12 łap i 4 kopyta: koniec części I, zaproszenie do II :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon sie 19, 2013 12:01 Re: 12 łap i 4 kopyta: fetyszyzm(y) — serią po oczach ;)

rastanja pisze:3 kobyłki :wink:

U żłobu? ;)

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Pon sie 19, 2013 12:02 Re: 12 łap i 4 kopyta: fetyszyzm(y) — serią po oczach ;)

U żłobu? ;)[/quote]
rastanja pisze:3 kobyłki :wink:
przy żłobie :wink:
uprzedziłaś mnie :ryk:
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

Post » Pon sie 19, 2013 13:19 Re: 12 łap i 4 kopyta: fetyszyzm(y) — serią po oczach ;)

:D

ano jest po czym pogłaskać. Kocham zaokrąglone boczki :D
Obrazek

rastanja

Od: Czw maja 10, 2012 20:37

Post » Pon sie 19, 2013 13:26 Re: 12 łap i 4 kopyta: fetyszyzm(y) — jeszcze więcej fot!

Tak się zaczęłam wczoraj zastanawiać, co mogę uznać za swój koci zdjęciowy fetysz (bo na żywo to cały kot jest fetyszem :ryk: ), i doszłam do wniosku, że oczy. A poniżej znów duża porcja wszystkiego — koty w całości, brzuszki, łapki, noski, oczy, języczki…

Młoda zniesmaczona nadmiarem zboczeń:

Obrazek

Newcia specjalnie dla babci ;):

Obrazek

Obrazek

(Rozbrajają mnie te jej paputki wyłażące poza paluszki. Raz, że uroczo wyglądają, a dwa, że dzięki nim ślizga się czasami po deskach jak koty z kreskówek :ryk: ).

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Tu Newcia pod mój fetysz:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Ktoś lubi języczki? To proszę bardzo:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

A jak się kotek nie może zdecydować, czy leżeć na prawym boczku, czy na lewym, to zawsze może się położyć jednocześnie po trochę na obu:

Obrazek

Stary dziś ładnie pokazał na słoneczku poduszeczki i nosek:

Obrazek

W dzień trudno go namówić na pozowanie z otwartymi oczami, woli je przymknąć i się wygrzewać w słońcu:

Obrazek

Newa już kilka razy dostała ochrzan za kładzenie się na suszarce. W nocy ją przewróciła, więc myślałam, że jak narobiła sobie huku i strachu, to jej się odechce. A gdzie tam! Gdzie Newcia teraz śpi? Tu:

Obrazek

floxanna

Post » Pon sie 19, 2013 15:26 Re: 12 łap i 4 kopyta: fetyszyzm(y) — jeszcze więcej fot!

Cudności - i łapeczki, i jęzorki, i oczy :1luvu:

Qrczę - sama nie wiem , co bardziej mnie rajcuje :oops:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Pon sie 19, 2013 16:30 Re: 12 łap i 4 kopyta: fetyszyzm(y) — jeszcze więcej fot!

Też nie wiem, rozczulają mnie paputki, zwłaszcza te ciemne :1luvu: i włochate :1luvu:
Zarąbiaste jest to wyciągnięte bezbronnie podgardle.... :1luvu: Normalnie dorwać i się wtulić całą twarzą...... :1luvu:
Kot jest jednak istotą idealną :idea:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pon sie 19, 2013 19:06 Re: 12 łap i 4 kopyta: news z ostatniej chwili! ŚWIĘTOKRADZT

Bulwersująca wiadomość z ostatniej chwili! Świętokradztwo! Obraza majestatu! Bezczelność bez granic!

Newa poważyła się na to, czego Młoda nie miała śmiałości uczynić przez ponad 5 lat!

Zajęła miejsce należące wyłącznie do Starego.

Chyba podpisała na siebie wyrok. Stary jej tego nie daruje…

Obrazek

;)

floxanna

Post » Pon sie 19, 2013 19:08 Re: 12 łap i 4 kopyta: news z ostatniej chwili! ŚWIĘTOKRADZT

floxanna pisze:Bulwersująca wiadomość z ostatniej chwili! Świętokradztwo! Obraza majestatu! Bezczelność bez granic!

Newa poważyła się na to, czego Młoda nie miała śmiałości uczynić przez ponad 5 lat!

Zajęła miejsce należące wyłącznie do Starego.

Chyba podpisała na siebie wyrok. Stary jej tego nie daruje…

Obrazek

;)

Łomatko 8O I co teraz?
Ale słodko sobie śpi :1luvu:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pon sie 19, 2013 19:13 Re: 12 łap i 4 kopyta: news z ostatniej chwili! ŚWIĘTOKRADZT

shira3 pisze:Łomatko 8O I co teraz?
Ale słodko sobie śpi :1luvu:

Jak na razie w ramach zemsty Stary oślinił mi książkę z biblioteki (na szczęście obłożona folią) :twisted:

Tak serio to chyba nawet nie zwrócił uwagi, bo układa się tam głównie w zimne miesiące. I w sumie lepiej by było, gdyby Newa mu to miejsce zabrała, bo jak on się teraz tak ślini, to lepiej, żeby się na urządzeniach elektrycznych nie kładł.

floxanna

Post » Pon sie 19, 2013 20:11 Re: 12 łap i 4 kopyta: news z ostatniej chwili! ŚWIĘTOKRADZT

To się naoglądałam zdjęć co niemiara. :love: Ja uwielbiam na zdjęciach długaśne kocie wibrysy i poduszeczki. :D A te Newciowe są świetne, aż tak ofutrzonych jeszcze nie spotkałam. :wink:
Co do miejsca Starego, ja tam bym się na tę chwilę nie przejmowała, bo póki na łazienkowym parapecie przyświeca słońce to pewnie się tym nie przejmie. Chociaż pokazuje to wszędobylski charakter Newy. :wink:

solarie

Od: Pt mar 02, 2012 17:21

Post » Pon sie 19, 2013 21:02 Re: 12 łap i 4 kopyta: news z ostatniej chwili! ŚWIĘTOKRADZT

A w tv moja ulubiona postać z Agentów NCIS :mrgreen:
Obrazek

rastanja

Post » Pon sie 19, 2013 21:05 Re: 12 łap i 4 kopyta: news z ostatniej chwili! ŚWIĘTOKRADZT

rastanja pisze:A w tv moja ulubiona postać z Agentów NCIS :mrgreen:

No patrz, moja i mojego męża też :)

floxanna

Post » Wto sie 20, 2013 9:52 Re: 12 łap i 4 kopyta: news z ostatniej chwili! ŚWIĘTOKRADZT

floxanna pisze:
rastanja pisze:A w tv moja ulubiona postać z Agentów NCIS :mrgreen:

No patrz, moja i mojego męża też :)

Jej nie da się nie lubić :wink: a jak się było w "klimatach" to już w ogóle, hihi.
Miziaki z rana dla kociarstwa! Szczególny miziak dla mojej ulubienicy - Młodej!
Obrazek

rastanja

Post » Wto sie 20, 2013 14:44 Re: 12 łap i 4 kopyta: doktor Jekyll i pan Hyde

Dr Jekyll:

Obrazek

Mr Hyde:

Obrazek

Nic mu się nie stało, to tylko „ślicznie” uchwycone rozbadziane resztki żarcia ze śliną itd.

rastanja pisze:Szczególny miziak dla mojej ulubienicy - Młodej!

Młoda pozdrawia:

Obrazek

floxanna

Post » Wto sie 20, 2013 15:20 Re: 12 łap i 4 kopyta: doktor Jekyll i pan Hyde

Floxanna, czy Ty możesz zważyć Newę? Bo jestem strasznie ciekawa, ile ona waży......przypomina juz kota średniego............ja mam nadal w glowie ten obraz "anoreksja miło mi"
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

[poprzednia][następna]