Zuzia i Pola po raz 31 ♥♥♥

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 29, 2015 17:28 Re: Zuzia i Pola po raz 31 ♥♥♥

Ewa L. pisze:
mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:
dorcia44 pisze:
Ewa L. pisze:Żegnam się na dziś i idę spać. Rano pobudka a ja nie lubię wstawać rano.
Od pierwszego lipca niestety przedłużyli nam pracę sklepu i będę wstawać pół godz wcześniej nie o 5 tylko o 4.30 bo na 5.30 do pracy. Pracować będziemy po 8.5 godz a nie po 8 jak do tej pory a wieczorem nie do 21.30 tylko do 22. :(

Okropieństwo :strach: :?

Dokładnie Dorciu - jakby ludzi pół godziny zbawiło. :(

a chodzą tak w ogóle ludzie tam wcześnie do sklepu?

Do tej pory był od 6,30 otwarty.

i co kolejka stała pod sklepem rano i czekała na otwarcie? :evil:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pon cze 29, 2015 17:31 Re: Zuzia i Pola po raz 31 ♥♥♥

Oczywiście że nie ale jakimś powalonym biurokratom coś się w łepetynach poprzestawiało.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon cze 29, 2015 17:33 Re: Zuzia i Pola po raz 31 ♥♥♥

Ewa L. pisze:Oczywiście że nie ale jakimś powalonym biurokratom coś się w łepetynach poprzestawiało.

i to nieźle :evil:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pon cze 29, 2015 17:59 Re: Zuzia i Pola po raz 31 ♥♥♥

Wkurzające jest to że o wszystko musisz się upominać i wszystkiego musisz dochodzić bo inaczej robią cię w konia aż się przykro robi.
Tak miałam wczoraj z Orange. Mam u nich swój telefon na abonament i na swoje nazwisko drugi telefon który w maju zmieniałam z mixa na abonament.
Z tego drugiego telefonu korzysta mój tata . płacił abonament w mixie 59,90 zł ale stwierdziłam że i tak tego nie wykorzystuje to obniżę mu abonament. Znalazłam mu ofertę za 39,98 zł i zmieniłam abonament. Ponieważ na tamtym miał sporo nadpłaty więc to miało być scedowane na ten abonament i do tego przez połączenie konta miałam mieć dodatkowo 10 zł zniżki.
Wczoraj weszłam na konto by sprawdzić ile mam do zapłaty i .......coś mnie rąbnęło. Okazało się że wystawili fakturę na 114,12 zł.
Chciałam wczoraj się dowiedzieć o co chodzi i zadzwoniłam do biura obsługi . Niestety wszyscy konsultanci byli bardzo zajęci i po 17 minutach oczekiwania dałam sobie spokój co mnie kosztowało 1,50 zł
Dzis postanowiłam wyjaśnic sprawę i zadzwoniłam ponownie. Pan konsultant sprawdził wszystko , przeksięgował mi nadpłatę na właściwe konto i okazało się że za dwa abonamenty do zapłaty mam tylko 57,25 zł a nie 114,12 zł.
Wniosek z tego że o wszystko trzeba się dopominać bo inaczej to oszukują ile się da.
Oczywiście dzięki interwencją w biurze obsługi Orange jestem 3 zł do tyłu.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon cze 29, 2015 19:00 Re: Zuzia i Pola po raz 31 ♥♥♥

Wcale mnie nie dziwi, że w orange mają tel zajęty :twisted:

Dobrze, że udało Ci się to załatwić, niestety tak jest. Ja mam wrażenie, że celowo kantują, bo może człek się nie upomni. Jeszcze nie było tak, żeby było dobrze dla nas, tylko zawsze dla nich. Ja mam w Play od dawna, właśnie uciekłam z orange i jestem zadowolona. Nie mam przykrych numerów.

Ale to co mnie dobija to raz w tyg co najmniej mam teraz już dwa telefony, że chcą mi dać kasę na rozwój firmy, mogę dostać bez żadnych zaświadczeń i wymianiają mi już 4produkty w których mogę wziąć tą kasę. W końcu zaczęłam się z nimi kłócić, bo czemu tylko mi mają psuć humor. to oczywiście ja jestem nielogiczna = że dają a ja nie biorę, a przecież mogę wziąć i dopiero sobie myśleć co zrobię z tą gotówką. A kłotnie zaczęłam od momentu jak mają nowy patent - dzwonią i mówią - nie wiem czy pani pamięta, ale rozmawiała pani w czerwcu z naszym doradcą odnoście dodatkowej gotówki - człowiek od razu powie: no tak! Bo raz że nie pamięta a dwa, że rozmawiał, bo chcieli mu wcisnąć a ten znowu odmówił :/ chodzi o durny mbank w którym mam dwa konta.
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pon cze 29, 2015 19:07 Re: Zuzia i Pola po raz 31 ♥♥♥

Wszystko razem jest do...

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon cze 29, 2015 19:11 Re: Zuzia i Pola po raz 31 ♥♥♥

klaudiafj pisze:Wcale mnie nie dziwi, że w orange mają tel zajęty :twisted:

Dobrze, że udało Ci się to załatwić, niestety tak jest. Ja mam wrażenie, że celowo kantują, bo może człek się nie upomni. Jeszcze nie było tak, żeby było dobrze dla nas, tylko zawsze dla nich. Ja mam w Play od dawna, właśnie uciekłam z orange i jestem zadowolona. Nie mam przykrych numerów.

Ale to co mnie dobija to raz w tyg co najmniej mam teraz już dwa telefony, że chcą mi dać kasę na rozwój firmy, mogę dostać bez żadnych zaświadczeń i wymianiają mi już 4produkty w których mogę wziąć tą kasę. W końcu zaczęłam się z nimi kłócić, bo czemu tylko mi mają psuć humor. to oczywiście ja jestem nielogiczna = że dają a ja nie biorę, a przecież mogę wziąć i dopiero sobie myśleć co zrobię z tą gotówką. A kłotnie zaczęłam od momentu jak mają nowy patent - dzwonią i mówią - nie wiem czy pani pamięta, ale rozmawiała pani w czerwcu z naszym doradcą odnoście dodatkowej gotówki - człowiek od razu powie: no tak! Bo raz że nie pamięta a dwa, że rozmawiał, bo chcieli mu wcisnąć a ten znowu odmówił :/ chodzi o durny mbank w którym mam dwa konta.

To wyobraź sobie jakie było zdziwienie jednego pana z banku ( nazwy już nie pamiętam ) który oferował mi korzystny kredyt na dowolny cel a ja powiedziałam że nie potrzebuję pieniędzy bo robię właśnie remont łazienki i nie będę sobie głowy zawracać jakimiś ratami i kredytami. :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon cze 29, 2015 19:12 Re: Zuzia i Pola po raz 31 ♥♥♥

MaryLux pisze:Wszystko razem jest do...

...chrzanu tarcia ? :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon cze 29, 2015 19:17 Re: Zuzia i Pola po raz 31 ♥♥♥

Ewa L. pisze:
MaryLux pisze:Wszystko razem jest do...

...chrzanu tarcia ? :mrgreen:

mniej więcej :)

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon cze 29, 2015 19:21 Re: Zuzia i Pola po raz 31 ♥♥♥

Wiem, bo mnie tak samo traktują jak co tydzień próbują od wielu miesięcy wcisnąć mi te same produkty. Już się raz zapytałam - czy to jest za darmo! Jak tak to biorę! Ale nie oni kasę mi dają a potem drugie tyle będzie mnie rachunek za to kosztował.
Ostatnio dałam się namówić na zwiększenie limitu na karcie kredytowej z 2 tys do 4. Babka zapytała - na pewno 4 tysiące pani wystarczą? może warto wziąć od razu więcej! Już mnie to wkur... ale mówię, no to DO 5 tys. Dostaje umowę na maila patrze a ta wpisała 7 tys. I co powiem na takie coś? Cholera mnie wzięła! Specjalnie tak zrobiła bo przecież co za różnica - ja jej mówiłam że do 5 a ta że o 5 tyś. Nie zaakceptowałam umowy i od tamtej rozmowy się z nimi wadzę. Ostatnio powiedziałam, że mam już dosyć ich telefonów, że nie muszą mi o tej kasie przypominac kilka razy w tygodniu, że jak będę potrzebowała to się sama do nich zgłoszę. A oni zawsze, tak, tak oczywiście rozumiem, a czy była by pani zainteresowana ble ble ble... blokuje ich numery, ale mają ich chyba tysiące ::/ Teraz mam już kolejną gadkę na kolejną rozmowę przygotowaną :D Też nie odbieram nieznanych numerów, ale potem dzwonią do mnie po 10 razy na dzień.
Najchętniej bym uciekła z mbanku. I to powiem im przy następnej rozmowie. Że ma powiedzieć ten telemarketer swojemu przełożonemu na kolejnym zebraniu motywacyjnym, że jak nie przestaną tak wydzwaniać i odstraszać mnie od tego banku to zabiorę moje zabawki i adios. Banków jest cała masa a ja już mam konto w innym.

klaudiafj

Post » Pon cze 29, 2015 19:30 Re: Zuzia i Pola po raz 31 ♥♥♥

klaudiafj pisze:Wiem, bo mnie tak samo traktują jak co tydzień próbują od wielu miesięcy wcisnąć mi te same produkty. Już się raz zapytałam - czy to jest za darmo! Jak tak to biorę! Ale nie oni kasę mi dają a potem drugie tyle będzie mnie rachunek za to kosztował.
Ostatnio dałam się namówić na zwiększenie limitu na karcie kredytowej z 2 tys do 4. Babka zapytała - na pewno 4 tysiące pani wystarczą? może warto wziąć od razu więcej! Już mnie to wkur... ale mówię, no to DO 5 tys. Dostaje umowę na maila patrze a ta wpisała 7 tys. I co powiem na takie coś? Cholera mnie wzięła! Specjalnie tak zrobiła bo przecież co za różnica - ja jej mówiłam że do 5 a ta że o 5 tyś. Nie zaakceptowałam umowy i od tamtej rozmowy się z nimi wadzę. Ostatnio powiedziałam, że mam już dosyć ich telefonów, że nie muszą mi o tej kasie przypominac kilka razy w tygodniu, że jak będę potrzebowała to się sama do nich zgłoszę. A oni zawsze, tak, tak oczywiście rozumiem, a czy była by pani zainteresowana ble ble ble... blokuje ich numery, ale mają ich chyba tysiące ::/ Teraz mam już kolejną gadkę na kolejną rozmowę przygotowaną :D Też nie odbieram nieznanych numerów, ale potem dzwonią do mnie po 10 razy na dzień.
Najchętniej bym uciekła z mbanku. I to powiem im przy następnej rozmowie. Że ma powiedzieć ten telemarketer swojemu przełożonemu na kolejnym zebraniu motywacyjnym, że jak nie przestaną tak wydzwaniać i odstraszać mnie od tego banku to zabiorę moje zabawki i adios. Banków jest cała masa a ja już mam konto w innym.

No i słusznie :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon cze 29, 2015 20:10 Re: Zuzia i Pola po raz 31 ♥♥♥

Idę spać bo oczy zamykają mi się same. Jutro na szczęście wolne to sobie pośpię bez stresu że muszę rano wstawać. Ogarnę tylko kuwetki i chodu do łóżeczka bo Polcia już mi grzeje.
Dobranoc ! :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon cze 29, 2015 20:27 Re: Zuzia i Pola po raz 31 ♥♥♥

Dobranoc :)

klaudiafj

Post » Pon cze 29, 2015 20:36 Re: Zuzia i Pola po raz 31 ♥♥♥

Dobranoc Ewa :201461
Ja nie wiem co w tym Orange, mnie tez chcieli oszukać na podobna kwotę :roll:
Na szczęście z tymi nie mam juz nic wspólnego, bo gorszego złodziejstwa to ja nie spotkałam jak żyje :x
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pon cze 29, 2015 21:07 Re: Zuzia i Pola po raz 31 ♥♥♥

Mnie ostatnio też w konia z telefonem zrobili :evil:
mam drugi nr w redbulemobile. Kończy mi sie w lipcu umowa no więc zadzwoniłam z pytaniem jaką maja dla mnie ofertę.
Chciałam taką samą czyli nielimitowane rozmowy do wszystkich sieci.
No i oczywiście taka miała przyjść umowa. A okazało się że dostanę bezpłatne rozmowy jak sobie je dokupię co miesiąc :evil:
Nie przyjęłam przesyłki i tyle, niech mnie pocałują o :evil: :evil:

cześć Ewuś :D
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

[poprzednia][następna]