Denis, Muff. Po remoncie!!!! Fotki- str. 69!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 24, 2007 17:22

to byłam ja Uschi, tylko mi przeglądarka psikusy robi ostatnio :twisted:

Uschi

Od: Śro kwi 12, 2006 16:17

Post » Sob sie 04, 2007 13:36

No i wrocilismy (konkretniej- wczoraj wieczorem) :twisted:
Pogoda byla ewidentnie zlosliwa, 1 dzien cieplo, 2 dni zimno i tak naokraglo. Moja rodzicielka postanowila nas odwiedzic, razem ze swoim partnerem i ich yorkiem- Abusia. Generalnie bylo przyjemnie, wesolo, troche nudno i za leniwie, ale jestem zadowolony :)
Koty... Dla nich ten wypad byl napewno ekscytujacy :D Kupilismy szelki i smyczki (niestety smyczki za slabe i podczas spacery z Deniskiem sie zerwaly :strach: ), poznaly naszego dzialkowego burasia i od razu sie w nim zakochaly (młode miesko armatnie :twisted: ), takze, co bylo dla mnie szokiem, od razu zaakceptowaly psinke rodzicow 8O Maja jednak chlopaki zlote serduszka ;)
Obecnie piore, sprzatam i czyszcze, fotografie wstawie wieczorkiem (napstrykalem ponad 1000 :twisted: 8O ). Bede musial zastosowac ostra selekcje :P
A wiec do uslyszenia, wracam wieczorkiem :)

FreEp

Od: Śro wrz 20, 2006 1:27

Post » Sob sie 04, 2007 14:30

Czekam na fotki...a może wpadniecie tu: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=61 ... sc&start=0

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Sob sie 04, 2007 14:38

Ojej.

Poczekam do wieczora. Chyba.
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Sob sie 04, 2007 18:34

Wow 8) Kogo ja widze :) To czekamy do wieczora na obiecane fotki ;)

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Nie sie 05, 2007 0:19

Wybaczcie kochani, ze tak pozno :oops: Moja poloweczka zrobila mi niespodzianke (nie do konca udana bo dzisiaj nie w sosie jestem :twisted: ) i pojechalismy do kina na nowego Pottera :wink:
No i zaluje, ze ominelo mnie kolejne forumowe spotkanie- ale jestem twardy i napewno nastepnym razem sie uda :twisted:
Jak pisalem. fotek tym razem ponad 1000, a wiec stosuje maksymalna selekcje :twisted: Wydaje mi sie, ze gdzies tak 1/2 to fotki kociastych (i naszych dzialkowych kocich kumpli), a wiec bede Wam dawkowal wrazenia i powolutku dodawach rozne roznosci ;)
Aparat cudny, aczkolwiek zlosliwy i lubi rozmazywac fotki ;) Chyba trzeba bedzie zainwestowac w jakis statyw ;)

Oczywiscie na wstepie kwiat dla forumowiczow :oops: :D
Obrazek

Dzien wyjazdu- odpoczynek przed podroza. "Wyjatkowe" zainteresowanie deska do prasowania. Przedmiot uzywany niezwykle rzadko ( :oops: ) a wiec trzeba wykorzystac okazje ;)
Obrazek

Obrazek

A teraz <tatatatam> nasze pieknoty dzialkowe. Parka wygladajaca zupelnie jak nasz domowy dwu-kot- 2 faceciki- burasek i krówek ;)
Obrazek

Nie wiem jak Wy, ale ja zakochalem sie kompletnie w tym zezolcu, pomimo, ze reprezentuje on typ kota "nie głaszcz mnie, pomrucze z odległości".
Obrazek

Obrazek

Obrazek

I burasio, ktorego juz znacie. Koci mruczek & wariat w jednej (malej) postaci. Krol wrzystkich drzew, postrach myszy i robactwa, od czasu do czasu nakolankowiec pospolity. I tak pieknie pachnie siankiem :oops: :wink:
Obrazek

Z racji, ze wszystko dzialo sie na wsi- widoczek prawie z okna. Zupelnie jakbym widzial Deniska podczas jedzenia :roll: :twisted:
Obrazek

Pozycja niezwykle intrygujaca 8)
Obrazek

Z racji, ze model wyjatkowo piekny i uroczy, przedstawiam Wam fotosesje buraska :) :
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Z cyklu "Pozycje Niezwykłe" :lol:
Obrazek

Obrazek

I na piękne zakonczenie dzisiejszego postu (a fotek jeszcze baaardzo duzo :) ) zachod Slonca na wsi:
Obrazek

FreEp

Post » Nie sie 05, 2007 4:45

Obrazek Obrazek ... fajne! :]
Nasze tygrysice: Zdzisia & ¡Hola!: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=164997 ObrazekObrazek

xeyo

Od: Nie sty 14, 2007 14:20

Post » Nie sie 05, 2007 9:07

FreEp pisze:

Z racji, ze model wyjatkowo piekny i uroczy, przedstawiam Wam fotosesje buraska :) :

Obrazek Obrazek

Cudne zdjecia :love: i ta bura mordka :love:

Nastepne, nastepne, czekamy 8)

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Nie sie 05, 2007 14:12

Kogo moje oczy tu widza? Xeyo? Kope lat! :D

Buras ma faktycznie cudny pyszczek i jak ladnie daje sie fotografowac :D

Jeszcze jedna fotka z poprzedniej sesji ;) :
Obrazek

Pewnego dnia zerkam na parapet, a na nim mlody buras wdzieczy sie przez okno do mojego stada, wygina, wypreza, mruczy (podobna reakcja wystepowala takze u dwukota):
Obrazek

No i co moglem zrobic? Wpuscilem mlodego na salony...
Obrazek

Pokochaly sie od razu 8O

FreEp

Post » Nie sie 05, 2007 21:10

Widocznie on taki łatwy w kontaktach jest...Adam, ja jeszcze wrócę do deski do prasowania...chyba niewygodnie tak prasować na podłodze...może ty - skoro niezbyt często używasz, to ni wiesz, że deska ma nogi 8) a jak deska ma postawione nogi jest dużo większą atrakcją dla kotecków :lol:
Foty bardzo udane :P

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Nie sie 05, 2007 23:52

:twisted:
Tak, wiem, ze deska ma nogi. Ja mam bzika na punkcie bezpieczenstwa kotow i po prasowaniu skladam ja :twisted: A co gdyby gruby Denisek postanowil skoczyc na sam rog i przewrocic cala konstrukcje? :twisted: Ja juz bylem tego swiadkiem i wole aby to juz wiecej sie nie powtorzylo :strach:

Zblizamy sie wielkimi krokami do remontu, powolutku zabieramy sie za wybor mebli, paneli, farb :) Ekipa juz 'zamowiona', nie moge sie doczekac, kiedy wreszcie usne na wielkim, wygodnym lozku :D I powoli dostaje juz przed-remontowego-bzika :twisted: Ale najpierw wypad nad morze :wink:

Pozdrowienia wieczorne, jutro kolejna porcja fotek :)

FreEp

Post » Pon sie 06, 2007 7:23

No to czekamy na nowe fotki i relacje z remontu :wink:
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Czw sie 09, 2007 12:12

Przepraszam, ze tak dlugo, ale mialem kilkudniowa zawieszke ;)
Wszelki sprzet elektroniczny zaczal sie psuc w moich rekach (komorka, xbox360, stara cyfrowka, komputer) (?), halogeny wybuchaja gdy zapalam swiatlo (juz 3). Chyba wokol mnie jest jakies niszczycielskie bio-pole :conf: :strach:

Oczywiscie zaczynam dzisiejsze fotowisko od robala. Ale nie byle jakiego, bo wedlug mnie to najladniejsza cma jaka do tej pory widzialem. Fotografia nie odzwierciedla glebi barw jej skrzydel.
Obrazek

Przedziwna wydma znajdujaca sie w srodku lasu 8O Piasek takze dziwny, bardzo drobny, prawie jak pyl.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Znany dworek nad rzeka Liw, w srodku muzeum broni.
(to białe to ja, jakby co ;) )
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Uwieziony :D
Obrazek

I gigantyczny posag szlachcica :P
Obrazek

I na zakonczenie- kot puma, lub jak kto woli- burasio-polujący ;)
Obrazek

Obrazek

FreEp

Post » Czw sie 09, 2007 13:31

Moja rodzinka była ostatnio u ksiedza bioenetroterapeuty
i podobno na takie naelektryzowanie dobrze robi bawienie się kasztanami lub muszlami
które wczesniej były opłukane pod bieżąca wodą i wysuszone na słońcu 8)
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Czw sie 09, 2007 16:38

Napisalem e'maile do 3 "bioenergo" jak narazie zaden sie nie odezwal ;)

Dzieki za rade z kasztanami i muszelkami- obok mnie jest "aleja kasztanow" to sie przejde i sprobuje :)

Tymczasem znikam do niedzieli (dzialka), napewno beda ciekawe fotki, bo zabieramy Rożyczke ze soba i koty :)

Papa! :D

FreEp

[poprzednia][następna]