a jak proba wolowinkowa mniam ,czy fuj

Moderator: Estraven
MAGDZIOL pisze:Nam piłeczki pingpongowe niestraszne na podlodze wykładzina dywanowa
MariaD pisze:MAGDZIOL pisze:Nam piłeczki pingpongowe niestraszne na podlodze wykładzina dywanowa
Sie kupi gruchocząco/brzęczące i będzie git, zważywszy że cała impreza będzie w sypialni.
MariaD pisze:MAGDZIOL pisze:Nam piłeczki pingpongowe niestraszne na podlodze wykładzina dywanowa
Sie kupi gruchocząco/brzęczące i będzie git, zważywszy że cała impreza będzie w sypialni.
anulka111 pisze:fajnie wiedziec Mario ,ze jestes zwolenniczka tych hałasujacych![]()
![]()
MariaD pisze:anulka111 pisze:fajnie wiedziec Mario ,ze jestes zwolenniczka tych hałasujacych![]()
![]()
Wręcz przeciwnie, też mam kojec w sypialni.![]()
MAGDZIOL - nie bój się, Twoim Tabokitkom nie kupię, przypomnialam sobie, że od Ciebie moje grzdyle dostały ciche zabawki.
anulka111 pisze:
a jak proba wolowinkowa mniam ,czy fuj
MariaD pisze:anulka111 pisze:fajnie wiedziec Mario ,ze jestes zwolenniczka tych hałasujacych![]()
![]()
Wręcz przeciwnie, też mam kojec w sypialni.![]()
MAGDZIOL - nie bój się, Twoim Tabokitkom nie kupię, przypomnialam sobie, że od Ciebie moje grzdyle dostały ciche zabawki.
MAGDZIOL pisze:A tam posłanko umazane, podłoga umazana włos mi stanął na głowie.Pierwsza myśl biegunka po doświadczeniach kurczakowo mlekowych ale kiedy spojrzałam do kuwetki i zobaczyłam pierwszą kupeczkęa póżniej umazany kuperek Arashi to wszystko bylo jasne.Kocisko zrobiło piękna kupkę której niestety kawałek został na porteczkach i wymazał połowę zagrody
MariaD pisze:Gratulacje za "sukcesy" kuwetkowe.
Kotki czasami nie chcą wysadzać małych, jak te przejdą na inny niż jej mleko, pokarm.
Wykorzystuj Belkę - podstawiaj wymazany kuper pod nos - psi język zrobi swoje.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Paula05, włóczka i 533 gości