Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S plus Arctica

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 12, 2011 11:26 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

:lol: :lol: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro paź 12, 2011 11:31 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

kokocha pisze:
kalair pisze:A z czym Ci sie nick skojarzyl?
:mrgreen:

No właśnie jak pierwszy raz ujrzałam: czarna wdowa, to mi się z pająkiem pokojarzyło... Ale potem jak sobie pośledziłam wątki, to to żadna straszna czarna wdowa, a sympatyczna czarna wdówka :lol: :lol:

Musiałabyś zobaczyć mnie w akcji kiedy ktoś nadepnie mi na odcisk :evil:
Podobno zabójczym jadem strzelam wtedy na odległość kilku kilometrów :twisted:

A tak wogóle to serdecznie witamy w naszym wątku nowych bywalców :piwa:
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Śro paź 12, 2011 11:48 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

czarna.wdowa pisze:
kokocha pisze:
kalair pisze:A z czym Ci sie nick skojarzyl?
:mrgreen:

No właśnie jak pierwszy raz ujrzałam: czarna wdowa, to mi się z pająkiem pokojarzyło... Ale potem jak sobie pośledziłam wątki, to to żadna straszna czarna wdowa, a sympatyczna czarna wdówka :lol: :lol:

Musiałabyś zobaczyć mnie w akcji kiedy ktoś nadepnie mi na odcisk :evil:

A tak wogóle to serdecznie witamy w naszym wątku nowych bywalców :piwa:

W takim razie będę uważać, żeby Ci się nie narazić :) a wątek postaram się odwiedzać regularnie :)
Obrazek

kokocha

Od: Pon maja 23, 2011 9:06

Post » Śro paź 12, 2011 12:05 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

czarna.wdowa pisze:

No i wszystko jasne. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro paź 12, 2011 12:37 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

Napisałam wierszydełko, kto mnie pochwali?
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw paź 13, 2011 8:17 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

Spać nam sie chce :D

Obrazek Obrazek

czarna.wdowa

Post » Czw paź 13, 2011 8:22 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

prosze i przepraszam
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Czw paź 13, 2011 9:51 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

czarna.wdowa pisze:Spać nam sie chce :D

Obrazek Obrazek

Milych senkow! :D

Doberek Monia i koteczki!
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw paź 13, 2011 9:55 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

Co rano mam taki widok kiedy wstaję z łóżka :roll:
Żadnej motywacji, żadnego wsparcia ze strony Różowego tylko bezczelne ziewanie i wyciąganie się na fotelu :evil:

Dobrze że mam Sarabkę, która nie mogąc doczekać się wody z kranu waruje przy łóżku
i zaczyna na mnie krzyczeć jak tylko otworzę chociaż jedno oko :D

czarna.wdowa

Post » Czw paź 13, 2011 10:13 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

Faktycznie szczescie! :lol: :lol: Simbo Cie zdecydowanie zniecheca do wstawania z lozka. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw paź 13, 2011 10:20 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

wdowa, ty to masz dobrze. mój czarny badziewiak co rano melduje się pod kartonami z ikei i drapie namiętnie. nie, żeby zniszczyć. żeby wqr...ić i obudzić :twisted: bo drapie menda od roku i ani śladu nie ma. i mimo że zakładamy na noc koc i przykrywamy pudła szczelnie, i tak się jakoś do nich dostaje :roll:
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

Post » Czw paź 13, 2011 10:53 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

czarna.wdowa pisze:Co rano mam taki widok kiedy wstaję z łóżka :roll:
Żadnej motywacji, żadnego wsparcia ze strony Różowego tylko bezczelne ziewanie i wyciąganie się na fotelu :evil:

Dobrze że mam Sarabkę, która nie mogąc doczekać się wody z kranu waruje przy łóżku
i zaczyna na mnie krzyczeć jak tylko otworzę chociaż jedno oko :D

nasze śpią dłuzej od nas,a my pożno raczej wstajemy :mrgreen:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Czw paź 13, 2011 11:41 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

rambo_ruda pisze:wdowa, ty to masz dobrze. mój czarny badziewiak co rano melduje się pod kartonami z ikei i drapie namiętnie. nie, żeby zniszczyć. żeby wqr...ić i obudzić :twisted: bo drapie menda od roku i ani śladu nie ma. i mimo że zakładamy na noc koc i przykrywamy pudła szczelnie, i tak się jakoś do nich dostaje :roll:

haha
Faktycznie mam dobrze
Różowa menda odstawia takie numery już o 4.00 i wrednym drapaniem w drzwi szafy bo wie że to mnie wkurza :evil:
A o 6.30 kiedy ja muszę wstawać ten $%^%$# śpi snem sprawiedliwego i ma pretensje że za głośno się zachowuję :evil: :evil:

czarna.wdowa

Post » Czw paź 13, 2011 11:48 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

Mendy tak mają, ze mendzą :twisted:
Moja Ruda Menda dziś rano biegał po głowach śpiących - no przecież on musi, bo bez tego kupy nie zrobi :evil:

Bry tak przy okazji 8)
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

[poprzednia][następna]