Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:Co jedno to p[iekniejsze -ten pierwszy rudy łamie mi serce ta smutna minkaGdyby moj Gucio nie byl takim panikarzem,to bym sie ostro lamala-ale ja moge miec tylko 3 koty
znecasz sie normalnie ,choc przyznaje ,ze jakby mi taka Cortina wyladowala na progu ,to bym sie ostro lamala-a z drugiej strony wciaz pamietam ,jak hodowczyni mi dawala Smakusie i powiedziala,ze jesli kiedys sobie wymysle do Smakusi druga kotke innej rasy to Smakusia bedzie zbierac mantodalia pisze:anulka111 pisze:Co jedno to p[iekniejsze -ten pierwszy rudy łamie mi serce ta smutna minkaGdyby moj Gucio nie byl takim panikarzem,to bym sie ostro lamala-ale ja moge miec tylko 3 koty
toć szpilę włożyłam![]()
wiem z u Ciebie 3 to max - no chyba że TA szylkrecia się znajdzie
anulka111 pisze:znecasz sie normalnie ,choc przyznaje ,ze jakby mi taka Cortina wyladowala na progu ,to bym sie ostro lamala-a z drugiej strony wciaz pamietam ,jak hodowczyni mi dawala Smakusie i powiedziala,ze jesli kiedys sobie wymysle do Smakusi druga kotke innej rasy to Smakusia bedzie zbierac mantodalia pisze:anulka111 pisze:Co jedno to p[iekniejsze -ten pierwszy rudy łamie mi serce ta smutna minkaGdyby moj Gucio nie byl takim panikarzem,to bym sie ostro lamala-ale ja moge miec tylko 3 koty
toć szpilę włożyłam![]()
wiem z u Ciebie 3 to max - no chyba że TA szylkrecia się znajdzieod tej drugiej kotki
![]()
Ja kocham moje ragdolki,ale do mco moja milosc jest chyba jeszcze wieksza-jak patrze ,ze moje ragdolki maja siebie dla siebie,a Rys woli czlowieka do pary,to sie czasme zastanawiam,czy jakby mial mco swoich gabarytow do zabawy,czy bylby szczesliwszy-z drugiej strony kocury rywalizuja u mnei o glaski i wyraznie zliczaja ile,ktorego glaszcze-czesto musze jednoczesnie glaskac oba -poki mi tr4zecia reka nie wyrosnie,lub worek kasy nie spadnie z nieba,albo Gucio nie zmieni charakteru-moge sobie tylko patrzec na inne koty i slinic sie-ten smutek u tego miaukunka jest rozdzierajacy
anulka111 pisze:I tak jego minka łamie mi sercejest przesliczny w tym swoim smutku.
Mozliwe ,ze rozmysla-u mnie ragdolki sa po prostu szczesliwe i za duzo wydaje mi sie ,ze nie musza myslec,ale Rys-coz on musi miec o czym myslec-dalej owija mnie wokol pazurkadalia pisze:anulka111 pisze:I tak jego minka łamie mi sercejest przesliczny w tym swoim smutku.
rozmyśla nad dorosłością![]()
bo to odpowiedzialność
halbina pisze:Anulce już pokazywałam, ale takie cuda warto zareklamować...
http://kot-art.blogspot.com/ ależ arcydzieła, prawda?... dzieło Małej1
Zdaje mi sie ,ze takmar9 pisze:halbina pisze:Anulce już pokazywałam, ale takie cuda warto zareklamować...
http://kot-art.blogspot.com/ ależ arcydzieła, prawda?... dzieło Małej1
piękne![]()
, Mała sprzedaje te obrazy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, puszatek i 48 gości