Łatek i Marcelek 8 plus Tosia-Zosia. Jest nas troje!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 04, 2013 18:16 Re: Łatek i Marcelek 8 plus Tosia-Zosia. Jest nas troje!

Przerabiam to co jakiś czas, łącznie z szukaniem na klatce schodowej.
Wszyscy z miau powinniśmy się znaleźć w jednym szpitalu :lol:
zgadnij, jakim
(lekarze mieliby ułatwioną obserwację w tzw. kupie)
ten sam lek i terapia grupowa :ryk:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto cze 04, 2013 18:17 Re: Łatek i Marcelek 8 plus Tosia-Zosia. Jest nas troje!

jozefina1970 pisze:Śliczna i mądra dziewczyna :ok:
Chłopaki też!
MaryLux pisze:http://pl.wikipedia.org/wiki/Maciejowa_%28Jelenia_G%C3%B3ra%29

I to koło mnie ;-)

Moja bratowa tędy jeździ do pracy, od niej się dowiedziałam :)

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto cze 04, 2013 18:19 Re: Łatek i Marcelek 8 plus Tosia-Zosia. Jest nas troje!

MalgWroclaw pisze:Przerabiam to co jakiś czas, łącznie z szukaniem na klatce schodowej.
zgadnij, jakim
(lekarze mieliby ułatwioną obserwację w tzw. kupie) :ryk:

Też mam takie odczucia. Od czasu do czasu chyba powinnam się jednak przebadać. Całe szczęście, że chociaż mam męża i dzieci, bo gdyby ich nie było, to wszyscy by mnie brali za crazy cat lady ;) a tak to jestem tylko lekko świrnięta na punkcie kotów. Dobrze, że TŻ też tak ma :lol: :lol:

maciejowa

Od: Pt lut 27, 2009 22:29

Post » Wto cze 04, 2013 18:21 Re: Łatek i Marcelek 8 plus Tosia-Zosia. Jest nas troje!

MaryLux pisze:
jozefina1970 pisze:Śliczna i mądra dziewczyna :ok:
Chłopaki też!
MaryLux pisze:http://pl.wikipedia.org/wiki/Maciejowa_%28Jelenia_G%C3%B3ra%29

I to koło mnie ;-)

Moja bratowa tędy jeździ do pracy, od niej się dowiedziałam :)

:) :) :)

maciejowa

Post » Wto cze 04, 2013 18:22 Re: Łatek i Marcelek 8 plus Tosia-Zosia. Jest nas troje!

maciejowa pisze:
MalgWroclaw pisze:Przerabiam to co jakiś czas, łącznie z szukaniem na klatce schodowej.
zgadnij, jakim

Też mam takie odczucia. Od czasu do czasu chyba powinnam się jednak przebadać. Całe szczęście, że chociaż mam męża i dzieci, bo gdyby ich nie było, to wszyscy by mnie brali za crazy cat lady ;) a tak to jestem tylko lekko świrnięta na punkcie kotów. Dobrze, że TŻ też tak ma :lol: :lol:

A ja nie mam męża, więc będę crazy cat lady

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto cze 04, 2013 18:24 Re: Łatek i Marcelek 8 plus Tosia-Zosia. Jest nas troje!

Nie mam męża i dzieci. I wszyscy mnie biorą za ześwirowaną na maks :wink:
przynajmniej jesteś do przodu. Ale terapia grupowa i tak nas nie minie, być może Twój mąż też będzie w niej uczestniczył :wink:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto cze 04, 2013 18:25 Re: Łatek i Marcelek 8 plus Tosia-Zosia. Jest nas troje!

MaryLux pisze:
maciejowa pisze:
zgadnij, jakim

A ja nie mam męża, więc będę crazy cat lady

Marysia, te crazy cat lady są lepsze niż te not crazy cat lady, więc całe szczęście, że jesteś crazy ;) w zasadzie to i ja też jestem crazy cat lady, tylko z mezzem i dziecmi :lol:

maciejowa

Post » Wto cze 04, 2013 18:32 Re: Łatek i Marcelek 8 plus Tosia-Zosia. Jest nas troje!

MalgWroclaw pisze:Nie mam męża i dzieci. I wszyscy mnie biorą za ześwirowaną na maks :wink:
przynajmniej jesteś do przodu. Ale terapia grupowa i tak nas nie minie, być może Twój mąż też będzie w niej uczestniczył :wink:

Pewnie będzie. Sam ostatnio stwierdził, że ześwirował na punkcie kotów. Kupuje mi torby, koszulki, portfele i inne graty z wizerunkami kotów :D no to już całkiem crazy ;)

maciejowa

Post » Wto cze 04, 2013 18:32 Re: Łatek i Marcelek 8 plus Tosia-Zosia. Jest nas troje!

No i super towarzystwo! :lol: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto cze 04, 2013 18:33 Re: Łatek i Marcelek 8 plus Tosia-Zosia. Jest nas troje!

kalair pisze:No i super towarzystwo! :lol: :ok: :ok:

Też tak uważam. Przecież w takim towrzystwie nalepiej, bo wszyscy wszystkich rozumieją ;) i nikt się niczemu nie dziwi :D

maciejowa

Post » Wto cze 04, 2013 18:36 Re: Łatek i Marcelek 8 plus Tosia-Zosia. Jest nas troje!

Właśnie. Nie ma goopich pytań w rodzaju a po co Ci tyle kotów? :roll: :twisted: Brr.. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto cze 04, 2013 18:38 Re: Łatek i Marcelek 8 plus Tosia-Zosia. Jest nas troje!

kalair pisze:Właśnie. Nie ma goopich pytań w rodzaju a po co Ci tyle kotów? :roll: :twisted: Brr.. :mrgreen:

No nie ma. Chociaż czasem ja sama siebie o to pytam :D ale zaraz któreś na kolana włazi i od razu wiem, po co mi tyle kotów ;)

maciejowa

Post » Wto cze 04, 2013 19:21 Re: Łatek i Marcelek 8 plus Tosia-Zosia. Jest nas troje!

:evil: Co jest z tymi powiadomieniami, jakieś stare mi przychodzą, a te na czasie nie :evil:

maciejowa

Post » Wto cze 04, 2013 20:16 Re: Łatek i Marcelek 8 plus Tosia-Zosia. Jest nas troje!

Mała wreszcie wylazła z kąta...

maciejowa

[poprzednia][następna]