Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA str 60

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon gru 28, 2015 7:59 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

Kat żółwik jak moz programista :D My z mezem to testerzy oprogramowania ^^ :D

Ja juz na posterunku w pracy ;) Tylko "z lozka" ;)

Milego dnia!
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Pon gru 28, 2015 11:25 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

PixieDixie pisze:Kat żółwik jak moz programista :D My z mezem to testerzy oprogramowania ^^ :D

Milego dnia!

Milej pracy !
:lol:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Pon gru 28, 2015 11:36 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

Ale się u Was działo wczoraj, tłumy na wątku :D A mi Internet się zabrał i sobie poszedł... Za to sama miałam gościa i wypiłyśmy butelkę wina i objadłam się murzynkiem, który znajoma przyniosła ze sobą :mrgreen: Cóż zrobić, Święta nie chcą minąć Obrazek
Przyjemnie się Was czyta. Śmieje się za każdym razem :D Postanowienia, co do spotkania solidnie się trzymają, co mnie cieszy :D
A zdjęcia, Janinko, przepięknie Ci wyszły.

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Pon gru 28, 2015 11:50 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

PixieDixie pisze:Kat żółwik jak moz programista :D My z mezem to testerzy oprogramowania ^^ :D

Milego dnia!

No to żółwik :D
Ja nie z branży ale mogę się podszywać że niby też, skoro i tak całe dnie tkwię przy kompie i klepię w klawiaturę :D
Miłego dnia! Proszę solidnie wymiziać koty!

KatS

Od: Pt wrz 25, 2015 14:59

Post » Pon gru 28, 2015 11:53 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

No my KatS to po 2 stronie barykady - pracujemy z programistami i wytykamy im bledy hihihi ;D

Asia wyslalam Ci wiadomosc na PW ;)
Winko... murzynek... mnie korci zeby dzisiaj znowu upiec te buleczki.... :D

Dziekuje za komplement odnosnie zdjec:D Staralam sie jak moglam. POtem poszledl program do obrobki zdjec w ruch ;D
Jeszcze sie okazalo ze niepotrzebnie truclam mezowi dupe bo te akurat zdjecia byby jako JPG a nie jako Rawy ;P no ale... ustawil se jakies dziewactwa na aparacie niech cierpi.

Nie chce misie pracowac.... ale... byle do 15:30 :P

PixieDixie

Post » Pon gru 28, 2015 11:59 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

Niech cierpi :ryk: :ok:
Tak słyszałam czasem jakies kwękania a propos testowania jak miewają termin oddania programu;) ale na samych testerów jakos nie marudzi. W ogóle mnie bardzo smieszy ta jego praca, żeby było tak irlandzko jak się tylko da, robi już kolejny program do zarządzania stadami owiec :D

15.30 przyjdzie szybko a potem laba. Ja pewnie znowu będę w ciągu dnia odwlekać pracę ile wlezie, a potem zabiorę się za nią wieczorem i będę dziobać do 2 w nocy. Nigdy się nie nauczę rozumu... :roll:

KatS

Post » Pon gru 28, 2015 12:14 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

Murzynka sobie zażyczyłam, dziś jeszcze go kończę, bo dostałam całą blachę :wink:

Mam nadzieję, że Ci szybko czas mnie do 15:30, a potem faktycznie dużo czasu na labę, bo całe szczęście w domu pracujesz, więc w jednej chwili harówka, w drugiej lenistwo :mrgreen:

Aia

Post » Pon gru 28, 2015 12:20 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

Hahaha programy do zarzadzania owiec - spoko :D Brzmi dobrze:D

Kasia czym sie zajmujesz??:>

No zawsze mam koty do miziania pod reka jak pracuje z domu :D Teraz z M.s iedzimy przy biurku (mamy takie w ksztalcie L) a w rogu biurka spi Pixie z Nitka ;) Oboje szzczesliwi :D

PixieDixie

Post » Pon gru 28, 2015 12:38 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

PixieDixie pisze:Hahaha programy do zarzadzania owiec - spoko :D Brzmi dobrze:D

No zawsze mam koty do miziania pod reka jak pracuje z domu :D Teraz z M.s iedzimy przy biurku (mamy takie w ksztalcie L) a w rogu biurka spi Pixie z Nitka ;) Oboje szzczesliwi :D

O tak, owce rządzą (w Irlandii na pewno, poza tym co mnie tu urzeka to konie łaciate jak krowy :D ) :mrgreen: I pierwszy żarcik, jaki mu opowiedzieli koledzy w nowej pracy, był hmmm... o intymnych relacjach ludzko-owczych. Branżowo :D

Ja się zajmuję tak w ogóle ochroną przyrody, przy czym wdepnęłam też w fundusze unijne i w tej chwili łączę w pracy te dwie rzeczy bo zajmuję się ewaluacją i monitoringiem unijnych projektów własnie z zakresu ochrony przyrody i bioróżnorodnosci. I własnie mam do początku stycznia dosć intensywnie z pracą, potem się trochę zluzuje na jakis czas.

KatS

Post » Pon gru 28, 2015 12:50 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

KatS pisze:
PixieDixie pisze:Hahaha programy do zarzadzania owiec - spoko :D Brzmi dobrze:D

O tak, owce rządzą (w Irlandii na pewno, poza tym co mnie tu urzeka to konie łaciate jak krowy :D ) :mrgreen: I pierwszy żarcik, jaki mu opowiedzieli koledzy w nowej pracy, był hmmm... o intymnych relacjach ludzko-owczych. Branżowo :D

Ja się zajmuję tak w ogóle ochroną przyrody, przy czym wdepnęłam też w fundusze unijne i w tej chwili łączę w pracy te dwie rzeczy bo zajmuję się ewaluacją i monitoringiem unijnych projektów własnie z zakresu ochrony przyrody i bioróżnorodnosci. I własnie mam do początku stycznia dosć intensywnie z pracą, potem się trochę zluzuje na jakis czas.

Kasiu masz bardzo ciekawa prace i jeszcze do tego pozyteczna. Ochrona przyrody w naszym swiecie powinna byc numer jeden. Mamy tak zanieczyszczone powietrze i nadal niszczymy sami srodowisko.

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Pon gru 28, 2015 12:58 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Coco w trakcie leczenia

PixieDixie pisze:No to .... fotki

PIXIE:
Obrazek

TRIO:
Obrazek

COCO:
Obrazek

NICIA:
Obrazek

COCO:
Obrazek

PIXIE & NICIA:
Obrazek

Przeczytałam wszystko i odkopałam zdjęcia :D Piękne zdjęcia i śliczne kotki :) Takie ozdobne :1luvu: :1luvu: :1luvu: I spokojne :)

Mój mąż to rasowy programista :201482 Nie gra w gry, bo nie ma na to czasu, pracuje po 12 h na dobę od kilku lat więc jak tylko ma fajrant to odrywa się od kompa :) Ale czasem tak dwa razy do roku, zagra w grę. "U nas to ja więcej piję. On chodzi na siłownie, więc się ogranicza. Ale ja też mam mocne postanowienie poprawy przejścia na dietę i włączenia ćwiczeń :)

To jak można to ja chętnie też bym przyjechała z m. dlatego, że m, mnie zawiezie i planowałam go odesłać do domu i żeby po mnie wrócił, ale jakby mógł dołączyć do męskiego grona imprezowego to wpadlibyśmy razem, było by łatwiej logistycznie to zachować i wówczas nawet gdybym miała zajęcia na drugi dzień to i tak bym mogła wpaść na troszkę :) Przywieziemy wino i coś do jedzenia :D Oczywiście m. znowu nie będzie pil ;p
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pon gru 28, 2015 13:04 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

Jak dla mnie to oczywiście, że przyjeżdżajcie z TŻtami. Niby Oni są z innej planety i od innej małpy, ale na pewno się wspólnie dogadamy :D W końcu z Waszych opisów wynika, że wszyscy Oni to są super fajni goście! Tylko by się pomieścić, ale na to są sposoby - szwedzki stół i podłoga :mrgreen:
Ja już Janince napisałam, by zarządziła, co kto ma przywieźć na przekąski, bo szykuje się zacne grono :mrgreen:

Aia

Post » Pon gru 28, 2015 14:34 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

Hej dziewczynki wy moje :D

Dogadamy sie jakos z TZ zawsze moga robic za nianki kotow hahahah (zarcik oczywiscie) :D

Wstepnie proponuje 16.01. Czekam jeszcze na odpowiedzi pozostalych dziewczyn...

Co do podzialu to potem jeszcze sie mozemy dogadac, ja pewnie cos na cieplo zrobie i sushi i jakies zagryzki :D Skoluje winko :D
Moli nie pogardze ciastem :D Bo znajac zycie moje to zas bedize klapa....

Lubicie Mousake?:> (Klaudia dla Ciebie i TŻ wersja oczywiscie Wege) :D

PixieDixie

Post » Pon gru 28, 2015 14:37 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

Ja nie wiem czy lubię musake, bo nie jadłam :) Ale właśnie myślę że mogę zrobić selerryby na przegryzkę, bo miałam na wigilii pierwszy raz i było pyszne! I sałatkę :) I jeszcze bym zrobiła jako dodatek do sałatki sery panierowane wędzxone :D
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pon gru 28, 2015 14:39 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

Mousaka to taka zapiekanka grecka.
Ziemniaki, Baklazan, Cukinia (Mieso mielone w sosie pomidorowym) Na gore beszamel.
Bo ty mleko / jajka takie rzeczy jesz czy jestes calkowicie weganka? Jak z rybami u CIebie?
Przepraszam ze tak dopytuje ale nie chce wtopy zaliczyc :D

PixieDixie

[poprzednia][następna]