ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon wrz 19, 2011 21:55 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

moszna, moszna to taki woreczek co dziewczyny lubią albo nie lubią :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Wto wrz 20, 2011 6:23 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

No proszę, człowiek spać pójdzie na trochę i zaraz wątek sie robi relaksacyjno- seksualny :ryk: :ryk: :ryk: .
Nie mam wyjścia, muszę czuwać nad wami, cobyście się nie rozpuścili jak dziadowskie bicze :D .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Wto wrz 20, 2011 6:33 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

kamari pisze:Gosia, powiem wprost - weź nas nie denerwuj, masz problem- napisz do nas :ok:

Się pod tym podpipsuję :!:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Wto wrz 20, 2011 7:27 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

kamari pisze:
vip0 pisze:Nijakiego problemu juz na razie ni ma...jak bedzie, to napiszę, obiecuję :D .
Mario, a pw to nie związane.
Ale bardzo bardzo wam dziękuję za to wszystko...za wsparcie...i za lubienie też :mrgreen: .

My cię będziemy lubić, czy tego checesz, czy nie :mrgreen:

Się zgadzam :lol:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Wto wrz 20, 2011 7:30 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

kristinbb pisze:
kamari pisze:
vip0 pisze:Nijakiego problemu juz na razie ni ma...jak bedzie, to napiszę, obiecuję :D .
Mario, a pw to nie związane.
Ale bardzo bardzo wam dziękuję za to wszystko...za wsparcie...i za lubienie też :mrgreen: .

My cię będziemy lubić, czy tego checesz, czy nie :mrgreen:

Się zgadzam :lol:

Dokładnie :)

Rapsodia wstaje o 5 do pracy, więc zwyczajnie nie siedzi po nocach przy komputerze.
Gosi niestety też nie odpisałam :( ale dziękuję kochana ;)

rapsodia82

Od: Nie sty 03, 2010 14:55

Post » Wto wrz 20, 2011 13:24 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Pozdrawiamy cieplutko popołudniową porą.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto wrz 20, 2011 17:39 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Cześć.Zaglądamy,pozdrawiamy.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Wto wrz 20, 2011 18:32 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Też zaglądam :D jest tu kto?

Moja Ominia ma jutro ostatnie badania, a pojutrze rano operację. Potrzebuję moralnego wsparcia :(
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Wto wrz 20, 2011 18:33 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

kamari pisze:Też zaglądam :D jest tu kto?

Moja Ominia ma jutro ostatnie badania, a pojutrze rano operację. Potrzebuję moralnego wsparcia :(

wspieram i :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Wto wrz 20, 2011 18:34 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Ja jestem i wspieram :ok: :ok: :ok: :ok: A co z kicią?
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Wto wrz 20, 2011 18:35 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Witam troszkę później niż zazwyczaj...dzień upłynął mi pod znakiem urzędów :evil: .
Do stypendium socjalnego potrzeba:
- zaświadczenia z mops o tym, że w 2010 roku pobieraliśmy lub nie pomoc, a jeśli tak, to ile.
- zaświadczenia z urzędu miasta o posiadaniu lub nie pola.
- po raz drugi zaświadczenia od komornika o nie ściągalności alimentów.
- zaświadczeń z us.
- zaświadczenia z mops, ile w 2010 roku państwo dało nam alimentów z funduszu.
Z tym wszystkim musiałam sie uporać dziś, dodam, że żadnego z tych zaświadczeń nie dostanie się od ręki, nawet jeśli wymaga wpisania tylko jednego słowa.
Głowa mnie boli tak strasznie, że nie wypowiedzieć, ale już zarzuciłam procha i czekam na działanie.
Przeprosiny dla Krzysia- Krzysiu, dziś nie zdążyłam, napewno zrobię to jutro :oops: , przepraszam.
Co u was, moi kochani?

Marysiu, pamiętam i wspieram cały czas :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: !
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Wto wrz 20, 2011 18:37 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

vip0 pisze:Witam troszkę później niż zazwyczaj...dzień upłynął mi pod znakiem urzędów :evil: .
Do stypendium socjalnego potrzeba:
- zaświadczenia z mops o tym, że w 2010 roku pobieraliśmy lub nie pomoc, a jeśli tak, to ile.
- zaświadczenia z urzędu miasta o posiadaniu lub nie pola.
- po raz drugi zaświadczenia od komornika o nie ściągalności alimentów.
- zaświadczeń z us.
- zaświadczenia z mops, ile w 2010 roku państwo dało nam alimentów z funduszu.

Co to ludzie nie wymyślą 8O 8O 8O

justyna p

Post » Wto wrz 20, 2011 18:46 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

No to pole to mnie dobiło :!:
W życiu nie miałam pola 8O .
A na przykład co roku starając się o alimenty z funduszu muszę przedstawić akty urodzenia dzieci...
No ja rozumiem, może się zmienic stan cywilny, albo miejsce zamieszkania, ale co do czorta może sie zmienic w akcie urodzenia 8O :?: .
Czasem to mi sie wydaje, że oni to robią specjalnie, żeby ludzie zmęczeni bieganiną za tymi papierami machnęli ręką na te parę groszy, no i więcej w skarbie państwa zostanie :evil: .

vip

Post » Wto wrz 20, 2011 18:48 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Na to niestety wygląda :?

justyna p

Post » Wto wrz 20, 2011 18:51 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Uwielbiam załatwianie spraw w urzędach :twisted:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

[poprzednia][następna]