Wez mu moze zarzuc jaki welon na glowe i zawyj jak Jagienka za Zbyszkiem: "Moj ci on jest, moj ci!" Zobaczymy jaka bedzie reakcja Dortyjola.goc pisze:Czekoladka pisze:A Kokiecik to czyj?
Mój![]()
---
Moderator: Estraven
Wez mu moze zarzuc jaki welon na glowe i zawyj jak Jagienka za Zbyszkiem: "Moj ci on jest, moj ci!" Zobaczymy jaka bedzie reakcja Dortyjola.goc pisze:Czekoladka pisze:A Kokiecik to czyj?
Mój![]()
---
jola.goc pisze:Czekoladka pisze:A Kokiecik to czyj?
Mój![]()
---
Chat pisze:Wez mu moze zarzuc jaki welon na glowe i zawyj jak Jagienka za Zbyszkiem: "Moj ci on jest, moj ci!"jola.goc pisze:Czekoladka pisze:A Kokiecik to czyj?
Mój![]()
Chat pisze:A swoja droga, niezly zniego kokiet - tyle bab sie do niego przyznaje - niejeden facet by tak chcial![]()
Czekoladka pisze:jola.goc pisze:Czekoladka pisze:A Kokiecik to czyj?
Mój![]()
---
Sliczny!
kristinbb pisze:Czekoladka pisze:jola.goc pisze:Czekoladka pisze:A Kokiecik to czyj?
Mój![]()
---
Sliczny!
To mój kotek...
trawa11 pisze:annette88 pisze:Trawko, u mnie w wątku zdjęcia ciasteczek
zajrze za chwilę
kristinbb pisze:Ojej jaki dzisiaj ciekawy wątek,
a się uśmiałam w niektórych miejscach....![]()
![]()
szkoda,że mnie nie było...![]()
Chat pisze:Wez mu moze zarzuc jaki welon na glowe i zawyj jak Jagienka za Zbyszkiem: "Moj ci on jest, moj ci!" Zobaczymy jaka bedzie reakcja Dortyjola.goc pisze:Czekoladka pisze:A Kokiecik to czyj?
Mój![]()
---A swoja droga, niezly zniego kokiet - tyle bab sie do niego przyznaje - niejeden facet by tak chcial
![]()
jola.goc pisze:Chat pisze:Wez mu moze zarzuc jaki welon na glowe i zawyj jak Jagienka za Zbyszkiem: "Moj ci on jest, moj ci!"jola.goc pisze:Czekoladka pisze:A Kokiecik to czyj?
Mój![]()
To trudno tak na odległość wykonać![]()
Ale mój ci on.
Dorta go uprowadziła, najwidoczniej w celu kastracji
Chat pisze:A swoja droga, niezly zniego kokiet - tyle bab sie do niego przyznaje - niejeden facet by tak chcial![]()
Oj, tak tak. Słodki Kokiet z niego.
I Bulterier i Żarłoczna Kotara![]()
Uwielbiam go!![]()
---
annette88 pisze:trawa11 pisze:annette88 pisze:Trawko, u mnie w wątku zdjęcia ciasteczek
zajrze za chwilę
nie spieszy sie, nie ucieknie
moś pisze:Witanko, mozecie mi wytlumaczyc: dlaczego kokiecik jest i Joli i Dorty i jeszcze przebywal czasowo u trawki, to czyj on jest?
Użytkownicy przeglądający ten dział: januszek, Meteorolog1 i 15 gości