wspólne życie - wątek optymistyczny nieustająco :-)))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 09, 2011 18:53 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) Felek umie stać :-))

kamari pisze:A ja się pochwalę - mam grypę.

Współczuję :( i zdrowia życzę :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Nie paź 09, 2011 19:34 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) Felek umie stać :-))

kamari pisze:Zakocenie niezłe :mrgreen: Ominia tylko biedna, bo ona nie lubi czarnych, siedzi na kredensie i się denerwuje.

Martwiłam się, że pracownicy się w domu czymś nie zarazili, ale nie miałam wyjścia. Im trzeba dupcie podcierać, a tego nikt nie zrobi.

Niusia, Coco i Felek zadowolonie, wlazły pod kołdrę i tak ze mną kimają. Musiałam kurduplom założyć pampersy. śmiesznie wyglądają.

Poprosimy o foteczki :love: :kotek: :love:

Dużo zdrówka, Marysiu :love:
Obrazek

KasiaF

Od: Sob sie 14, 2010 19:15

Post » Nie paź 09, 2011 21:06 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) Felek umie stać :-))

Zdrowia Mario,
Wiruchy a sio z całej posesji !

emkamara

Od: Śro sty 19, 2011 17:26

Post » Nie paź 09, 2011 21:10 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) Felek umie stać :-))

Zdrówka - miodzio, rosołek, cytrynka, czosnek, ciepły chłop pod kołdrę - i będzie dobrze :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie paź 09, 2011 23:18 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) Felek umie stać :-))

Zdrowka zycze, bo bez niego ciezko sie zyje.

osiek39

Od: Wto lis 23, 2010 1:05

Post » Nie paź 09, 2011 23:25 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) Felek umie stać :-))

puszatek pisze:a gdzieś swoje czasy i siły posiała :?:

Tak sie zlozylo ze sily poszly na przeprowadzke i inne dźwigania, zmiana wojewodztwa, nowa praca (w koncu! :)), i inne pomniejsze zmiany, no i w miedzyczasie zrobilam jedna budke dla "wiejskiej" kici, a potek nagle kregoslup odmowil posluszenstwa.... :(.... a tak dobrze "żarło" i sie skonczylo... olfen jako wspomagacz, futro z barana pod kregoslup ;), bo na nowy (kregoslup oczywiscie) nie ma co liczyc, moje futro domowe na mnie i na koldrze juz... ide spac... bo jakos padam. Dobrej nocy wszystkim.

osiek39

Od: Wto lis 23, 2010 1:05

Post » Nie paź 09, 2011 23:32 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) Felek umie stać :-))

Cioteczki kochane, zapraszam na mój ledwo raczkujący wątek
viewtopic.php?f=1&t=134151

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Pon paź 10, 2011 9:28 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) Felek umie stać :-))

Cieszę się bardzo z postępów Felka!!!! :piwa: A Tobie Mario zdrowia życzę!!!! :1luvu: Bo u Ciebie na L-4 ani w pracy ani w domu raczej nie ma szans... :wink:

Wiem, że późno te gratulacje i życzenia, ale ja z kolei tak rozłożyłam się w czwartek, że od piątku siedziałam w domu odcięta praktycznie od internetu. W dodatku nie mówiłam... :wink: - miałam zapalenie gardła, a potem krtani...
No ale do pracy trzeba było dzisiaj wrócić :roll: - więc zdrowieję już tutaj :wink: .

Dziewczyny drogie - ja z wielką prośbą przy okazji, a w zasadzie z dwiema (Mario wybacz proszę spamowanie na Twoim wątku, ale tu tyle dobrych ludzi zagląda!!!):
- jeśli ktoś z Was nie głosował jeszcze w ankiecie Krakvetu - może zechce oddać głos na koty ze Stepnicy (viewtopic.php?f=1&t=125628&start=600), 25 bezdomniaków koczujących na terenie portu, dokarmianych przez dobre dusze, bez których pewnie kociaki poumierałyby dawno z głodu - nie ma specjalnie na forum chętnych do sponsorowania jedzenia dla tych kocich bied, więc karma z Krakvetu byłaby dla nich zbawieniem - co prawda z bieżących wyników głosowania szanse portowych bezdomniaków są marne, ale nadzieja pozostaje do końca - więc proszę, gdzie mogę... :oops: ,
- do osób, które mają konta na FB ogromna prośba - porozsyłajcie błagam wydarzenie Okruszka, tracącego nagle i nieodwracalnie dom! - nie ma wielkiej szansy na szybką jego adopcję, tylko w FB jeszcze nadzieja!!!! - viewtopic.php?f=13&t=134026

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Pon paź 10, 2011 13:35 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) Felek umie stać :-))

Gibutkowa pisze:Zdrówka - miodzio, rosołek, cytrynka, czosnek, ciepły chłop pod kołdrę - i będzie dobrze :ok:

Na 100% za :ryk: :ryk: :ryk:

Zdrowka :flowerkitty:
Z tyloma futerkami powinno Ci byc teraz cieplutko :ok: :ryk: :ryk: :ryk:
:1luvu:
"Najmarniejszy kot jest arcydziełem. "
Leonardo da Vinci

Luna Obrazek Minusz

ObrazekObrazek

Luna53

Od: Czw cze 09, 2011 10:17

Post » Pon paź 10, 2011 13:52 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) Felek umie stać :-))

Marysiu daj znać jak zdrówko, niepokoi mnie brak Ciebie także na Fb.
Trzymam wielkie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Pon paź 10, 2011 14:48 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) Felek umie stać :-))

Współczuję... ja też charchałam przez tydzień, po antybiotyku kaszelek jeszcze ma się dobrze :roll:
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Pon paź 10, 2011 16:11 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) Felek umie stać :-))

joluka pisze:Cieszę się bardzo z postępów Felka!!!! :piwa: A Tobie Mario zdrowia życzę!!!! :1luvu: Bo u Ciebie na L-4 ani w pracy ani w domu raczej nie ma szans... :wink:

Wiem, że późno te gratulacje i życzenia, ale ja z kolei tak rozłożyłam się w czwartek, że od piątku siedziałam w domu odcięta praktycznie od internetu. W dodatku nie mówiłam... :wink: - miałam zapalenie gardła, a potem krtani...
No ale do pracy trzeba było dzisiaj wrócić :roll: - więc zdrowieję już tutaj :wink: .

Dziewczyny drogie - ja z wielką prośbą przy okazji, a w zasadzie z dwiema (Mario wybacz proszę spamowanie na Twoim wątku, ale tu tyle dobrych ludzi zagląda!!!):
- jeśli ktoś z Was nie głosował jeszcze w ankiecie Krakvetu - może zechce oddać głos na koty ze Stepnicy (viewtopic.php?f=1&t=125628&start=600), 25 bezdomniaków koczujących na terenie portu, dokarmianych przez dobre dusze, bez których pewnie kociaki poumierałyby dawno z głodu - nie ma specjalnie na forum chętnych do sponsorowania jedzenia dla tych kocich bied, więc karma z Krakvetu byłaby dla nich zbawieniem - co prawda z bieżących wyników głosowania szanse portowych bezdomniaków są marne, ale nadzieja pozostaje do końca - więc proszę, gdzie mogę... :oops: ,
- do osób, które mają konta na FB ogromna prośba - porozsyłajcie błagam wydarzenie Okruszka, tracącego nagle i nieodwracalnie dom! - nie ma wielkiej szansy na szybką jego adopcję, tylko w FB jeszcze nadzieja!!!! - viewtopic.php?f=13&t=134026

joluka a gdzie to wydarzenie? coś nie mogę znaleźć
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon paź 10, 2011 16:23 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) Felek umie stać :-))

Gibutkowa pisze:
joluka pisze:Cieszę się bardzo z postępów Felka!!!! :piwa: A Tobie Mario zdrowia życzę!!!! :1luvu: Bo u Ciebie na L-4 ani w pracy ani w domu raczej nie ma szans... :wink:

Kotbert podała link: http://www.facebook.com/event.php?eid=290466784300260

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Pon paź 10, 2011 16:31 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) Felek umie stać :-))

No więc...pan doktor na mnie nakrzyczał :( Powiedział, że żadna tam grypa (poszłam z dobrą propozycją :roll: ), tylko ostre zapalenie oskrzeli schodzące już do płuc :( :( :( No i muszę poleżeć, nie ma siły :twisted: Dałam mu dwa dni na postawienie mnie na nogi :mrgreen: w końcu przeleżałam cały weekend i to się liczy do chorowania :ok:

A Ominia w domu taka nieszczęśliwa :( I Amelka ciągle lata do drzwi "No, kiedy wracamy do ogródka???".

Aparat został w pracy, nie mam jak zrobić zdjęć, a nie mam sumienia ganiać męża na drugi koniec miasta, bo ma teraz z nami ubaw.
Skacze koło mnie, oporządza koty i ma jeszcze dodatkowe sprzątanie po srajtkach. No i zajmuje się sklepem internetowym.

Ja mam jednak skarb, a nie męża :1luvu:

Zaraz poczytam wcześniejsze posty :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pon paź 10, 2011 16:58 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) Felek umie stać :-))

joluka pisze:
Gibutkowa pisze:

Kotbert podała link: http://www.facebook.com/event.php?eid=290466784300260

Udostępniony :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

[poprzednia][następna]