połaź po Dużej w nocy, żeby spać nie mogła a jak sięgniesz to światło zapal - pacnij łapką włacznik
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Karolek(ona) pisze:bozena640 pisze:Karolek(ona) pisze:obudziła Cie Duża - lampą ci dała po oczach
Ciociujak Ty mnie rozumiesz
połaź po Dużej w nocy, żeby spać nie mogła a jak sięgniesz to światło zapal - pacnij łapką włacznik
Karolek(ona) pisze:bozena640 pisze:Karolek(ona) pisze:pojawiam sie i znikam - powiedziało oko
i daję Dużej do zrozumienia że czas na malowanie
a co Duża nie umalowana, wystraszyła Cię kiciu?
Ja sie nie maluje to koty przyzwyczajone do mnie
bozena640 pisze:Karolek(ona) pisze:bozena640 pisze:Karolek(ona) pisze:obudziła Cie Duża - lampą ci dała po oczach
i tu mam problem, bo to małe czarne nie pozwala mi wejść do łóżkaod czasu jak Siśkowi doopsko podrapalam do krwi
bozena640 pisze:Karolek(ona) pisze:bozena640 pisze:Karolek(ona) pisze:pojawiam sie i znikam - powiedziało oko
malowanie ścian, bo jakieś takie nie za białe![]()
nasza Duża też się nie maluje
Karolek(ona) pisze:bozena640 pisze:Karolek(ona) pisze:bozena640 pisze:Karolek(ona) pisze:obudziła Cie Duża - lampą ci dała po oczach
i tu mam problem, bo to małe czarne nie pozwala mi wejść do łóżkaod czasu jak Siśkowi doopsko podrapalam do krwi
a czemu podrapałaś mu dupsko??
Duże podrap za te walenie lampa po oczach.
Po której stronie łóżka śpi? jak od ściany to kijowo ale jak z brzegu to jak sie na bok przewróci to jej przejedź pazurami, że niby chciałas wejść ale spadłaś
Karolek(ona) pisze:bozena640 pisze:Karolek(ona) pisze:bozena640 pisze:Karolek(ona) pisze:pojawiam sie i znikam - powiedziało oko
malowanie ścian, bo jakieś takie nie za białe![]()
nasza Duża też się nie maluje
białe ściany to m i sie ze szpitalem kojarzą - namów Duża na jakis zielony uspokaja i jest ładny ciepły, ewentualnie żółty
Karolek(ona) pisze:ja pytam gdzie Duża śpi hihii
bozena640 pisze:Karolek(ona) pisze:ja pytam gdzie Duża śpi hihii
Z brzegu, tylko tam jest miejse
Karolek(ona) pisze:bozena640 pisze:Karolek(ona) pisze:ja pytam gdzie Duża śpi hihii
no to ją drapnij czasem w zadek, za to błyskanie po oczach i za to, że nie ma miejsca dla Ciebie w łóżku
bozena640 pisze:Karolek(ona) pisze:bozena640 pisze:Karolek(ona) pisze:ja pytam gdzie Duża śpi hihii
no to ją drapnij czasem w zadek, za to błyskanie po oczach i za to, że nie ma miejsca dla Ciebie w łóżku
Ciociu ja bardzo, bardzo kocham swoją Dużą i nigdy bym jej nie zrobiła krzywdy![]()
Jak Duża nie śpi to czasami wchodzę do łóżka i Duża mnie głaska albo tylko trzyma za łapkę a ja jej mruczę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 352 gości