Fotka świetna-góra zwieńczona szlachetnym kotem!
A u mnie ręczniki nie muszą być duże-małe też-wtedy, jak więcej, to lepiej!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
trawa11 pisze:Dorota pisze:trawa11 pisze:Dorota pisze:Na pralce?
nieto jest obok pralki .Stoi tam kosz z bielizną do prasowania,przykryty kocem .
Mięciutko zatem tam ,a i korzysci z tego sa
bo wyprasują
![]()
Pralka zwykle tez jest zajęta ,ale akurat na niej nie bylo koca
Full wypas!
te fotke juz pokazywalam ,ale jeśli ktoś nie widział![]()
Dorota pisze:trawa11 pisze:Dorota pisze:trawa11 pisze:Dorota pisze:Na pralce?
nieto jest obok pralki .Stoi tam kosz z bielizną do prasowania,przykryty kocem .
Mięciutko zatem tam ,a i korzysci z tego sa
bo wyprasują
![]()
Pralka zwykle tez jest zajęta ,ale akurat na niej nie bylo koca
Full wypas!
te fotke juz pokazywalam ,ale jeśli ktoś nie widział![]()
![]()
Ja nie widzialam.
Czy to jest w pionie?
ania_ pisze:trawa11 pisze:
szanowna Pani Trawo
swoim praniem w ilosciach niemal przemysłowych <czyzby pralnicza szara strefa? zajmiemy się tym w odpowiednim czasie> stwarza Pani sytuację bezpośrednio zagrazającą zdrowiu a nawet zyciu swoich podopiecznych
w tej sytuacji jestem zmuszony wystosować odpowiednia notke do TPZ oraz moderatora forum ( gdzie to ja miałem adres,,,)
obywatel melon
ewung pisze:ależ te Trawnczki ostatnio się ładnie przytulają do siebie
a Bajka prasująca boska!
ania_ pisze:
szanowna Pani Trawo
swoim praniem w ilosciach niemal przemysłowych <czyzby pralnicza szara strefa? zajmiemy się tym w odpowiednim czasie> stwarza Pani sytuację bezpośrednio zagrazającą zdrowiu a nawet zyciu swoich podopiecznych
w tej sytuacji jestem zmuszony wystosować odpowiednia notke do TPZ oraz moderatora forum ( gdzie to ja miałem adres,,,)
obywatel melon
Femka pisze:ania_ pisze:
szanowna Pani Trawo
obywatel melon
my się pod donosem podpisujemy
ale adres też nam się zapodział![]()
B.K.
trawa11 pisze:ewung pisze:ależ te Trawnczki ostatnio się ładnie przytulają do siebie
a Bajka prasująca boska!
Ewuś mam cicha nadzieje ,ze uda mi sie wygrać wędke nr2,no więc i nadzieja,ze nie będziesz jej musiała pocztą wysylac,a co z atym idzie
odwiedzic Trawniczki
ewung pisze:trawa11 pisze:ewung pisze:ależ te Trawnczki ostatnio się ładnie przytulają do siebie
a Bajka prasująca boska!
Ewuś mam cicha nadzieje ,ze uda mi sie wygrać wędke nr2,no więc i nadzieja,ze nie będziesz jej musiała pocztą wysylac,a co z atym idzie
odwiedzic Trawniczki
fajnie by było bo się za Wami stęskniłam
Użytkownicy przeglądający ten dział: EmiEmi, misiulka, zuza i 375 gości