Czekamy na wieści w sprawie PA gówniary.
Przyszła mi na konto stówka na potrzeby małej. Czy mogę ujawnić od kogo? Jak
Ktosiu się zgadza, to niech powie, a jak nie chce się ujawniać, to niech nic w tej sprawie nie mówi.

A tymczasem: Bandi

I info z dt:
"Tak sobie myślę że Bandi do mnie przyjechał już trochę chory. Jego stopniowe uspokajanie brałam za przyzwyczajanie się ,a tak naprawdę to za niedługo bardzo go wyciszyła choroba.
Teraz to żywioł.
Cały czas jest nadpobudliwy z tym swoim szczekaniem. Nie polecam go ludziom, którym to przeszkadza bo Bandi szczeka z radości i ze złości, i w ogóle lubi sobie pogadać. Jego zabawy z tarmoszeniem z człowiekiem to głośne zabawy. Warczy, zawodzi i łapie delikatnie zębami ale kiedy się przerywa to sam zaczepia, do zabawy.
Moje psy toleruje i się ich trochę obawia, ale teraz przyjechał russel terier taki około roczny piesek na tydzień ferii i Bandi strasznie go ustawia, pilnuje, nie daje mu zabawek. Krzywdy mu nie robi, ale ciągle zapędza dzieciaka w jakiś kąt.
Najlepiej dogaduje się z suczkami. Widzę go w nowym domku właśnie ze spokojna suczką, ale więcej psów to dla niego za dużo, bo zbyt się ekscytuje.
Właściciel też powinien być spokojny, nie nerwowy, który będzie potrafił coś na Bandim wymóc właśnie siłą spokoju, i który nie przestraszy się warknięcia, bo Bandi często powarkuje jak nie jest pewny siebie.
Koty ignoruje.
Lubi się przytulać ale nie jest typem pieszczocha (może kastracja coś zmieni). Ceni spokój, kiedy może wypocząć w ciepłym pokoju na wersalce, lubi obserwować ludzi."
Po opłaceniu dt za luty (nie wiem, czy już wrzucałam potwierdzenie przelewu, nie mam czasu, ani siły sprawdzać, więc wrzucam na wszelki wypadek), zostało 28zł. Dodatkowo przyszła wpłata od Katarzyny O. (Tomaszów M.) 30zł i Gertrudy M. (Krk) 15zł.
Mamy 73 zł, ale naprawdę mam ogromną nadzieję, że marca już nie trzeba będzie opłacać i te pieniądze wykorzystamy na transport, ew. kastrację, itd.
Idę wysłać CatAngel nowe zdjęcia i znowu będziemy aktualizować ogłoszenia.