kamari pisze:A ja się pochwalę - mam grypę.
Współczuję

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kamari pisze:A ja się pochwalę - mam grypę.
kamari pisze:Zakocenie niezłeOminia tylko biedna, bo ona nie lubi czarnych, siedzi na kredensie i się denerwuje.
Martwiłam się, że pracownicy się w domu czymś nie zarazili, ale nie miałam wyjścia. Im trzeba dupcie podcierać, a tego nikt nie zrobi.
Niusia, Coco i Felek zadowolonie, wlazły pod kołdrę i tak ze mną kimają. Musiałam kurduplom założyć pampersy. śmiesznie wyglądają.
puszatek pisze:a gdzieś swoje czasy i siły posiała
Gibutkowa pisze:Zdrówka - miodzio, rosołek, cytrynka, czosnek, ciepły chłop pod kołdrę - i będzie dobrze
joluka pisze:Cieszę się bardzo z postępów Felka!!!!A Tobie Mario zdrowia życzę!!!!
Bo u Ciebie na L-4 ani w pracy ani w domu raczej nie ma szans...
![]()
Wiem, że późno te gratulacje i życzenia, ale ja z kolei tak rozłożyłam się w czwartek, że od piątku siedziałam w domu odcięta praktycznie od internetu. W dodatku nie mówiłam...- miałam zapalenie gardła, a potem krtani...
No ale do pracy trzeba było dzisiaj wrócić- więc zdrowieję już tutaj
.
Dziewczyny drogie - ja z wielką prośbą przy okazji, a w zasadzie z dwiema (Mario wybacz proszę spamowanie na Twoim wątku, ale tu tyle dobrych ludzi zagląda!!!):
- jeśli ktoś z Was nie głosował jeszcze w ankiecie Krakvetu - może zechce oddać głos na koty ze Stepnicy (viewtopic.php?f=1&t=125628&start=600), 25 bezdomniaków koczujących na terenie portu, dokarmianych przez dobre dusze, bez których pewnie kociaki poumierałyby dawno z głodu - nie ma specjalnie na forum chętnych do sponsorowania jedzenia dla tych kocich bied, więc karma z Krakvetu byłaby dla nich zbawieniem - co prawda z bieżących wyników głosowania szanse portowych bezdomniaków są marne, ale nadzieja pozostaje do końca - więc proszę, gdzie mogę...,
- do osób, które mają konta na FB ogromna prośba - porozsyłajcie błagam wydarzenie Okruszka, tracącego nagle i nieodwracalnie dom! - nie ma wielkiej szansy na szybką jego adopcję, tylko w FB jeszcze nadzieja!!!! - viewtopic.php?f=13&t=134026
Gibutkowa pisze:joluka pisze:Cieszę się bardzo z postępów Felka!!!!A Tobie Mario zdrowia życzę!!!!
![]()
Wiem, że późno te gratulacje i życzenia, ale ja z kolei tak rozłożyłam się w czwartek, że od piątku siedziałam w domu odcięta praktycznie od internetu. W dodatku nie mówiłam...- miałam zapalenie gardła, a potem krtani...
.
Dziewczyny drogie - ja z wielką prośbą przy okazji, a w zasadzie z dwiema (Mario wybacz proszę spamowanie na Twoim wątku, ale tu tyle dobrych ludzi zagląda!!!):
- jeśli ktoś z Was nie głosował jeszcze w ankiecie Krakvetu - może zechce oddać głos na koty ze Stepnicy (viewtopic.php?f=1&t=125628&start=600), 25 bezdomniaków koczujących na terenie portu, dokarmianych przez dobre dusze, bez których pewnie kociaki poumierałyby dawno z głodu - nie ma specjalnie na forum chętnych do sponsorowania jedzenia dla tych kocich bied, więc karma z Krakvetu byłaby dla nich zbawieniem - co prawda z bieżących wyników głosowania szanse portowych bezdomniaków są marne, ale nadzieja pozostaje do końca - więc proszę, gdzie mogę...,
- do osób, które mają konta na FB ogromna prośba - porozsyłajcie błagam wydarzenie Okruszka, tracącego nagle i nieodwracalnie dom! - nie ma wielkiej szansy na szybką jego adopcję, tylko w FB jeszcze nadzieja!!!! - viewtopic.php?f=13&t=134026
joluka a gdzie to wydarzenie? coś nie mogę znaleźć
joluka pisze:Gibutkowa pisze:joluka pisze:Cieszę się bardzo z postępów Felka!!!!A Tobie Mario zdrowia życzę!!!!
![]()
.
joluka a gdzie to wydarzenie? coś nie mogę znaleźć
Kotbert podała link: http://www.facebook.com/event.php?eid=290466784300260
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, MB&Ofelia, puszatek i 13 gości