SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 09, 2011 12:37 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

zimne na rope to też niezbyt mądry pomysł, choć sama sie ratuję ..
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Pt gru 09, 2011 12:39 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Eeeee, idę, bo się śmiejecie z ludzkiego nieszczęścia :evil: .
Jeszcze zobaczymy :twisted: !
Wlezę jeszcze pod wieczór, więc tak ostatecznie się na dziś nie żegnam :D .
Miłego dnia, dziewczyny :ok: .

Jeszcze szałwią spróbuję popłukać...
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pt gru 09, 2011 12:41 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

vip0 pisze:Jeszcze szałwią spróbuję popłukać...

Polecam Denstosept :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt gru 09, 2011 12:42 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

vip0 pisze:Eeeee, idę, bo się śmiejecie z ludzkiego nieszczęścia :evil: .
Jeszcze zobaczymy :twisted: !
Wlezę jeszcze pod wieczór, więc tak ostatecznie się na dziś nie żegnam :D .
Miłego dnia, dziewczyny :ok: .

Jeszcze szałwią spróbuję popłukać...

pa :piwa:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pt gru 09, 2011 12:42 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Bazyliszkowa pisze:
vip0 pisze:Jeszcze szałwią spróbuję popłukać...

Polecam Denstosept :ok:

Dorcia, a to też do płukania?
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pt gru 09, 2011 12:43 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

343244796
najszczesliwsza

Post » Pt gru 09, 2011 12:43 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

z lubelskich przepisów ;-) obrana cebulę lekko zeszklić i przykładac z sokiem do zęba - działa antyseptycznie i dentosept tez polecam - niedrogi bo z herbapolu, wprawdzie lekko śmierdzący ale co się nie robi zeby nie bolało...
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Pt gru 09, 2011 12:45 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Dentosept - tak, do płukania.

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt gru 09, 2011 12:46 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

najszczesliwsza pisze:343244796

Aga, a jak on się zwie, ten terrorysta? :evil:
I czy to prywatnie czy na kasę?

vip

Post » Pt gru 09, 2011 12:47 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

vip0 pisze:
najszczesliwsza pisze:343244796

Aga, a jak on się zwie, ten terrorysta? :evil:
I czy to prywatnie czy na kasę?

NFZ, dr. Wypart
Jęcz i płacz, że na cito potrzebujesz.
najszczesliwsza

Post » Pt gru 09, 2011 13:15 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

mamaGiny pisze:zimne na rope to też niezbyt mądry pomysł, choć sama sie ratuję ..

Dlaczego nie mądry?
Chodzi o ochłodzenie miejsca z zewnątrz, wtedy i opuchlizna się zmniejsza i przynajmniej na chwilę działa przeciwbólowo (ja ratowałam się właśnie przy różnych sytuacjach nawet śniegiem zgarniętym z parapetu w nocy, aby tylko chwili ulgi zaznać)

Wiadomo, że jedyny sposób to dentysta, ale czasem, gdy nie ma terminów, my nie mamy czasu, musimy się czymś ratować, dla chwili ulgi.

rapsodia82

Od: Nie sty 03, 2010 14:55

Post » Pt gru 09, 2011 13:29 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

rapsodia82 pisze:
mamaGiny pisze:zimne na rope to też niezbyt mądry pomysł, choć sama sie ratuję ..

Dlaczego nie mądry?
Chodzi o ochłodzenie miejsca z zewnątrz, wtedy i opuchlizna się zmniejsza i przynajmniej na chwilę działa przeciwbólowo (ja ratowałam się właśnie przy różnych sytuacjach nawet śniegiem zgarniętym z parapetu w nocy, aby tylko chwili ulgi zaznać)

Wiadomo, że jedyny sposób to dentysta, ale czasem, gdy nie ma terminów, my nie mamy czasu, musimy się czymś ratować, dla chwili ulgi.

podobno zwieksza sie wtedy ilość ropy- tak mnie dentysta nastraszył..
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Pt gru 09, 2011 14:23 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Ooo, a mnie czasem polecali, szczególnie gdy jest opuchlizna :?

rapsodia82

Od: Nie sty 03, 2010 14:55

Post » Pt gru 09, 2011 14:26 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Dentosept był dla mnie wybawieniem przy aftach.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt gru 09, 2011 16:53 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Goia, jak ci pół pyska spuchnie, to polecisz biegusiem do weta, tfu...go dentysty :roll:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

[poprzednia][następna]