to mieszkanie jest bardzo ciepłe, nawet zimą kaloryfer jest maksymalnie na 3, a ja zmarźluch jestem Miziak w ogóle uwielbia sie chowac, pod gazety, pod koc, ona sypia w zabawce-tunelu dla kotów, reszta go olewa