Pozytywnie zakręceni . Jesteśmy .

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 19, 2015 20:45 Re: Pozytywnie zakręceni . Jesteśmy .

klaudiafj pisze:
barbarados pisze:Dziś tradycyjnie , zaspałam . Koty dostały jedzenie dopiero o 8.30 . Pańcio je karmił , bo ja poszłam z psami . I wywaliły focha , bo jezonko nie było porobione i z górką , tylko taki płaski placek z saszetki . Przeszło im dopiero w porze obiadowej .

Pękłam ze śmiechu :20145 :20145 u mnie było identico to samo - małż nakładał taki placek z saszetki na talerzyk i koty nawet tego nie liznęły, były głodne! jak to zobaczyłam to zrobiłam małżowi awanturę, trzęsąc saszetką mu przed twarzą i pokazując jak należy podrobić i nałożyć na talerzyk. Koty moje z powagą i pogardą potakiwały na wszystkie moje słowa, po czym obróciłam się na pięcie i odeszłam a koty moje z zadartymi głowami i sterczącymi ogonami wyszły za mną - w końcu małż się nauczył :ryk:

Co do drugiej części to :evil: znęcanie się! We łbie mi się to nie mieści.

oj bo te chłopy takie kumate :evil:
a oni to całego kotleta pakują na raz do paszczy ? :evil:
ja jestem od kateringu bo jak by mój chłop karmił to by kociarnia z głodu popadała :evil:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Nie kwi 19, 2015 20:58 Re: Pozytywnie zakręceni . Jesteśmy .

Odnośnie administratorki od feromonów nic nie napisze . Wcześniej , przed wydaniem się sprawy z pieskiem , była pani dziennikarka z lokalnej gazety w sprawie zakazu dokarmiania kotów . Zawiadomiła TOZ . Szkoda , że nie wiedzieliśmy o psince . :evil:
Dziewczyny , ta laska jest gruba , jak moja ręka . Z tej piwniczki by szparom pod drzwiami uciekła . :twisted:

Co do karmienia , macie racje .
Koty z głodu padają .
Aga , to tak , jak ja :twisted:
Klaudia , ile czasu Twój mąż się uczył ? Może i mój załapie . :mrgreen:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie kwi 19, 2015 21:44 Re: Pozytywnie zakręceni . Jesteśmy .

Załapie tak jak i mój załapał. Mój wie co który kot lubi : Hugo wetnie wszystko aby nie uciekało, Pusieńka lubi musy i pasztety a Migotka musi mieć drobno podziabane i do tego smakołyczek. :P :roll: :201461

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Nie kwi 19, 2015 21:49 Re: Pozytywnie zakręceni . Jesteśmy .

Oby , bo ja juz cierpliwosc tracę . A zresztą , mój chłop nie daje rady karmić całego stada na raz . Filek wykorzystuje wachanie reszty i wyjada im z misek . :twisted: Chłop sie drze , że go wyda , że kot za gruby i jedzenia mu nie nastarczymy i do bankructwa nas doprowadzi :twisted: Cyrk na kółkach . :twisted:
Jak ja karmie , to passkudy od razy jedza a Filkowi po trochu wydzielam jego porcję i jest zajęty swoją michą :wink:

barbarados

Post » Nie kwi 19, 2015 21:58 Re: Pozytywnie zakręceni . Jesteśmy .

barbarados pisze:Klaudia , ile czasu Twój mąż się uczył ? Może i mój załapie . :mrgreen:

No powiem, że w mojej historyjce to było to zgrabnie ujęte, lecz życie było trudniejsze - potem jakoś tak źle rozdrabniał i dalej średnio kotom pasowało. Więc tłumaczenie było kolejne, ale w końcu załapał :D
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Nie kwi 19, 2015 22:00 Re: Pozytywnie zakręceni . Jesteśmy .

barbarados pisze:Oby , bo ja juz cierpliwosc tracę . A zresztą , mój chłop nie daje rady karmić całego stada na raz . Filek wykorzystuje wachanie reszty i wyjada im z misek . :twisted: Chłop sie drze , że go wyda , że kot za gruby i jedzenia mu nie nastarczymy i do bankructwa nas doprowadzi :twisted: Cyrk na kółkach . :twisted:
Jak ja karmie , to passkudy od razy jedza a Filkowi po trochu wydzielam jego porcję i jest zajęty swoją michą :wink:

Mój Maciuś taki był jak Filek - w mig zjadł swoje a potem tupał nad głową Kitusi :D A potem puszczał pawia z przepadzitości :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Nie kwi 19, 2015 22:01 Re: Pozytywnie zakręceni . Jesteśmy .

A , no to mój jest na etapie między : nie rozdrabniał a źle rozdrabniał :mrgreen:

barbarados

Post » Nie kwi 19, 2015 22:46 Re: Pozytywnie zakręceni . Jesteśmy .

barbarados pisze:A , no to mój jest na etapie między : nie rozdrabniał a źle rozdrabniał :mrgreen:

To niech daje musy ich nie trzeba rozdrabniać. :lol: :P

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Nie kwi 19, 2015 23:06 Re: Pozytywnie zakręceni . Jesteśmy .

U mnie nie każdy kot lubi musy . jeden nie lubi kurczaka , druga nie luli ryby , trzecia chcez warzywami . Cyrk po prostu .

barbarados

Post » Nie kwi 19, 2015 23:09 Re: Pozytywnie zakręceni . Jesteśmy .

kyrk się pisze :mrgreen:
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Nie kwi 19, 2015 23:10 Re: Pozytywnie zakręceni . Jesteśmy .

o curna jaki kyrk :smokin:
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Nie kwi 19, 2015 23:11 Re: Pozytywnie zakręceni . Jesteśmy .

No dokładnie Kuba :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
A Filkowi pawie też się zdażają . Z przepchania . :roll:

barbarados

Post » Pon kwi 20, 2015 7:12 Re: Pozytywnie zakręceni . Jesteśmy .

Moje wczoraj też odstawiły focha. Śniadanie owszem zjadły, ale obiadu chyba nawet nie dzióbnęły :evil: Za dużo te koty mają w dupinkach. Jak znalazłam Małą Czarną, to wcinała wszystko, tylko się uszka trzęsły. A teraz? :roll:

Jestem za zamknięciem administratorki w piwnicy. Szpary w drzwiach się uszczelni.
:evil:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pon kwi 20, 2015 8:03 Re: Pozytywnie zakręceni . Jesteśmy .

Witaj Basiu :1luvu: :1luvu:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pon kwi 20, 2015 13:46 Re: Pozytywnie zakręceni . Jesteśmy .

Witam .
Czyli przegłosowane . Piwniczka czeka na ,, wypróbowanie " :twisted:
Dałam smrodoj obiadek i zjadły grzecznie , każde ze swojej miseczki . 8O Nie rozumiem tych potworków , ale MB , masz rację . jak do mnie przychodziły smakowało wszystko . Gotowany kurczaczek a nawet psi ryż z mięsem . Teraz wszystko bleeeeeeeeeeeee.

barbarados

[poprzednia][następna]