Pozdrawiam się moja Lady. Twój oddany Rycerz Lucas.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lucas 2014 pisze:Tak... ale on nie lubił kotów ...i nie próbował tego zrozumieć. Lucas 2014
lucas 2014 pisze:Mnie naprawdę nigdy nie przyszło do głowy, żeby Lucasa "ukarać" gdy mnie pogryzł lub mocno podrapał. Do tej pory widzę w tym moją winę. On mnie ... nie lubi, nie chce "poufałości", nie chce być dotykany... Czasem tylko bardzo, bardzo![]()
przykro bo ...czasem "Obcym" uwala się pod nogi. Lucas 2014
lucas 2014 pisze:Mnie naprawdę nigdy nie przyszło do głowy, żeby Lucasa "ukarać" gdy mnie pogryzł lub mocno podrapał. Do tej pory widzę w tym moją winę. On mnie ... nie lubi, nie chce "poufałości", nie chce być dotykany... Czasem tylko bardzo, bardzo![]()
przykro bo ...czasem "Obcym" uwala się pod nogi. Lucas 2014
lucas 2014 pisze:Ooooo...![]()
![]()
A to niespodzianka po przyjściu z "nocki"!!! Takie... królewskie "moście" Lucas I .
Sabciu... ale to Ty jesteś jego Damą (Lady). Dasz nam swój adres? Proszęęę...Może Lucas Ci "coś" wysłać? Naturalnie proszę adres na pw.
Ale... ja Lucasowi tego portretu niestety nie pokażę. No nie mogę!!! On jest i tak za zarozumiały i za bardzo siebie pewny. Wiem, tak zachowuje się 100% kocurek. Ale...
Dziękujemy bardzo. Lucas jest ... królem. U nas był, jest i będzie. Czasem mam wrażenie, że gdyby mógł toby nas wszystkich... sprzedał.Lucas 2014
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Hana i 57 gości