Wszyscy z miau powinniśmy się znaleźć w jednym szpitalu

zgadnij, jakim
(lekarze mieliby ułatwioną obserwację w tzw. kupie)
ten sam lek i terapia grupowa

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jozefina1970 pisze:Śliczna i mądra dziewczyna![]()
Chłopaki też!MaryLux pisze:http://pl.wikipedia.org/wiki/Maciejowa_%28Jelenia_G%C3%B3ra%29
I to koło mnie
MalgWroclaw pisze:Przerabiam to co jakiś czas, łącznie z szukaniem na klatce schodowej.
Wszyscy z miau powinniśmy się znaleźć w jednym szpitalu![]()
zgadnij, jakim
MaryLux pisze:jozefina1970 pisze:Śliczna i mądra dziewczyna![]()
Chłopaki też!MaryLux pisze:http://pl.wikipedia.org/wiki/Maciejowa_%28Jelenia_G%C3%B3ra%29
I to koło mnie
Moja bratowa tędy jeździ do pracy, od niej się dowiedziałam
maciejowa pisze:MalgWroclaw pisze:Przerabiam to co jakiś czas, łącznie z szukaniem na klatce schodowej.
zgadnij, jakim
Też mam takie odczucia. Od czasu do czasu chyba powinnam się jednak przebadać. Całe szczęście, że chociaż mam męża i dzieci, bo gdyby ich nie było, to wszyscy by mnie brali za crazy cat ladya tak to jestem tylko lekko świrnięta na punkcie kotów. Dobrze, że TŻ też tak ma
![]()
MaryLux pisze:maciejowa pisze:MalgWroclaw pisze:Przerabiam to co jakiś czas, łącznie z szukaniem na klatce schodowej.
zgadnij, jakim
Też mam takie odczucia. Od czasu do czasu chyba powinnam się jednak przebadać. Całe szczęście, że chociaż mam męża i dzieci, bo gdyby ich nie było, to wszyscy by mnie brali za crazy cat ladya tak to jestem tylko lekko świrnięta na punkcie kotów. Dobrze, że TŻ też tak ma
![]()
A ja nie mam męża, więc będę crazy cat lady
MalgWroclaw pisze:Nie mam męża i dzieci. I wszyscy mnie biorą za ześwirowaną na maks![]()
przynajmniej jesteś do przodu. Ale terapia grupowa i tak nas nie minie, być może Twój mąż też będzie w niej uczestniczył
kalair pisze:No i super towarzystwo!![]()
![]()
kalair pisze:Właśnie. Nie ma goopich pytań w rodzaju a po co Ci tyle kotów?![]()
Brr..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Sigrid i 15 gości