Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Caragh pisze:kalair pisze:To Was zostawiam, nie nabrojcie!
Utop się! Wypłyń, uratuj się i Utop na nowo![]()
![]()
Iljova pisze:kocurzyca41 pisze:Caragh pisze:No a nie?kalair pisze:ROZMAWIASZ??
I co tusieczki powiedziały?Moja Dzidzia ciągle mówi miał....i miał i miał....To pytam co miał jak nic nie miał,bo goły był jak święty turecki...Pod krzakiem siedział i pchły tylko miał...A Dzidzia na to.......................miał...i gadaj tu z taką...
No jak tak można ucz się kociego języka
Karolek(ona) pisze:kocurzyca41 pisze:Caragh pisze:No a nie?kalair pisze:ROZMAWIASZ??
I co tusieczki powiedziały?Moja Dzidzia ciągle mówi miał....i miał i miał....To pytam co miał jak nic nie miał,bo goły był jak święty turecki...Pod krzakiem siedział i pchły tylko miał...A Dzidzia na to.......................miał...i gadaj tu z taką...
no przecież wyraźnie mówi - miał nanieś z piwnicy i grzej nas
z_lasu pisze:http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/418918_465130726855022_2068295805_n.jpg
paczamy i pozdrawiamyTrocinka ma się lepiej, ale dalej się leczymy.
anulka111 pisze:Caragh pisze:kalair pisze:Jakie zaś?![]()
![]()
Tęskniłaś?
Zaś, non stop się szlajasz![]()
Taaaa, nie gadam z Tobą![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jaki foch ,to cudny nochal jest i z wygladu poczciwina
Caragh pisze:Witanko Krecie![]()
![]()
I tak, pisze do Kretek, i one mi odpowiedzą, prawda Skarby?
![]()
![]()
![]()
![]()
Cześć Duża![]()
![]()
![]()
kiche_wilczyca pisze:Doberek, jaka pogoda u Was
kalair pisze:Noo..![]()
Witanko Monia!![]()
Fajnie, że się udało.
Cześć Ciociu!![]()
![]()
anulka111 pisze:Kalair ratunku-tylko Ty umiesz ladny banerek zrobic-chcialabym jakis oczowlazacy maly taki by mi wlazl kolo podpisuje-w stylu-wszystkie koty sa nasze glosuj na JOKOT w kv albo jakis fajniejszy tekst " nie badz obojetny- one chca jesc- migajacy? Co myslisz - masz jakis pomysl?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 65 gości