trawa11 pisze:kalair pisze:Czy ktoś z Was używał kocimiętki?
nie
Tak, bez efektu..za to na krople walerianowe Moś reagowal jak zakochany wariat

Bry wieczorne..dopiero sie wyrobilam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
trawa11 pisze:kalair pisze:Czy ktoś z Was używał kocimiętki?
nie
kalair pisze:annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:I mój kochany TŻ.. " Jedziemy z nią do weta ? "
Faktycznie kochany!![]()
![]()
Przyzwyczai się!
jak facet, który kotów nie lubił, może się przywiązaćjak pisze mi sms-y nieraz to każde utulić nasze maleństwo.. albo że sie stęsknił za nią
Słodkie! W ogóle rozbrajające jest , jak facet z taką tkliwością podchodzi, czy mówi do kotka.
annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:I mój kochany TŻ.. " Jedziemy z nią do weta ? "
Faktycznie kochany!![]()
![]()
Przyzwyczai się!
jak facet, który kotów nie lubił, może się przywiązaćjak pisze mi sms-y nieraz to każde utulić nasze maleństwo.. albo że sie stęsknił za nią
Słodkie! W ogóle rozbrajające jest , jak facet z taką tkliwością podchodzi, czy mówi do kotka.
O taknajpierw jej dokuczał dzisiaj, a potem jak mu ją wzięłam i położyłam na jej fotelik, bo już była zła, to chciał ją ugłaskać. Stał Ci prawie 2-metrowy facet stoi w majtkach przed leżącym kotem i mówi tak słodko " no już, pańcio nie jest już niedobry " .. To się do tv nadawało xD
A teraz śpiewał, jak ją kładł : ".. rozbolał Cię brzuch, zjadłaś tulipany cztery, nie rób tego więcej, do cholery "
Ale mała respekt przed nim ma.. jak wie, ze robi coś źle.. To wystarczy, ze TŻ powiem " Mela " i spojrzy na nią.. Jeszcze się nie podniesie, a ona już zawija do portu vel karceru vel swojej torby transportowejbez miauknięcia
trawa11 pisze:annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:I mój kochany TŻ.. " Jedziemy z nią do weta ? "
Faktycznie kochany!![]()
![]()
Przyzwyczai się!
O taknajpierw jej dokuczał dzisiaj, a potem jak mu ją wzięłam i położyłam na jej fotelik, bo już była zła, to chciał ją ugłaskać. Stał Ci prawie 2-metrowy facet stoi w majtkach przed leżącym kotem i mówi tak słodko " no już, pańcio nie jest już niedobry " .. To się do tv nadawało xD
A teraz śpiewał, jak ją kładł : ".. rozbolał Cię brzuch, zjadłaś tulipany cztery, nie rób tego więcej, do cholery "
Ale mała respekt przed nim ma.. jak wie, ze robi coś źle.. To wystarczy, ze TŻ powiem " Mela " i spojrzy na nią.. Jeszcze się nie podniesie, a ona już zawija do portu vel karceru vel swojej torby transportowejbez miauknięcia
dobre![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
annette88 pisze:Jak prawdziwa rodzinamama od przytulania, głaskania, kochania.. Tata do zabawy i wychowania
annette88 pisze:Czekoladka pisze:Witam ponownie!
To i ja się pochwalę zdjęciem swojej hmm... pociechy![]()
hej Czekoladko! Śliczna pociecha! To Syjam :>? Albo tajski ?
Moje dzieciaczki znajdziesz w moim wątku
moś pisze:Bry wieczorne..dopiero sie wyrobilam
Czekoladka pisze:A tak nawiasem mówiąc to amyszka jest BOGIEM!!!
Zrobiła mi cuudowny podpis.
Zawsze o takim marzylam...![]()
annette88 pisze:kalairhahahahaha.. musiałaś mieć istną komedię ! długo się tak tarzały ? ;> załatwiłaś je, no
a tak w ogóle to kocimiętki sie do czego używa?
kalair pisze:No więc dałam odrobinkę-naprawdę odrobinkę!-miętki na drapak. Bardziej zapach został![]()
A kotki normalnie się tam przykleiły!![]()
![]()
Dobrze, że półki dwie, i że tak wyjątkowo o miejsce się nie pobiły![]()
Każda grzecznie zaczęła się tarzać na swojej półeczce.![]()
No i widzicie, że więcej kotków mieć nie mogę..Chyba, że drapak większy kupię..![]()
![]()
Czekoladka pisze:A tak nawiasem mówiąc to amyszka jest BOGIEM!!!
Zrobiła mi cuudowny podpis.
Zawsze o takim marzylam...![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, MB&Ofelia, Silverblue i 38 gości