Kotomania XII-Antosia [*] , Pynia[*] Adele rujka:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 04, 2012 18:22 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowieje,Adele DT,Bella:(

Martuniu-my miętkie jesteśmy jak wosk,ale czy można było zrobić coś innego?-wetka by jej nie uśpiła,ale inny wet a i owszem-pecunia non olet- prawda??? :evil: :evil: :evil:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro sty 04, 2012 20:02 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowieje,Adele DT,Bella:(

Śliczna kiciunia.A moje dwa tymczasy zmieniły sobie płeć,z kocurków na kicie.Wetka jak do mnie dzwoniła musiała się przejęzyczyć,a ja pod ogon nie zaglądałam,dopiero dzisiaj,po tygodniu :lol:

jolab

Od: Pon sie 06, 2007 15:53

Post » Śro sty 04, 2012 20:20 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowieje,Adele DT,Bella:(

:ryk: :ryk: :ryk: -ale wtopa!
Jolu jedna wetka,była pracownica mojej wetki tez nie umiała u kociąt płci odrózniac :lol:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Śro sty 04, 2012 20:24 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowieje,Adele DT,Bella:(

Ty masz pecha, ale kotka nie ma 8)
Wręcz przeciwnie :ok:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Śro sty 04, 2012 20:26 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowieje,Adele DT,Bella:(

Małgosiu-to przeurocze stworzenie-słodkie,miziaste :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Kobieta ,która ja przywiozła zostawiła mi 100 zł na kicię-dobrze,że poczuła sie do tego-bedzie na szczepienia-odrobaczanie Anetka zrobiła za free :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro sty 04, 2012 20:27 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowieje,Adele DT,Bella:(

No, choć i aż tyle. Dobrze, że się poczuwała do jakiegoś obowiązku.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Śro sty 04, 2012 20:38 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowieje,Adele DT,Bella:(

Ona naprawdę nie mogła jej zatrzymać,zdawała sobie sprawe,że kocina w zimnym miejscu( a w domu nie mogła jej zatrzymać ze względu na chorobę dziecka,choć próbowała)nie da rady z tą chora łapką.Wzięła ją z podwórka-to najprawdopodobniej koteczka sąsiada,który nie przyznaje się do niej :( -ech wsi polska sielska ,anielska :evil: :evil: :evil:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro sty 04, 2012 21:16 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowieje,Adele DT,Bella:(

kropkaXL pisze:Ech Martuś-ja juz wymiękam :(

Obrazek

Obrazek

Obrazek

jak ja kocham kociaki w skarpetach, szczególnie bure a te moje kurna oba wybrakowane jakieś, trzeba bedzie im kupic i założyc :mrgreen:
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Śro sty 04, 2012 21:25 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowieje,Adele DT,Bella:(

Kasieńko, bardzo kochana jesteś :1luvu: :1luvu: :1luvu: Wiem, że jest Ci bardzo bardzo ciężko, a mimo to, nie przejdziesz obojętnie obok żadnego koteczka :1luvu: :1luvu: Ogromny szacun i buziaczki... i brak mi słów :oops: Bella prześliczna :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro sty 04, 2012 21:28 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowieje,Adele DT,Bella:(

O, pięęękna kotunia!!! :1luvu:
Kasiulek :ok: :ok: :ok: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro sty 04, 2012 21:49 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowieje,Adele DT,Bella:(

Tak bardzo przypomina Antosię 8O 8O 8O
Słodka dziewczyneczka :1luvu: :1luvu: -właśnie i kupal był,więc o kuwetkowanie jestem spokojna!-co prawda piach znów na tapecie,ale i ją tak jak Adele przyzwyczaję do CBE+
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro sty 04, 2012 21:53 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowieje,Adele DT,Bella:(

No masz! Tylko chwilę nie zaglądałam :D
Aż się ciśnie na usta że Antosia wróciła w innym futerku :(
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Śro sty 04, 2012 21:58 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowieje,Adele DT,Bella:(

kropkaXL pisze:Ech Martuś-ja juz wymiękam :(

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Ja pikole 8O 8O 8O 8O
W pierwszej chwili Kasiu,jak otworzyłam watek na tej stronie i zobaczyłam zdjęcia,pomyślałam,ze w miesiąc po odejściu Antosi sobie ją wspominasz,dopiero przeczytałam następny post i co jest grane, a to żywcem ściągnięta kocinka 8O 8O 8O 8O
Nie wiem już co myśleć,może sama Antosia ja przyprowadziła do Ciebie,wróciła do Ciebie w innym futerku? dla mnie to magia,żeby idealnie w miesiąc po ,pojawił się niemal identyczny kociak 8O

Kasiu :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: co ja mam powiedzieć na Twoje serce?
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro sty 04, 2012 21:59 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowieje,Adele DT,Bella:(

phantasmagori pisze:
Aż się ciśnie na usta że Antosia wróciła w innym futerku :(

właśnie

Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Ostatnio edytowano Śro sty 04, 2012 22:02 przez Myszolandia, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro sty 04, 2012 22:02 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowieje,Adele DT,Bella:(

Ech dziewuszki-nawet nie wiem co mam powiedzieć.Los zabrał,los dał....
Zeby tylko zdrowiała jak najszybciej! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Futerko nawet identyczne i te oczka zielone!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]